70.000 евра. Ебани 70.000 евра вреди живот на едно дете. Саати се во прашање. Добро бе пизда ви материна на сите фирми, банки, чуда со огромни профити.. а бе 5 да се соберете за вас пишливи 15.000 евра да дадете ќе се среди се. Ама нееее. Пак народот по СМС ќе се лечи а вие зголемувајте 78% плати на лешинари и уживајте на скапи дестинации.. зашто не ве боли, не е ваше дете. Да ти се плукнам на државава каде живеам!!!
Za eden den mozese se,ama ne vi odgovara,cekaj ti,samo cekaj,I ke cekam,neznajte deka imam celicni nervi,deka zivotot me nauci vaka,I pak ke uspeam,samo ne se otkazvaj,moja sudbino
Lele da mozam da vikam da se deram. Da mozam da otidam na nekoe pusto mesto da vikam,vikam kolku sto me rdzi glasot.Pa da si placam pa placam I da si se ispraznam.Pa koga ke se vratam pa udri mavaj,udri mavaj po se sto mi predizvikuva glavobolka I macnina.Ehhhh da mozam ehhhh
Да му ебам скапаното бугарско племе.На здрав чоек му наметнува скапани нешта.Господе Боже спаси нас од луѓево крлежи!!! Преведено на гугл: Уште па и мисли ќе си вадам бугарско државјанство.Е гнасо бугарска,аман! Одма на блок отиде!Одма. Македонскиот јазик за него бугарски дијалект!!!
Abe dete mi primija vo sredno.Ona zagrizena baba mi pisuva so sreka neka I e samo uspesi da redi.Deteto 16 godini mi go nema videla ona ke mi pisuva so sreka.Kako moze da postojat vakvi dvolicni luge kakoooo.Mi go rasipa denot
со какви делам воздух ми се повраќа а ти анонимусе треба почесто да се потсетуваш која е твојата вредност и да баталиш ова пропалициве, со самото тоа што си во нивно присуство се понижуваш.
До кога ќе сме мизерија од земја? Болни деца се лечат со смс пораки и донации, а владата гради споменици, молови, па уште и појма нема дека имало болни деца Треба ли уште некое невино детенце да почине? Срамота, дно дна сме!
Незнам како може професор да заборави дека има испит, саат време студенти го чекаат во училница за да полагаат а тој си заминал во родниот град, сред испитна сесија. Еден предмет предаваш на факултетот и да го заборавиш.
Сите у Влада одма отказ да си даете Ама ОДМА. Кико почина ради вас и вашите глупости. ќе си покачувате вие плати како ќе ви текне, а ние ќе молиме Бога пари да се најдат. Шо мислите, на оваа криза, до кога ќе може да донираме едни за други? Секој месец нов случај. Мозок знам дека немате. А душа? Кај ќе ви иде душата бе ѓубриња едни скапани. Не финансирале неодобрен лек, а? А оној Франкенштајнот шо експериментираше исто со неодобрен лек, ќе го браните и ќе го вадите по судови така? Ама кај врти пара, ни Господ очигледно не помага.
Lele deteto pocina.Sramota greota navistina kaj ke im odi dusata SRAMOTA.Drzava ebate drzavata.Vlada bile oni decinja na sekoj cekor im umiraat. Socuvstvo do semejstvoto navistina mi e zal gospod sila da im dade.SOCUVSTVO
Добро, дали е можно сите, ама сите, секогаш, во државна админстрација, да немаат капацитет да те разберат зошто си пошол и што бараш, ќе те мафтаат ваму, таму. Абе какви протести за плати, и тие што ги земате многу ви се на тој простотилак и неработење.
Да пијам лековите ? Јас ?? Да пијам лекови за да не ги оптеретувам другите околу мене ???? Жено јас ради тебе и завршив на лекови !! Јас завршив на психотерапија затоа што другите околу мене не пијат лекови..