1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Corika

Corika Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2022
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    2.520
    Preku glava mi e da me smatrat ligava-zosto sakam da sum eden den sama so maz mi,znaci aman ako ti i tvojot maz ne uzivate vo nedelen rucek,ako vi e dosadno koga ste sami zemi najdi si nesto zanimacija ili vo najmala raka pocni da rabotis pa tek togas ke vidis kako edvaj ke cekas da sednete da razgovarate...
    Maz mi raboti vo smeni,znaes i sama deka po 2 nedeli se gledame na blic i deka edinstveno vikend mi e za se so nego,sabota sekogas se druzime,sabota sekogas sme nekade ama aman zeno Bozja sakam bre nedela da sum so nego.I aj sto ne si vo pravo aj sto nemas.oset,uspeja i da mi unistis raspolozenie sto jas tebe treba da ti se objasnivam zosto ne sakam da dojdete i uste ke mi velis deka sum ligava u stilo Leleee aman ko samo ti da imas.maz.... Dali si svesna deka mozebi zatoa nejkam da.mi ides doma? Nemam potreba,zelba nitu sila da te gostam,zabavuvam... utre jas treba da stanam vo 4:20h a ti neligavo? Vo 12h pises dobro utro kako ste? I sea demek uspea da me ponizis so ligava i pateticna?
    Neka sum! So kafe i cigar ke se smiram i ke.prodolzam da uzivam,so dusa ja cekam slednata ti poraka vo 12h so dobro utro,mnogu dobro znam sto ke ti napisam.....
    I da bidi sigurna deka ovie denovi ke ti zvonam vo 05h da.te.prasam kako si :D:D:D a do togas ti najdi si druga zrtva deka da se tropnes na gosti.

Nedela vo 13h da ides na gosti e krajno nevospiteno a i nekulturno. Posebno koga sama se kanish :!:

На Gosh, Ceci16, Bella__ и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.054
    Допаѓања:
    49.002
    На оние од ЈСП сѐ по список, ама на сите.
    НајНЕорганзирана институција, а највише се силат.
    И на оние од Пошта што крадат пратки
    Племето ваше на сите, ѓубриња ретардирани. Бар да крене некој двеве на телефон, преку телефон да ве отерам од кај шо нема да се вратите

На Bella__ му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Mateica

Mateica Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2016
    Пораки:
    657
    Допаѓања:
    1.998
    Da nema zakoni mnogu luge bi nemalo

4. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.054
    Допаѓања:
    49.002
    МРЗАМ ВЕТЕР
    МРЗАМ
    Не гледам кај идам по улица. Косава ја наранив кармин. Затоа и не ставам ништо освен мат кармин. Ама мора некад промена, и тоа секако кога дува-корне

На Gosh и Евроазија им се допаѓа ова.
  5. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.054
    Допаѓања:
    49.002
    https://m.facebook.com/story.php?st...NsyAzHWuhl&id=667988173255109&mibextid=l066kq

Добро бе не ви е страв од Господ? Или карма, ако не верувате у Господ? Кај ќе ви иде душата бе ѓубриња едни? Толку ли немате емпатија у вас? Нели ви е срам? И после ќе го мрзат Скопје. Па и треба бе. Каква е оваа сегрегација? Кај да се паркира? Она бар платила. А оние богаташкине копилиња шо паркираат по Партизанска, и кај стигнат поготово низ Дебар Маало, не смеете да ги чепнете, па ќе се богатите од измачен народ. Срамота.

6. Mateica

Mateica Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2016
    Пораки:
    657
    Допаѓања:
    1.998
    Е тука лежи зајакот злато мое.
    Затоа од нас тутурутка не бива.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Ani54

Ani54 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2019
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    3
    Mnogu mnogu mi e tesko
    Sakam da izbegam negde i nikoj da ne me najdi
    Tolku mi e nasobrano vo mene so neznam so da napravam
    Site mi se krivi site gi nekam i samata se nekam
    Se nadevam samo deka e perido koj sto ke pomini

На Mnik му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.054
    Допаѓања:
    49.002
    Сѐ у курац нека иде

На Mateica му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.017
    Допаѓања:
    3.780
    Ми се повраќа од рекламите за дормео на сителл досадни сте марш веќе:@

На Vikktorr му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.054
    Допаѓања:
    49.002
    јас не знам што е тешко да се сфати дека после цел ден меѓу луѓе, сакам да седам во МИР и ТИШИНА.
    не сакам да зборам, не сакам да ми зборат
    глава ме боли, времето ме депримира, ми се спие, душа неам
    и уште да се објаснувам зошто не учам, мислам дека е логичен одговорот?
    не ми се учи.
    коа ќе сакам ќе седнам. И на мојот мозок му треба одмор, не сум факинг робот

На Ceci16, P.S.love, bicycle и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Just_a_kid

Just_a_kid Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2021
    Пораки:
    464
    Допаѓања:
    1.412
    Не ги разбирам луѓето што мразат животни, што се гадат од нив, океј е да се плашиш, ама да ги мразиш..
    Незнам како изржувате кога јадете нешто надвор и некое маче/куче те гледа во очи и вие го бркате, што ќе ти се случи ако ја поделиш храната со него?
    Не е тоа криво што е наулица оставено само да се снаоѓа, исто како што вие сакате топол дома, љубов, храна и тие сакаат.
    Многу се нервирам некој кога ќе ми каже "не го допирај улично е, валкано е", што ако е улично ако сакам ќе го допирам, по автобуси кога допирате кај што секаков народ допирал, по маркети, пазари таму не е валкано? Исто како ти што миеш раце после пазарење и јас мијам кога допирам животно безразлика дали е домашно или улично.

На Zavisnaodblago, arontt, Viveki и 7 други им се допаѓа ова.
  12. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    Retko se ispukuvam ama sobirajki vo sebe veke ke puknes. Edno se poveke i poveke razbiram kolku sakas da udovolis da se vlozis da dades da stvoris. Tolku lugeto se neblagodarni i go cekaat sekoj tvoj propast. Jas moram ama moram da si dokazam i na sebe deka promeni mora da ima. Dosta veke davam se za site a za sebe ne. Neblagodarnosta e nasekade pomegu nas za zal

На Iv531, Mnik и Алек*** им се допаѓа ова.
  13. en5

en5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2022
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    2.738
    Колку злобни и одвратни деца има, исти такви растат и како возрасни.
    Сестра ми со плачење си дојде од школо зошто ја навредувале за физички изглед и со тие што се дружела почнале да ја игнорираат, осамена се чувствувала. Мочковци... :x

И како дете и како возрасен е исто, луѓето те оговараат, те вреѓаат, те зборат зад грб, ако немаат корист толку од пријателството, секаде вакви постојат. Многу пати сум била во иста ситуација ама за разлика од неа можеби поцврсто се соочував. Си ме игнорирал, не си сакал веќе да се дружиш со мене, си јадел гомна за мене? Твој проблем, доволно ми е сама себе да се сакам и сама себе да си се имам. Тоа пробувам да и го кажам и неа, се надевам ќе научи. Многу наивно и кревко девојче е, а во овој свет не смееш да си таков...
    Поради вакви ситуации научив да не ми треба никој, да не се навикнувам на никој и да не се ослонувам на никој. Низ истото имам поминато. Ми дојдоа флешбекс...

На Zavisnaodblago, Gosh, KittyAgnes и 14 други им се допаѓа ова.
  14. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.054
    Допаѓања:
    49.002
    2DC37700-EC7A-42E2-B47A-33B7F0CC715C.jpeg 37ABDED8-67B6-49E2-AAA8-6704587E130F.jpeg Вака, да фатиш со пуни во нос и вилица, дур не им се расцветаат ко кокиче, и да видам кој ќе се смее после.
    Може па убаво ќе им е, шо можам да им напраам, освен со рака да ги повредам?

На Gosh, MeowMeow, Okica и 4 други им се допаѓа ова.
  15. anon12345

anon12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2021
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    123
    Ти треба искуство за да најдеш работа, ти треба работа за да стекнеш искуство. Како компаниите мислат да најдат луѓе со 5 години искуство во најспецифичен можен сектор за работа? Се надеваат дека некоја друга компанија веќе те испраксирала за они ич да не се замараат?

На Zavisnaodblago и Iv531 им се допаѓа ова.
  16. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    8.785
    Мака ми е од вас мрш у пичку материну сите вие ќе ми кажувате што да правам не сте ме родиле па да ми кажувате. И да не простувам ја не сум Бог тоа е негова работа кога ќе ми згрешите толку е џабе се извинувате (fingers) Доста ви ќутев викате се сменив затоа што веќе не правам како што сакате вие чекајте сеуште ништо немате видено ;) Допрва ќе почнам да ве решетам :*
    секако не се однесува на членовите од тука, туку за мои блиски :)

На Евроазија, KiT, Iv531 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.054
    Допаѓања:
    49.002
    На sino.o.oka, Iv531 и Евроазија им се допаѓа ова.
  18. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    9.213
    Ај посвети му внимание на твоето дете. Не си играј на интернет, лажни профили, провокации (демек) и глупости. Проста тетка.

Последна измена: 30 март 2023
    На Cutiepie1 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Schmetterling88

Schmetterling88 Активен член

Се зачлени на:
    30 септември 2022
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    72
    Da ti tiiiit glupoto kino vo ovoj mocan grad ko selska avtobuska ste be... mizerija

Zosto vo vikendi nemate proekcii?. Ne sme site slobodni vo raboten den poslem 4, ili gajle vi e retardi edni

20. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.054
    Допаѓања:
    49.002