оди више у пм. све заеба и тоа шо го имавме и тоа шо го немавме. гомнар еден газо избриши си го прво па збори ми мене
Само да знаеш колку се израдував денес од веста што ја слушнав што ти се десило тебе. Убаво ме советуваше мајка,не кажувај пцовки,не колни,не е убаво тоа,остави на бога. И јас си викав ,боже ,немој по најблиските негови,нему врати му, на начин да го здоболи како мене. И навистина соодветно ти се врати,ми направи на најдолен начин штета ,со штета ти се врати,доволно да те заболи. Кој последен се смее најслатко се смее . Живели бедно човече!
преку к ми е се откажувам воопшто и не гледам било каква иднина а па најмалку планирам да се занимавам со твојот комплексен психолошки профил и да откривам од кај толку си twisted кога знам дека не можам ништо да сменам чао!
уф бе ми ги поматуваш мислите ама колку убаво се смееш ми иде да те изнагушкам и никад да не те пуштам ама па не ми се прај гомнар кога ме гледаш и сфаќаш не знаеш шо има во мене шо толку те посакува уф ама ај више све заеба
секогаш мора да има некој шо ќе не спречи. и секогаш мора да биде таа. таа курва шо никад не е задоволна
Две работи се бескрајни, човековата глупост и реконструкцијата на булевар Киро Глигоров. Значи не е возможна оваа неорганизација. Каква тиња држава. Овде стварно веќе не се живее. Да се плашам од рутинска операција да не скинам конци здрава права, да не можам да стигнам на време никаде без 300 нервози. Ајт у ку#!@
Не се чуствувам комфорно, не се чуствувам како да припаѓм повеќе таму…. Се чудат зошто? Зошто никој не е во моја кожа да знае, најбитна е мојата среќа, а тие што гледаат од страна да се сигурни дека не ја гледат реалната слика ужасен ден, ме стегаат градите и неможам да се исплачам
и секогаш некој успева да ми докаже колку е добро да си уствари интровертен фала Богу што не се упознавме пошо врло вероватно гадно ќе наебеше од мене
Што пофин и искрен си со луѓето, тоа повеќе сам си наштетуваш и ќе те третираат лошо, што повеќе се понашаш како ѓубре кон нив, тоа подобро за тебе, и тие ќе те третираат подобро, поради некоја причина.
како може мене да ми се лепат вакви дегенерици, не разбирам едноставно. Шо му згрешив толку на Господ??? Дали ме искористил некој? Шо сум ја бе, потрошна роба? Молив? Сапун? Многу сакам вака некој во живо да ме праша, и да го сенсне мојот одговор во неговиот нос. Може и ќе сфане дека е идиот после блокот..дегенерик
Се извинувам иначе за тоа што ти реплицирам ама не си ти крива шо типот е заостанат, и е воспитан на старомоден начин дека ако си имала секс си искористена.
Леле како можи бе да има вакви мислев сум единствена... Мизерии што му е идол марија луиза бе врие такви што име е на скопјани бе браат
Дада Пред да го блокнам сакав да чујам како тоа сум искористена. Чудно, јас мислев дека сексоз е взаемно уживање, а тоа машките да нѐ користеле… ах
Мене смешен ми е изразот "му даде" Имав другар што се чудеше кога женско само ќе иницираше за секс, викаше "ама му даде стварно" Взаемно уживање е, да, ама од друга страна кога гледаш, машкото е тој што дава. Он испушта, он дава. Колку се тупи стварно е загрижувачки хахахах. God bless таа шо ќе е со нив.