Бујар Османи го клале министер за надворешни работи да го претставува македонскиот народ пред други народи. Ех, црпковци зелени
Бог да чува, не знаев што да јадам и порачав пица од населба, ок дојдоа да ми ја донесат надвор комшикиве и одма ееее што порача еее, постиме иначе ќе дојдевме хехе ок, ајде викам нема врска, денес после три дена од како помина тоа што сум порачала, комшикава пак ме сретнува и ми вика ее оној пат што ти стигна што порача од ***името на кафичот Спојлер ГОМНА ПОРАЧАВ со извинение, ете тоа порачав од пицерија! Да ме ограбеше некој, немаше д имаат видено а вака се ги интересира бреј што народ упм
Некогаш ми иди да дотерам се во мајчината. Некогаш, и го правам тоа. Не се трпи. Ќе речев до пмсот е, ама тоа ќе е клише оправдување. Мразам кога сѐ се чека од еден, побогу една сум, со две раце, не можам секаде за се јас да стигнам. Некогаш се лутам на туѓата глупост, а некогаш и ги жалам. Си велам Бог толку им дал капацитет, и тие не се криви. Ама тие истите и те како престануваат да бидат глупи кога станува збор за нивен интерес. Се ми е измешано, и работа и сабота. 10 градови поминав во еден месец. Здрав сон не памтам кога последен пат имав, за здрава храна да не правиме муабет. Некаде деновиве прочитав дека начинот на исхрана е еден вид самопочит кон себе.... Драга синоока, жал ми е е дека не те почитувам доволно....
„Морам да одам на лекување ама многу ми е далеку на 20 мин од мене и затоа барам нешто поблиску.“ bruh, некои во сопствениот град немаат пристап до таков вид лекување па мора да патуваат со автобус преку два-три други градови секој ден. Ако и после „неколку дена се во прашање, 20мин не е многу, здравје е во прашање“ продолжуваш да се жалиш како ти била таква опција претешка иако си со сите удобности и ќе те возат со кола, не треба да се чудиш зошто не сакам да продолжам да те слушам и менувам тема инаку ќе се испокараме. Секој проблем е голем проблем за некој без разлика колку е мал ама сериозно некои така се научиле (или така ги научиле па малтретираат и други) да прават огромен проблем од ситници.
Значи станав и одма успеа денот да ми го упропастиш бе куртон еден говедо непрокопсано. Више преку кур од тебе и твоето неразумно понашање. Кај те трпам секој ден тебе и твоите ексцеси, доста беше бре, ме полудевте више. После на крај ја сум лошата, ако. Ебете се сите и што кур сакате мислете си. Нерви искинав веќе готово. Ќе се караме за глупости, ама и не се глупости, не можам више ич да толерирам, е вака ќе биде од сеа па натаму, навикнете се сите. Доста беше бе, да си собирам само нервози и стресови во себе за мир у куќа, ааааа скренав толку беше. И шо кур зачудени и запрепастени ја вака коа реагирам бе алоо, не сте навикнати вака да ме глеате? Е ќе се навикнете, ветувам. Кажав ја убаво, вчера добро ми беше и задоволна, денес редот е да полудувам од нервоза. .
Се е хаос и наопаку околу мене не можам веќе само нека помине периодов и нека следните празници ми бидат поубави
Дај бре нека се одлучи времево ич не го можам. Ај со расположение ќе минам туку сето ме врти веќе. Не знам како се прибрав до дома.
Премногу обврски си зедов на свој грб. Премногу им дозволи на некои персони да ми се доближат, мислејќи дека се анѓели, се излажав дебело.
Една најпроста работа ќе им даеш и не знаат да ја завршат глупачат од банка за погрешна картица ми аплицирала, џабе чекав глупакот од де факто не го извадил алармот од чорапите аман беее толку ли е тешко една најпаразитска ретардирана работа да се изврши ццццццц идите у курац
Ne mozham vishe ne mozam Ne mozam ni na mkd da kucam od nervoza Preku glava mi e sve Dusata mi ja jade se nekoj cel zivot. Pa sto sum vi ja be majkata vasa skapana, doma, nadvor, fakultet, na site strani sum sho ne praam. Ne mozam vise ne mozam lugir Mi ide da zeam da se ubijam bez zaebancija ne mozam. Ne mi se zhivee niso ne mi se prai vise, sve me nervira, sve mi e dosadno. Niso ne me ispolnuva Sreka so decko mi mi e super da ne ne urocam i TOLKU. I na faks Ama sepak mnogu lesno se nerviram Sekoj den vise placam nervno sum popustena I mnogu sum umorna mnogu, i fizicki i psihicki Sve neso na mene se ceka, sve neso od mene se bara, ja moite raboti ne mozam da gi zavrsam od tugjite Moite na glava mi se kacuvaat, se raspravaat, i megjusebe i so mene. Niso ne im cini, sve mozelo podobro, za sve neso mi se ponasaat, mi se derat Ja so lici toa be?? Sho sum ja be ovde CSR, psihijatar, psiholog, bokerska vreka? Fatam site da ve oteram u tri lepe pizde materine Site mi skokate na glava i koa ke poludam, ja sum ludata. Luda sum poso na site vi idam po gzot, na site gleam da vi udovolam, za site sum tuka, za site se karam se tepam, areduvam se neso, a mene koa mi treba nekoj, NIGDE gi nema. Od denes, NISTO vise ne me zanima Abe crevata da gi vadite pred mene ke ve odminam. Eve zimi Gospod Ja na 22 da iam panicni napadi da placam sekoj den poso nekoj ne si ja sredil psihata Ke vi ja sredam ja Na minimum.
Со овој малоумен народ држете 4 очи отворени. Си проаѓам на пешачки најнормално. Говедото залетано со колата место да застане уште забрзува и за милиметар се удри во мене. Јас на пороен дожд без чадор, а тој во неговата топла сува кола да неќе да застане.