Во кој филм сте аман! Толку ли ви е скапоцено да речете едно ,,Здраво,, ваши височества? Вошливи да не ви се гледаме па бегате да не се поздравите? Ај да сте некој,ама никој сте,затоа ме ставате во недоумица со однесувањето. Господ да чуват!
Убаво вика мм, никој не ти е пријател, само јас и мајка ти. Ама јас се чукам во гради, имам ја другарки. Ко човек и ѕвониш да се договориш дали ќе се дома на тој датум, зошто само тие 2 дена ќе сум во Скопје, она не крева и еве веќе втор ден не се има јавено. Арно не купив ништо за бебето, така ќе ми седеа. Таа не крева на телефон, ја дома ќе и идам. Сакав да и пишам после тоа, ама не се понижувам да молам на некого на гости да му отидам. Попаметно ќе си ги потрошам тие неколку саати, ќе си се видам со блиските. Сакаш да одвоиш време за нив, нигде ги нема а утреден ќе ти пишат "леле од кога не сме видени, кога и да дојдеш не ме бараш". Толку од мене, отпишана си. Глумици. Ми ја вреѓате интелигенцијата.
Господе те молам дај ми трпение и нерви Те молам Господе, за да не ти пратам некој горе. Само искушенија ми даваш и нервози, дај смени ја плочата со мене, не знам шо згрешив волку, ама нервите ми се секој ден сѐ потенки. Преку кур ми е од ретардирани особи, без емоции и емпатија за тие околу нив. Да ви ебам све
Еднаш манџа ќе правам и нема да јадете епа ако така ми треба на мене кога сакам сите да бидат тип топ
Зошто ми пиша откако ми се закани дека ќе ме пријавиш... Тој ден со тресење дојдов да ти се извинам а не да те нападнам, боже пази... Во ред тогаш сфатив дека ме мразиш и се повлеков без разлика колку болно беше. Зошто се појави после, за да ми влееш лажна надеж ли? Тоа ли ти беше целта, да ми вратиш за сѐ ? Стварно не беше потребно, се израдував тогаш за тоа што се договоривме. Немам зборови повеќе.... Ти благодарам.
Преку сите курови веќе! Трчај, удирај се од земја, за кој кур??? Да ми се падне лото ништо нема да направам посебно, ама има на сите кои сега морам да се смешкам, да им ебам матер, да им испцујам сѐ живо и диво. Да ви се плукнам и измочам во мозоците колку зрно грав. Сакам да верувам дека има Бог и дека има некоја правда, ама не ја гледам искрено. Светот е толку глуп и мизерен што не можам да си поверувам. Гонете се!
Ептен ми дојде преку глава! Цело време топло ладно.. Епа нема веќе и јас имам емоции.. Тоа што го направив не сакав ама сега и ти малку ќе патиш! Доста е веќе..доста.
Колку злоба има во луѓето тоа е страшно, да посакуваш на некого лошо треба да си злоба од човек, а од тебе ми се гади ми се повраќа едноставно не можам повеќе да те гледам.
Тешко на тоа дете што расте со некоја како тебе. Искрено ми е жал за него. "Фрли го" кај злобната свекрва и замарај луѓе по цел ден. Секојдневие.
Преку к.. Од муабети, тебе ништо не ти се погаѓа, се ти е тешко, само менуваш работи, не сакаш притисоци на работа се сакаш да ти е таман, што мислиш ти? Која работа е без притисок? Ќе ќутиш и ќе трпиш. Имаш подредени треба да ги слушаш, не биди инат. Од тоа ќути и трпи, Ковачевски и сличните на него ни ја водат државава. Робови сме, робови.... Алоо модерни робови. И да ќе си одат малдите и ја сум за. Ќе си останат овде партиски војници и ќе си се уништат помеѓу себе.
Безобразен значи крајно ; претерано е ова ; премногу е ; одамна трпам и веќе немам сила да се борам; се осеќам како сама со себе да се борам ... Се предавам изгубив во ова игра
Mi zvonis koga se skaras.so maz ti,mi zvonis koga tatko ti ti napravi problem so maz ti,mi zvonis za sekoe prasanje nejasno,mi zvonis za se..... vo najmala raka dovolno e barem da dignes koga jas ti zvonam ili mislis deka sum pop samo za ispoved? Mislam stvarno do tolku si?
Абе да се немало осет. Дали светот се промени или лугето го променија. Старана другарка со која шо се скарав сега ставила инста стори кое гласи вака: "Од Кочани не се зима камен а камоли пак Дечко или Другарка" А пред тоа денот го помина у Кочани. Ама не да се пофали царката дека била у градо на нејзината "Бивша другарка" па згора на тоа и на стори ме врега. И плус става слики со девојки кои ги има оговарано пред мене у смисла има јадено секакви гомна за нив пред мене а сега им глуми нешто фина другарка.... Оди закопај се девојче и до дека не пораснеш не се појавувај у јавност.
Толку ми сте станати одбивни и одвратни шо бегам од вас, не сакам ни да ве гледам, најмалку да ве слушам какви глупости тропате. Буквално ми се повраќа од вас секој ден се појќе. Абе ако вие само продолжете така, само жалете се дека немате, да даде Господ никогаш веќе ништо да немате. Ќе дојте да молите, ама јас само ќе си се изнасмеам. Се се враќа, се се плаќа, не заборавајте.
Да ви се плукнам во менталитетот прост, алапачарски, осудувачки, подбивачки, дискриминаторски, турбо србомански. Мрш. Во Европа ќе влезеле тие. Ко ќе си го видам тилот. Две години пред распадот на ЕУ.
Периодов баш ми е тежок, што од здравствени причини, што од тоа што не можам да си најдам работа а веќе активно барам 2месеци. Никогаш вака не сум се осеќала бар на професионален план(не дека имам многу стаж ама во минатите 3 години работев супер работи, супер платени). Но, очигледно не може да е секогаш се совршено. Мора валјда и ваков период секој да има да сфатиш колку си силен. Среќна сум што имам пријатели околу мене што ме слушаат и со кои што имам да споделам, да дадат по некој утешен збор. Стварно во овие периоди ми значи. Иако сум личност што секогаш си прави по свое, овој пат стварно барав совети.... Се на се, имам само една желба добро здравје, истрајност, трпение и позитивна мисла, сила за да си исполнам се што сакам