Ужасен ден, ужасно се…како не сретнам некој нормален и нормално да се однесува … зошто јас вака, зошто мене ова ми се случува? Јас не заслужив ништо нормално? Да ме почитува некој како човек?
Ги почитувам луѓето додека сами не покажат дека не ги бива. Хистерична несреќо, толку и од тебе. Од негативни луѓе сите бегаат, не знам дома како те трпат таква.
Šo samo u mene gledate i se interesirate zaso ovaka zaso onaka abe ostajte me na mir! Ima kup drugi luge odete kaj niv. Ja ne ve zaprasuvam zasto vaka ili onaka u vrska so vasiot život! Ne me interesira! Samo pakos i zloba mu mslite na čovek i da ogovarate i izmisluvate!
Фала што прашуваш Имам нервозен шеф, цело време е во паника, тензичен е. Се дере ко ненормален на персоналот. Со години трпам и вчера експлодирав
Секој почеток е тежок. Тешко е кога почнуваш нова работа, тешко е кога стануваш родител, тешко е кога почнуваш на факултет, тешко е да почнеш да тераш се во пи@ку матер. Амапосле се навикнуваш ! Тешко ми е, не сум таков карактер, а и не сум воспитана така. Ама , почнувам Си заслуживте !!!!! Ми се гади од вас, посебно од тебе млада " госпоѓице "
Денес сум гневна, почина Благојче чекајќи ја оваа мизерна држава да го набави трикафта. Застрамете се алчни за фотељи, цел живот да ве гризе совеста, имате средства за бифтеците на вашите функционери? Каква ви е совеста? Како заспивате навечер кога животот на некој е помалку важен од салото на вашите функционери. Се надевам дека ќе ве стигни кармата и еден ден крв ќе поплукате вие мизерни створења. Али се се врти во животот, еден ден вие ќе дојдите на местото на народот, не се сеќирајте се во свое време.
Да, цел живот да треба да се правдаш за своите постапки и одлуки некому. Цел живот да те замара некој ко за негов живот да се работи, не за твој. А ти ако се испонашаш исто ко нив, ќе ти се чудат, уште увредени ќе се ако им се мешаш и да е уште потрагично не сакаат да увидат дека е во нив проблемот. Цел живот некому на тапет да си му, претешко е
На сите толку многу им сметаат луѓето кои се прават жртви... Мене повеќе ми сметаат тие кои се преправаат дека вистинските жртви се лажни... Кои им смета да се пожалиш за едно нешто, па после те озборуваат на сите можни луѓе кои ги познаваат и се жалат дека, да, се жалат дека глумиш жртва и лажеш и уште сто работи...
Како вие никогаш да не сте го заборавиле телефонот во друга соба и секогаш да сте достапни кога ве барам, па ми се изнавикавте како кој знае што да направив....
Кога јас ќе славам валентајн? И јас сакам, да се разгалам, да добијам внимание и љубов заслужувам знам ама зошто не дојде тој ден?? Зошто господе мој мил дај ми знак или насока, дај ми некој што ќе ме направи среќна…