Како можам да паѓам на фино понашање после 15 години... Абе една жена од 70 години ме праи будала кога ќе и ќефне и јас од почит не ја терам у пм.... Море ми иде од тераса да ја џитнам....
Абе добро си е времето, шо му фали? Ова го кажува некој кој мрази жешко. Се поднесува веќе, еве преку ноќ и наутро си е посвежичко. А и летото каснеше па може и затоа решило да продужи. И ја не знам што и кого чекаме. Ајдеееее, сега, одма, веднаш и сместа.
Кој си па ти да ме судиш? Како се осмелуваш да ми кажеш такви работи кога не ме познаваш доволно? Не сум се трудела доволно, не сум давала максимум од себе. Не можеш на некој што не го познаваш вака да му коментираш. Јас напротив, секогаш сум го давала максимумот во секоја област во животот - му реков. Се надевам дека јас грешам - ми одговори. Да, грешиш. Која дрскост, која смелост. Ако на луѓето не им поставиш граници, многу си дозволуваат значи.
Си излегов од дома со непеглана кошула, дека викендов пеглав нешто нешто не и толку бев сигурна дека оваа е океј. Се приметив дури откако излегов надвор, а веќе немаше време да се вратам и да ја пеглам. Браво космонаут