Како ме оставивте на цедило, е ви благодарам. А ми се правевте, најдобри другарки. Сега знам какви сте, ми ги отворивте очите! Завршив и со вас! Има многу добри суштества на кои би требало да им посветам повеќе внимание, наместо да си го трошам скапоценото време со, со вас?!
Последниве страни на темава забележувам дека сите се нервираат ради другарките. Кога и да ја отворам, некоја од тоа се жали... I'm actually not funny.I'm just really mean and people think I'm joking.
jas ti sum kriva za se kako da ti ne si bolno ljubomoren . ti ke mi kazuvas mene so kogo da se druzam ili so kogo ne . mislis deka i posle se sto napraviv za tebe jas sum taa sto ne te saka i ke me teras da brzam i da ne mozam na raat da si razmislam zosto ti sakas vednas odgovor . ma odi goni se upm budala edna kolku mnogu i da te sakam ke te prebolam poveke ne sakam da te vidam
Како можеше да ме зезнеш после се што направив за тебе...Кучко кога нареден пат ке ја отвориш устата и ке го изговореш моето име пази да не се задавеш...Нема другарки на овој век нема.
Абе кој сака што сака нека збори,НЕМА ВИСТИНСКА ДРУГАРКА НА ПЛАНЕТАВА. колку сака нека е добра и таква каква што треба,пак на крај ќе си го покаже вистинското лице или па цело време ќе праи будала од тебе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Доста ми е од лажови, од глупави што не знаат да слушаат, од себичњаковци, од тетки, стринки, доста ми е од дечко кој се оденсува ко да има три години, доста ми е од брат ми кој живее само за да се омажам, доста од прашањето „колку“, доста ми е од исфрустрирани човекомразачи...од се ми е доста...ќе си е***е мамицата сите ако решам да не ве трпам
Смачено ми е од сеее!!! Дај остајте те ме! Јас секогаш на некого го нервирам! А како ми е мене никој не прашува! Оди и ти и она и сите останати перверзни кретени како тебе!!!
мразам комплицирани луѓе...што незнаат што сакаат....ништо не им се погодува....и едно обично излегување неможе да помине без триста нервози и преговори....епа не се договарам со нив....ќе си одам на готово
Мене ли ќе ми се закануваш бе? Што се мисли кој си? Пе*ер еден никаков Еден збор само да кажам, готов си, минато. Пи*ка во душа, па мене ќе ми се заканува! Лелеееее уште еднаш само, ма нема уште еднаш, не трпам вакви работи! Ууууффф колку сум од такт извадена
Чекав чекав ..и што сега.... НИШТО Епа мислиш лесно е...како сакаш,кога сакаш....sorry...си можам и ке си можам ......лудак осести се.... ПИЈ СИ САМ КАФЕ ....
Болна сум, очите ми солзат, носот ми е затнат, ставам капки на секои 3-4 саата за да можам да дишам како што треба ........ Имам едно 30 стр да поминам , утре треба со воз да се возам, знак ? e дали ќе најдам место, и како со температура ќе издржам до Ск ..... па во пон сум од 8 сабајле на факултет кој ке станува??????? Маки .... маки .... маки ....
aaa nemozam veke......bolna sum,se me boli,primam inekcii...problemi so faks....a najgolemiot problem go imaaam doma....so majkami...ke poludaaam....neznam na koja strana da fatam,samo placam....se osekam mn loso...ali toa e se nadevam deka ke pomine..uff
Е уште еднаш ако некој ми побара лајк, ќе го дективирам профилот на фејсфак! Бедниците владеат таму!!
уфффффффффффф циганннннннннннн бе ајдееееееееее секогаш каснееешшшшшшшшшшшшшшшшш еееееееееееееееееееееееее
Амааан сите околу мене со дечковци и девојки само јас сама! Сакам и јаааас!!! И плус не сум за се јас крива! Заради вас не излегов цел ден од дома... Е ќе правам што сакам сега ич не ми е гајле!
Глупак еден ти мене ке ми кажуваш дома да си седам вака така...Епа а ти што не седиш дома-мајмун...Уффф ке пукнам веке сум идела јас по други ако сум излегла со друарка ми и дечкото нејзин тој ке викнел другар а што јас немало да идам со другар му,што јас многу сум била заљубена и цврста аууууу свашта човек да полуди...Глупааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааак мразам тееееееееееееееее ама и сакам те да ти *бам мајката
Ајде бре човеееееееекуу до кога треба да чекам да направиш бар еден потег ?! цццц свашта ејјјјј ... чекај чекај па веќе не се издржува, до кога вака ?!? ... нека иди све у пм