Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Како ме оставивте на цедило, е ви благодарам. А ми се правевте, најдобри другарки. ;)
    Сега знам какви сте, ми ги отворивте очите! Завршив и со вас! ;)
    Има многу добри суштества на кои би требало да им посветам повеќе внимание, наместо да си го трошам скапоценото време со, со вас?! 8)

2. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Последниве страни на темава забележувам дека сите се нервираат ради другарките. Кога и да ја отворам, некоја од тоа се жали... :x
    I'm actually not funny.I'm just really mean and people think I'm joking.

3. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Смачено ми е од ова чистење и од ова учење! :@ Секој ден истото и пак не чини! Па УПМ!!! :@

4. KukLicka..A

KukLicka..A Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    3
    jas ti sum kriva za se kako da ti ne si bolno ljubomoren . ti ke mi kazuvas mene so kogo da se druzam ili so kogo ne . mislis deka i posle se sto napraviv za tebe jas sum taa sto ne te saka i ke me teras da brzam i da ne mozam na raat da si razmislam zosto ti sakas vednas odgovor . ma odi goni se upm budala edna kolku mnogu i da te sakam ke te prebolam poveke ne sakam da te vidam

5. maa

maa Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    38
    Како можеше да ме зезнеш после се што направив за тебе...Кучко кога нареден пат ке ја отвориш устата и ке го изговореш моето име пази да не се задавеш...Нема другарки на овој век нема.

6. Seksich

Seksich Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Абе кој сака што сака нека збори,НЕМА ВИСТИНСКА ДРУГАРКА НА ПЛАНЕТАВА.
    колку сака нека е добра и таква каква што треба,пак на крај ќе си го покаже вистинското лице или па цело време ќе праи будала од тебе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Доста ми е од лажови, од глупави што не знаат да слушаат, од себичњаковци, од тетки, стринки, доста ми е од дечко кој се оденсува ко да има три години, доста ми е од брат ми кој живее само за да се омажам, доста од прашањето „колку“, доста ми е од исфрустрирани човекомразачи...од се ми е доста...ќе си е***е мамицата сите ако решам да не ве трпам :@

На KukLicka..A му/ѝ се допаѓа ова.
  8. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Значи људи данас нису дволични него ТРОЛИЧНИ.!!.. :puke:

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  9. katakomba24

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Смачено ми е од сеее!!! Дај остајте те ме! Јас секогаш на некого го нервирам! А како ми е мене никој не прашува! Оди и ти и она и сите останати перверзни кретени како тебе!!! :@ :punch:

10. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    мразам комплицирани луѓе...што незнаат што сакаат....ништо не им се погодува....и едно обично излегување неможе да помине без триста нервози и преговори....епа не се договарам со нив....ќе си одам на готово 8)

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.112
    Допаѓања:
    67.048
    Мене ли ќе ми се закануваш бе? Што се мисли кој си? Пе*ер еден никаков :@ Еден збор само да кажам, готов си, минато. Пи*ка во душа, па мене ќе ми се заканува! Лелеееее уште еднаш само, ма нема уште еднаш, не трпам вакви работи!
    Ууууффф колку сум од такт извадена :@ :@

На TheCandy880 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Чекав чекав ..и што сега.... |(
    НИШТО

Епа мислиш лесно е...како сакаш,кога сакаш....sorry...си можам и ке си можам :wasntme: ......лудак :fubar:
    осести се....
    ПИЈ СИ САМ КАФЕ ....

13. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177
    Болна сум, очите ми солзат, носот ми е затнат, ставам капки на секои 3-4 саата за да можам да дишам како што треба ........ Имам едно 30 стр да поминам :@ , утре треба со воз да се возам, знак ? e дали ќе најдам место, и како со температура ќе издржам до Ск ..... па во пон сум од 8 сабајле на факултет :@ кој ке станува??????? Маки .... маки .... маки ....

14. son

son Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    5
    aaa nemozam veke......bolna sum,se me boli,primam inekcii...problemi so faks....a najgolemiot problem go imaaam doma....so majkami...ke poludaaam....neznam na koja strana da fatam,samo placam....se osekam mn loso...ali toa e se nadevam deka ke pomine..uff

15. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Е уште еднаш ако некој ми побара лајк, ќе го дективирам профилот на фејсфак! Бедниците владеат таму!! :fubar:

16. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    уфффффффффффф циганннннннннннн бе ајдееееееееее секогаш каснееешшшшшшшшшшшшшшшшш еееееееееееееееееееееееее :devil: :devil: :@ :@ :@

17. katakomba24

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Амааан сите околу мене со дечковци и девојки само јас сама! :| Сакам и јаааас!!! И плус не сум за се јас крива! Заради вас не излегов цел ден од дома... :envy: Е ќе правам што сакам сега ич не ми е гајле!

18. maa

maa Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    38
    Глупак еден ти мене ке ми кажуваш дома да си седам вака така...Епа а ти што не седиш дома-мајмун...Уффф ке пукнам веке сум идела јас по други ако сум излегла со друарка ми и дечкото нејзин тој ке викнел другар а што јас немало да идам со другар му,што јас многу сум била заљубена и цврста аууууу свашта човек да полуди...Глупааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааак мразам тееееееееееееееее ама и сакам те да ти *бам мајката

19. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    АБЕ ЏАБЕ МИ ЗБОРИШ НИШТО НЕ ТЕ СЛУШААААААААААААААМ :envy: :@

20. babe

babe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2010
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    4
    Ајде бре човеееееееекуу до кога треба да чекам да направиш бар еден потег ?! цццц свашта ејјјјј ... чекај чекај па веќе не се издржува, до кога вака ?!? ... нека иди све у пм :@