коа ќе видам ретардоси што не знаат реченица да сврзат а боље заработуваат од мене ми иде да се килнам жими се!
Vo bilo koja prodavnica ili market da vlezam bez razlika shto prodavaat, sekogas mi priogjaat ultra sredeni devojki ili gospogji i me prasuvaat kade da najdat nekoj proizvod bidejki mislat deka rabotam tamu. Redovno znaci, a masko nikogas ne mi prislo so takvo prasanje. Eve vcera so soprugot i maliot bevme vo bazaro edna gospogja me napadna zasto ne sum sakala da ja usluzam, rabota mi bilo ne mozevme da se objasnime deka ne rabotam tamu. Pritoa sum sportski tip, nosev vcera sivi trenerki i crna jakna.
Мене во ДМ една госпоѓа ми пријде, вели: девојче сигурно се разбираш во геловите за туширање, кој ми препорачуваш да земам? Ја гледам И реков еве овој е најдобар, го зема одма
Inaku imam podebel glas ahahhaha i sekogas na telefon sum gospodine, ke se otrujam znaci. Moram da go prepravam glasot kako pizda nekoja, maz mi se gazi id smeenje mi vika ne si normalna
Mnogu mi e jako koga nekoj saka da me vrbuva za nesto a ja namerno mu praam film deka mu veruvam posho stvarno strashno preziram takvi lukavi osobi a gi citam ko selski bukvar pa koa si taka pokvaren gubi si vreme zaludno veruvajkji deka ke uspees u namerata da me prevaris.
Posleden pat koga ti vrtev ne mi se javi,mi pisa poraka deka ke me baras pokasno deka rabotis do 16h.... Posle 1 ipol mesec mi pises poraka dali moze da.mi se javis deka ti e.mnogu tesko imas potreba so NEKOJ da razgovaras? Jas stvarno neznam dali mene majmun mi pise na celo ama znam deka mnogu sum pogresila so mislenjeto prema tebe!!!!!
A stvarta e sto splet na okolnosti deluvam ko da sum epten dobro situiran a i takov krug na drugari imam sto dopolnitelno go zajaknuva vpecatokot i sega ovie ulizicive mislat moze da izvlecat neshto od mene pa ja im go pravam filmot ako neka si fantaziraat.
преку к од душебрижници и гајле берачи ај одјебете во вашиот мал мизерен свет и решавајте комплексите.
душата низ нос ќе ми ја извадиш. АМАН ВИШЕ. МЕ ОТЕЧЕ ме отече начисто преку к више и дебелеење и исхрана и све у курац нека иде ја не се замарам за мене, она се замара за мене Бог да чува
Жени... Исто вчера у Стокомак една жена и приоѓа на друга да се поздрават и првата ја напна втората зошто се здебелила малку, зошто си дозволила да се здебели, како можела така...па ти имаш ли попаметен муабет од тоа кој колку се здебелил? Може се здебелила од стрес, може од здравствени проблеми, што нејзе ја интересира?
Жал ми е за неа оти ништо не згрешила, но тоа што го чула од онаа госпоѓа е поради тебе. Ете, гледаш како е кога некој вреѓа, омаловажува и кажува лаги за твое чедо исто како што ти му правеше на туѓо чедо. Боли, нели? Сакаш речи Господ, сакаш речи карма, битно е дека треба да извлечеш поука од ова.
Сакам да заминам некаде далеку далеку, само да не сум повеќе тука, во оваа дупка! За работа и минимална плата - врски За да одиш на доктор - врски За во било која институција - врски Уште за во маркет што не почнале да бараат врски за да купиш нешто за твои пари! Да падне еден метеор и да не снема сите! И тие што ја водат државата, и ние што ќутиме и се тешиме со тоа што го имаме.
Не ми се верува што видов денес, седев јас надвор и јадев, пред влезот на пекарата стоеше питачка со дете мало во количка и бараше од сите што излегуваат пари и случајно забележав дојде уште еден ром(најверојатно маж и) и го слушам и вели стави ја количката после во кола, се вртам јас назад, мислев онаква кола запрежна коњи што ја влечат па да не се зад мене, и гледам колата не беше запрежна не ни изгледаше како некоја ефтина незнам што марка беше ама добро беше офарбана, зачувана кола. Како можете да просите кога имате пари? Ќе рече човек греота за детето ќе ви даде пари, а тој човек може и во многу полоша ситуација е од вас.. И онака социјалното доста пари ви дава, ама вас малку ви се па ќе просите, место што просите работете нешто, можете цел ден да одите од една на друга улица и да просите, ама за работа сте неспособни, инвалиди... Уште по трагично е тоа што просите најмногу пред училишта, нормално децата секогаш ќе ви дадат, едни од страв други од што имаат големо срце, а уште не размислуваат зрело, од дома им даваат на тие деца пари за храна, а не за на вас да ги даваат..
Кога ќе научите да НЕ се престројувате на семафори?? Зашо има пуна лента неколку метри пред секој семафор? Сте размислиле? Бог да чува и да брани Пред семафор им текнува кај сакаат да идат
Колку ми идат на живци ликови што од едноставно прават комплицирано. Постои електронско банкарство одма можам да ти пуштам пари на сметка али не да сме се виделе, зашто да губам време у глупост бе за што се измислени овие работи за џабе ли???
Колку ми одат на нерви луѓе кои прегласно зборуваат и се смеат. Во канцеларија сме 20 луѓе, само она се слуша и на сите им пречи додека работат.
Колку треба да си, благо кажано идиот тивко со шепотење да ја озборуваш колешка ти која е пола метро до тебе и да и ја префрлаш грешката? Тимска работа, покривање, углед на фирмата? Во неповрат