Ќути дури е само знамето (не дека и од него има потреба на плажа ), како шо си знаат дијаспорциве наши да забегуваат очекувај и вакво нешто
Хаха, цитирам што има напишано под сликата "каде и да одиш, каде и да шеташ, не се срами, не се плаши, Македонец да си", па и Македонско знаме тетовирано, јаооо, ок, немам ништо против нив, и јас едвај чекам да си отидам од Мкд, ама да се трескам од земја дека толку ја сакам Мкд и да се правам со сила патриот, а притоа со години да живеам и работам надвор од Мкд, не би. Ај ако отидам надвор од Мкд па тогаш можеби ќе се трескам. Па неможеме да го прикриеме фактот дека сме Македонци, ама како што пиша нема потреба од знаме на плажа за да докажам што сум, друго е на некој фудбалски натрпревар на стадион сите со знамиња, ама на плажа... Значи не е само знамето, туку и тетоважа, еее фустан ќе го искине хаха, ова трајно е.
Ахх гревој. Абе во ред е да си ја сакаш државата, ама има место и време каде се искажува тоа, а не да се глупираш каде ќе стигнеш
I kaj mene za žal ima takvi nus pojavi od kopuci koi so glumat patrioti na baterii.završia i odmorite i so BG pasošite u džep Sreka ojdea si po Slo AT, DE... nema veke muziki i znaminja i čuda sekoj den da me nervirat
Ок е тоа, и јас да имам шанса не би седела во Мкд, ама толку се гласни со коментариве по социјалните мрежи, а бре седете си таму кај што сте, ако не ви чини дојдете си во Мкд, не течело мед и млеко и таму, епа колку толку е подобро од тука, а никој се нема вратено во Мкд, дури почнаа и куќа/стан да си купуваат. Значи не планираат да се вратат, а се удираат во гради демек "патриоти" биле. А со таа гласна музика незнам, секоја вечер сигурно нема прослава, па дури и петарди пукаат, огномети, мислиш секој ден свадба прават со музиката, тапани некои викаат. Токму поради овие работи мразам што сум се родила во Мкд.
Preteruvat! Tamu zemat krediti za stanovi kuki deca tamu i rasnat ucat tamu nivni knigi stavat im stranski iminja i sve toa ok, ali ne mora da ja "branes" MK od daleku i da se praves patriot golem i deka ti e žal ili mnogu gi misles po tie vo MK. Kako i po običaj jaki se samo na usta.
Има ли некој друг како мене црна овца во фамилијата ? Цел живот човече нема крај..Ја помагам они мене со лошо. Па можеби затоа и највеќе среќа имам!
Поглуп ден и понеделник не знам од кога не сум имала. По можност би сакала да ми се заборави од меморија. Во само 10 минути се што можеше да биде како што не треба, баш така бидна.
Zosto postojat luge "kelner donesi kafe i 7 casi voda ama ne odednas tuku edeno po edno" za edno kafe uzas ste
Ako mislis deka ne te sakav idiot eden togas ne da si IDIOT tuku i BUDALA,Posle se mislis deka mojata ljubov e 'Fake' ....Zatoa ke si ostanis sam ZLO OD COVEK mrssssss u pm...
Ехеее, веќе и заврши одморот, требаше порано, ај за другата година ќе и се најдат. Има, мм, он на цела фамилија им има помогнато, на него никој, сестра не му помогнала, не некој друг, а колку им има помогнато на нив, уфф се нервирам.
Тестирај се за корона, ќе излезеш позитивна нема да одиш воопшто на работа и готово, уживај дома. За повеќе совети обратете се кај Братот
Негативна сум. Џабе, и да сум позитивна ќе одам на работа. Има многу измени кај мене на работа. Фала Брату