Оболел светов. Некни седиме со една пријателка и маж и ми вика. Добро,зошто ти мене не ме прифакаш на фб. Јас со изговор дека имам премногу обврски на работа и не го чачкам телефонот. Седнавме во цетарот на градот ,дојде и тој пак истото прашање. Ме зјапа како невиден,мене почна непријатно да ми станува,и викам јас си одам. И замислете шо ми вели манијакот. Да ме прифатиш на фб. Ми изречува наредби,фалеше уше да го земе тел. и сам да се прифати. И згора на се и рекол на жена му дека требала да се однесува како меме. Многу погрешен свет,троши фазла кислород на куглава.
Да ви се измочам на сите згради шо ги насадивте у Скопје, да ви се измочам. Ве заболе вас со вили и станови ваму-таму дали уше на почеток на јуни не се дише у градов. Ваздух нема ало. Џабе ветар коа не може да пројде. Копуци ретардирани.
Упм со времево али стварно веќе. Глава ме боли 48ми ден мислам по ред. Се отрув од апчиња, ебате тоа ноември у лето. На сета таа алармот у зграда се уклучи ,пишти ,ке се шекнам. Стварно ми треба море и само да блеам и гледам во водата ништо друго.
Да ти се плукнам у картичката, само знаеш да се дереш, шо ти сум јас крива шо незнаеш да се логираш онлајн, ем човек пробува да ти помогне ем па и ми се качуваш на глава, бр бр бр бр бр бр, сакам главата да ти ја скршам да ти ебам племето неписмено!!!! Требаше оше сабајле кога дојде со картичката да те избркам надвор и уопште да не пробам да ти помагам!!!! Сега цел ден нервози ми е!!!!
И тоа, да, ама уште побетер е што се сечат 300-годишни, 500-годишни и разни други многугодишни дрвја, а тие нови што се садат се џабе пошто додека да пораснат и да дојдат на исто ниво како исечениве за да развијат таков капацитет на производство на кислород, не треба да чуди зошто воздухот е страшно загаден...Кога немаш во глава, затоа и ќе се труеш...Нив ќе ги дочека некое ново поколение ако воопшто опстои животот на Земјата...јбг...
Од чесно и поштено работење, залагање за компанијата и тимот на крај вака? Не' оставите на вода само. Аа, не. Тој филм не. Сори. Простаци едни исфрустрирани. Ниво, држеле Заборавате кој ви држи вас ниво и кој ве гледа, а? Егоисти едни, полни со завист и љубомора. Господ да ви врати.
Зеде ми препиша сируп за сува кашлица а јас имам шлајмови... До кога лекарски грешки бе? Умот сегде ви лета, наместо да се фокусирате на пациентите. Да му се плукнам на здравството наше, зато после бегат младите, епа ќе бегаме шо да прајме...
Koa veke sme sednale u kafič kade ima narod okolu nas so se vika u vrat mi dišat, ne me prašuvaj nekoi lični raboti so ne se za pred sekoj alooooo! Ne sakam site da slušat ili ne sme ja i ti tolku bliski pa da ti kažuvam se! Da ve e u ljubopitnite se sakate da znaete a za vas kriete zakrivate
Што е со сообраќајов у Скопје бе ? Ебате тоа несаламните . Возам кола со бебе ,позади еден стар манијак со мотор и сигурно со мал патлак ми свири ме застанува зашто не сум возела побрзо ?! Побрзо,јас ,со бебе у кола!!!! Ебате тоа шизофреничарите. Му отворив прозор се искарав и му покажав среден прст . Ај иди у курац. Нека тоа ,сега пак се изнервирав и за инат си направив шпагети у сто саатот . И онака сум тргнала да се напраам 109 кила ненормална една. Ми се иде сама шамар да си мавнам . Чао сега.
Многу лесно осудуваат без да знаат што всушност на некој му се случува во животот... Ама во вакви моменти се гледа кој е вистински тука, а кој како сенка стои. Почнувам да сфаќам колку луѓево се злобни и завидливи, штета што не ме научиле и мене таква да бидам!
Ako za nesto najveke mi se diga pritisok se nepismeni shoferi so polozile so bonbonjiera. Ebate toa nesalamnite ebate. Odam jas vo tesna tesna ulicka ,pred mene gospodinot zastanal na sred Ulica mislis na tatko mu e ,pa se buni I mavta so toa rachistata kaj sum odela ,a pazi do nego desno volkava ulica za da svrti I da mi naprai mesto. Aj idi u kurac bre ,pa uste I mi vika " shetaj ma" . Ebate toa seljacistata neizhiveani nepismeni prostacki so Mali kurinja.
sram da vi e na site izmislici za mene, samo sakam da znam zasto ja sum vi trn vo oko odjebetee od mene veke ednas , ve mrazam!!!
nas se' ni otide pa za jazikot ostana kako be vaka kasno palite ne mi e jasno... dno od drzava sme dnoooo vo sekoj pogled.
Не давам веќе на никој да гази по мене… Доста молчев за никој да не се осеќа лошо. Зошто туѓите чувства да бидат побитни од моите? Доста беше веќе. Не молчам на никој, ни на работа, ни дома, па ни на каса во маркет. Имам право да се борам за себе и да не ви давам да ме газите !!!
Толку ми ги имате испозаебано нервите што некој странец да дојде да види ќе се запраша како уште стојам. Некогаш и од вас ќе се оддалечам. Нема да биде лесно, но ќе се навикнам.