Ебате комшии со заостанат памет... На будали како вас не треба да им се дозволува размножување. Кога ги делите децата по пол, не заслужувате да ви се продолжува лозата понатаму. Камо да се неплодни, па да пукнете од мака. И родниниве со распрдајкото. Ако продолжите да му удоволувате за све, има да патите ради него. Детето уште сега не е на добар пат. Ќе заглави со криви личности и ќе си ги удирате главите во ѕид.
Очекувате да ве чувам кога скроз ќе снеможите и велам добро. Но, секој ден ми давате опција да ја сменам одлуката и да се однесувам како браќата. Идиоти се, но не се криви за тоа. Се гледа на кого се метнати...
Зошто некои родители мислат дека нивното дете е обврска на сите околу нив, а не само нивна? Блиска личност си славеше роденден. На за неа важен ден ѝ тупнаа туѓо дете да го гледа. И тоа при имање нивни блиски слободни и пари за дадилка. Ај, да имаа итна ситуација, ама немаа. Личноста е 70+ години и помина низ многу здравствени проблеми. Наместо на раат да си прослави што поминала низ многу тешки времиња и успеала да се извлече, ѝ го уништија денот...
Во оглас пишува плата: Одлична, солидна, конкурентна... Идеш на интервју плата: 24.000ден. Дали сте сериозни?? И после немало работници вие работете за тие пари или пратете си ги децата.
Bezobrazni ste so ova nemanje avtobusi se da vi ebam so imate 20 min cekam na sparnovo. Edvaj stojam Majkata vasa neorganizirana A prvi ste da placete za plati. Neam 500 den za taksi da daam sfakate?? I da iam ne davam poso ke jadam so tie pari
Преку глава од проблеми...А тргне на добро, мора нешто друго да повлече на лошо. 3 пати напред 6 назад. Шо к'смет ќе беше ова....да не се седи раат само
Еднаш ми се нема случено да одам во театар или кино, а одкако ќе почне филмот/претставата да не упаднат бар едно 10 души со упалени блицови. Ќе им скокнам еден ден толку ми се живците..
Ќе те цитирам пошто и мене ме нервира ова. Или на концерт. Годинава бев на неколку концерт и на сите истото: пишува дека почнува во 20 ч., веќе стига 20:40, луѓе УШТЕ влагаат. Ајде почнува концертот, се гасат светла, и ПОНАТАМУ уште влагаат - и секако светат со блиц. Значи доцнат скоро цел саат. Претеризми.
Кај ѝ биле очите кога го земала? А, на вас кај ви беа очите уште пред она да го земе, бе? Глеавте да се отарасите од неа наместо да го подберете на време.
Си гледала,си земала...сеа има да си трпиш, деца имате а она ќотек јаде секој ден ама нели деца имаат,срамота е да го остави.
Сите почнавте да се заебавате со туѓото време еј. Не знам шо се дешава. Се договараш за искачање. И не ти враќа после. Ме дупиш нешо? На шо личам ја овде? Мамичето ваше. Да не се почитувале основни работи.
Уште колку души треба да умрат ЗА ДА ВИ ТЕКНЕ ДА ПРОВЕРИТЕ ИСПРАВНОСТ НА АВТОБУСИ НЕ МИ Е ГАЈЛЕ НИ ДАЛИ ИМАТЕ НИ ДАЛИ НЕМАТЕ ПАРИ, ДАЛИ СТЕ ЗА ЖАЛЕЊЕ ИЛИ ФАЛЕЊЕ. ЗА СИТЕ Е КРИЗА НЕ МИСЛАМ ДА УМРАМ ЗА 850 ден ДА ВИ СЕ НАМОЧАМ НА ПАРИТЕ
Nisto od busov kaj so sum letna del tropase I sea na sekoe mu slajfuva i site dupki gi pogodi Kao 2h vodi od Ohrid, sea Kicevo go pominavme Jzk Nesposobni site od prv do posleden ebati drzavata Samo za pari vi slusnal gzot alcen Ko da ne e za nikoj dr kriza samo za poedinj
Ме казнија џандари.. На полна линија поминав возило кое возеше 10 км/ч а на знакот пишуваше дека е дозволено 60км/ч. Ми закачија 150 евра казна. Да му ибам се живо.