1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.054
    Допаѓања:
    48.999
    Си се мачела 9 месеци, душа ти искачала низ нос, си станала како топче, те клоцало, се вртело, не си спиела. Се родило, плаче 6 месеци 20/7, не спиеш, шеташ исповратена, немаш време да се избањаш и да јадеш како чоек, изиграваш чистачка, дадилка, кловн, електричар, сѐ по дома.
    За после 30-40 години, говедото да ти ја изгаси струјата, и пак да те остаи со врзани раце.
    Не сум за тепање деца (не деца како во години него дете баш), ама некои заслужуваат да им ја опердашиш една циганска, два дена да не може главата да ја сврти.
    Од многу попуштање и аздис е ова.
    На мајка лошо да ѝ правиш..
    Па мене совеста ќе ме изеде бе, душата ќе ми искочи од жал
    2E741505-D498-499B-B6A4-C2BC1685375C.jpeg

На FridaodaMk, ♡ Cinderella ♡, Aнонимус_ и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Aнонимус_

Aнонимус_ Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2022
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    1.459
    Овие од Спорт М не се нормални на онлајн страната за бесплатна испорака 3000 ден промет те условуваат да направиш :swear:
    не земам ни тоа што сакав да земам, да ви се плукнам во менаџментот.

На NoirSerpentine му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.017
    Допаѓања:
    3.776
    Pa mislam deka skoro vo sekoja sportska onlajn prodavnica e 3000 minimumot za besplatja dostava

На KiT му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Aнонимус_

Aнонимус_ Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2022
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    1.459
    беше 1000 ова веќе е безобразно ...ме нервира што се безобразни и сакаат да профитираат 300% цццц

Последна измена: 26 април 2023
  5. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.017
    Допаѓања:
    3.776
    ех се беше до скоро се се испоскапи секаде е и на баз сникерс исто

На Aнонимус_ му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Aнонимус_

Aнонимус_ Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2022
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    1.459
    Мразам игнорантност,
    неедуцирани ликови се дрзнуваат да коментираат состојби за кои немаат поим. |( Алоо намали со делузионата самодоверба, твоите проценки немаат врска со реалноста, за тоа има учење и учење а не 10 минути пребарувач на гугл или пошо мислиш многу паметен си па сам си заклучил.

На Marijana93 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.152
    Допаѓања:
    21.041
    Мислиш дека ќе го излажеш син ми со твоите фотографии?? Као си многу добар татко? Син ми е уште мал, и мислиш кога ќе порасне ќе те гледа како човек??? Грешка си.
    Сликај се со него колку сакаш, но тоа не го менува фактот дека ти не си татко и никогаш нема да бидеш , позади тие фотографии. Колку и да му збориш лошо за мене , тоа дете ќе си ја бара мајката и кога ќе види дека се што си му зборел е невистина, ќе те откачи.... жално, а баш сакав да бидеме фамилија

На MeowMeow, Boomer и Polyincognito им се допаѓа ова.
  8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.054
    Допаѓања:
    48.999
    гРЕОЕОФКОокогкоњгкокогогккогкогкокогКОГОГК
    полудувам
    начисто
    ексик веќе
    секој ПМС сѐ бетер ми е
    мислам мозочен удар ќе добијам од нервоза
    мора да се средам

9. Cycloastra

Cycloastra Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2023
    Пораки:
    172
    Допаѓања:
    247
    Што ку. се жалат сите одвратни ми се. Лузери и полошо треба да им се случи.

10. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.328
    Допаѓања:
    11.818
    Сите спортски продавници ја качија сумата за бесплатна достава баш во пандемијата, претходно беше 1500 денари

На christinnn и Aнонимус_ им се допаѓа ова.
  11. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.152
    Допаѓања:
    21.041
    Пошо неможам да му пишам на коментар на фб за постот шо го има пишано (од лични причини) ќе пишам тука за да се испукам.
    Како бе може вие мажите да сте толку одвратни??? Како бе може да се правите жртви коога и самите знаете дека сте криви?? Па богами и цел град те знае шо гомно си затоа и ти се смеат на постот. Девојката што ја линчуваш во објавата ти беше жена , алоооо, ќерка имате заедно, како не ти е срам??? Пишуваш дека не ти дава ќерката да си ја видиш дека била лоша мајка, а притоа пишувашш дека сто пати сте завршиле во социјално и во полиција заради тие два три шамара шо и си ги дал. Два три шамара????? Пишуваш дека дошле лихвари да и се закануваат на жената, дека она била крива дека била дужна, а цел град те знаеме дека беше тежок коцкар и ја заглави и неа. Пишуваш дали постои човек, полицијја било кој да ти помогне и викаш дека никој не си ја сфаќал работата сериозно и затоа ти си морал да ја напуштиш државата, а всушност ти си крив за се што ти се случува. Жената ако беше заглавена и должна она ќе си отидеше а не ти. Џабе пишуваш кога цел град те знае, знам и кој де подучува така да пишуваш да се брукаш, бидејќи и тој го прави истото, а всушност сами себе се наковувате. Никој нема да ти верува затоа остај си ги жената и ќеркати да си живеат на раат, и терај си животот таму кај што си отишол, ваљда ќе научиш нешто од ова. Ама таквите како тебе не се опаметуваат. Таква ви е крвта на вас, расипана.

На MeowMeow и sino.o.oka им се допаѓа ова.
  12. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.054
    Допаѓања:
    48.999
    на оние од ЈСП, мамичето мамино
    само тоа да кажам
    ај шо нема линии, и е затка внатре, па ни клима нема.
    Ало бре
    ќе се онесвестев
    кај да зееме воздух
    прозор не отвараат, клима нема
    па шо к бе
    шо да праиме?
    ај станица-две ќе идам пешки, ама ако треба од Геге до Центар да идам со автобус, да умрам ли?

На Angie1432 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Pacifist

Pacifist Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2018
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.264
    И јас денес ја чекав цел саат таа фамозна 22А и не дојде па во друг се качив, бела виделина да не видат, сургун да фатат:D

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Honny

Honny Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2021
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    1.155
    Ех мајче моја да ми беше тука да ти се изнаприкажев. Се ми текнува нешто ама нема кому да кажам. Се си мислам те нема сега, ама како да ќе се вратиш...не не можам да прифатам дека нема веќе да те видам. Како така, детето да не ми го знаеш? Прво внуче мајчичке, баба да те викнеше бар еднаш. Барем еднаш во раце да ја земеше, да се порадуваше.
    Ех мори мајчичке, често си мислам барем уште неколку години да ми поживееше, најубави ќе ти беа.
    Ах бре животе никаков си.
    Слики, спомени и болка, ете тоа останува кога мајка ќе си замине.
    А се си мислев дека уште многу време имаме, ништо не најавуваше вакво нешто, никој не мислеше.
    Скоро 2 години ќе пројдат, а јас полужива, си ја барам мајка ми, си ја оплакувам, ден не помина да не помислам. Слики низ главава, последниот разговор, мометот кога ми ја соопштија ужасната вест, траума и жива рана за довека.

На NewLife, MeowMeow, manako1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.017
    Допаѓања:
    3.776
    За до века... Кој не поминал низ тоа не знае.. Болка за секогаш,заборав нема мајка е една

На Okica и Honny им се допаѓа ова.
  16. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.607
    Извини, али цркнав. :rofl::rofl::rofl:
    Друг пат застани на прасна каса, земи парите и бегај. :D

На olly14 и mssuniquee им се допаѓа ова.
  17. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.528
    Допаѓања:
    18.512
    Јас се нанериврав мн и ми падна карактеро, се пензионирам од играње табла

18. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.017
    Допаѓања:
    3.776
  19. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.005
    Допаѓања:
    124.117
    Седнал да се испофали накитен со туѓи перја. Ваму ќе одел, таму ќе одел, онаму ќе одел... :rofl:
    А, местото кај што ќе оди не е сјајно како што мисли и го претставува. :D
    Невиден фалбаџија кој многу високо лета, а уште не е свесен за тешкотии што може да ги донесе животот.
    Море дете. Кого фарбаш, размазенко еден?
    Ништо не си постигнал ти. Сè ти е сервирано од врските на мама и тато.
    Наместо да се фалиш земи потруди се самиот.

20. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    561
    Допаѓања:
    2.728
    Ти не си никаква жртва. За тебе се е театар и привлекување внимание. Најголема борба откако се родив ми е оваа со тебе и никој не може да разбере колку е fucking тешко и каков товар носам !!!! Исцрпена сум од овој токсичен однос! Исцрпена сум од твоето “мајчинство” за кое мислиш дека заслужуваш медала !!!!!! Жал ми е само за мене, за малата Јас и за се што поминав и сеуште поминувам со тебе..ПОСАКУВАМ да се ИСЦЕЛАМ од овој нездрав однос веќе еднаш!!!! Јас тоа (И ТОА КАКО!!!!) го заслужувам!!!! Пробав да бидам се што сакаш, цел живот играм по твои правила и пак ништо не ти е доволно! Остави ме да продишам жено. Каква карма е ова, што толку лошо сум направила во прошлиот живот за во овој сопствената мајка толку да ме гази?????? Жал ми е за мене, за тебе никогаш!!!! Кога и да сум се сожалила на тебе, силно сум се покајала. Ти немаш емоции и емпатија за никој, само за себе. И ми се ка*а веќе од твоите лажни солзи и патетика !!!!!!