Женска, и јас таква бев. Веруваш дека цела недела ме држеше и се сомневам дека имав корона, 3 дена со температура бев и на раб одев. Не ни појдов кај матичната, нит па тест напраив оти паника ќе ме фати. Можи и од климата да ми беше мене, испоти се, здрви се. Фервекс пиев 4 дена ден ноќ. Чаеви и по ред се.
Најмногу се нервирам кога некој крводарител се слика, па се фали. А па овие што му коментираат "браво", бетер.
Мразам луѓе што ги преувеличуваат здравствените проблеми и она стануваат Болката за сите околу нив. Онака зборење расположение, а се отвори таа тема, одма менуваат глас, прават уште поголемо од што е
Како секогаш привлекувам токсични луѓе околу мене? Како да ги проценам и да се спасам од нив? Викендов бев со друштво излезена толку бев среќна за на крај да се вратам дома целата со негативна енергија. Чувствувам дека сум доволно ценета во друштвото не знам со кои зборови да објаснам
Си постојат такви луѓе и си се нашла во нивна близина единствено можеш да не дозволиш тоа да ти влијае и избегнувај ги по секоја цена .
Ти како една моја братучетка,ти и викаш да се оддели од нејзините она вели јас да одам да и помогнам.Едноставно е пресечуваш колку и да боли
Како да ја научам мајка ми дека додека чека на ред на каса или на лекар и е следна не треба да се трга и да ме остава да дремам сама
До сите шо стоите у 3та лента со 4 жмигавци, или на пола тротоар со колите у ЧЕТИРИ ПОРУЧЕК, а и секад: Сѐ да ви изнаебам неписмено и без осет. Клошаришта едни. Ќе мислите малце кај ги оставате колите пошо праите ГУЖВА ради вашите глупости да чекате некој. И мене од Gyro House ми се јадело, ама ми фаќа црпката дека таму на ЌОШ на РАСКРСНИЦА НЕ СЕ ОСТАВА КОЛАТА. А ни на ПЕШАЧКИ пошо е ПЕШАЧКИ. Неписмена багра бреј Вака у Европа не може Поготово со Чаирски и Тетово шеми, со возење по тротоар и коли на тротоар, а пешаците доле
Преку глава ми е од се. Психички умор имам. 2 недели да можам САМА да избегам во некое куќарче во планина, па да се изналежам и изнаспијам. Да се изодморам од се и од сите.
И мене ми е преку глава и сакам да се ОТСЕЛАМ од државава, негде дааалеку в планина оти ова кај што живееме не е цивилизација. Психички преморени од работа, притисоци, здравјето ќе го изгубиме...
Еве и јас се пријавувам за некое планинско селце по европските држави. Само будала јас се вратив од таму ќе сум се мажела
Пред едно 7-8 години бев баш во стилот како на Елена живот со стил...сега како да сум БлагицаПавловска (мислам после пандемијата) ај хејт ит