ccc kakvi pokvareni lugje postojat toa veke mi e jasno no koga blizok nejke da ti bide dobro toa ne mozam da sfatam, treba da izmisluvam deka mi e losho za da spiete mirno pu jzk da vi se pluknam!
Се соочувам со хаос во главата. Хаос кој ми се меша со лаги и се надополнува со грижи. Сум била повредена и претходно, но сега се ми е матно пред очиве. Оваа анксиозност ме кошта многу, деновиве е најскапото нешто што го поседувам.
Нели беше скаран со тој, бе? Нели ти сметаше кога ти квачеше дома? Наместо со жена ти да го средите хаосот дома, сте се квакнале кај него. Дали сакавте да му вратите? Голем товар сте за мајка му. Нема долго да ве трпи толку пијандури на едно место. Одвеан памет...
Треба удар да ме мавне за некој да се свести. Драми сум правела. Важи. Пулс 140 во мирување. Стегање во гради. Треперење во нос. На нозе не можев да стојам. Ама небитно. Која сум јас ? Ниту сум била битна ниту ќе бидам.
Господи уште тој ми остана, како да го сечам и него? А морам, знам дека морам... Токсични станува, свесна сум... Ама па скроз сама ќе сум, не дека ми е прв пат тоа ама па не ми е сеедно. Дај ми насока, мисла, чаре Господи.... Биди со мене..
Морам тука да кажам... денес член од висока позиција, со голема моќ, ми понуди да ме префрли на ново дупло платено работно место (мед.сестра) под услов да му бидам швалерка. Директно и многу јасно ми кажа, како да е нешто најнормално