На некој луѓе главна преокупација во животот им е како да наштетат на друг. Ама не заборавајте karma is a bitch Порано или подоцна, се се враќа
Unsend оправдувам кога си погрешно напишал нешто а не постои едит, или ако на погрешна особа си пишал некој текст. Зашто луѓето го користат како алтернатива за "се предомислив" ?! Сака да си ја покаже лошата страна, ке се испука и оп ансенд, шо као исто како да не се случило ли?! Секако сум прочитала, ке има последици и со ансенд и без..... Ми гледаш профил, ми пишуваш нешто, па уште еднаш, гледаш ме нема и оп ансенд, и блок, као мислиш така нема да видам ли ?! Скршен ми е телефонот случајно сам праќал пишувал. Фан факт никогаш не сме се имале на таа соц мрежа. 5 год ноу контакт. Плус бивши. Хахаха Пишуваш ке спиеш за да после 1сат праќаш смајли, и ансенд секако... Погрешен чат нели? Ја сум таа на која и кажа ке спиеш за да можеш со друга да пишуваш 10000% Се се гледа бе луѓенца. И глупи сте. И чао.
Не е на одмет,повторно да ви се повтори на вас душегрижници,што се уште не сте научиле а газите во средни години: АКО НЕКОЈ НЕ ВИ ПОБАРА СОВЕТ И МИСЛЕЊЕ,ЌЕ СИ ГО ЗАЧУВАТЕ ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ И СОВЕТИ ЗА СЕБЕ! ЗАВРТЕТЕ СЕ ,МЕТЛАТА И ЗАМЕТЕТЕ СИ КАЈ ВАС,РЕА СЕ ЧУВСТВУВА ОД ВАШИТЕ ДВОРОВИ,АМА ОБЕСЕНИ НА ПЛОТ ДА ГЛЕДАТЕ ВО ТУЃИ И ДА КАЖУВАТЕ КАКО ДА БИДАТ УРЕДЕНИ,НЕ СТЕ ГИ ЗАБЕЛЕЖАЛЕ КАКВИ ВИ СЕ ВАШИТЕ!
Исфрустрирана сум кога ке ми се пушта или дава некој знак некој кој има врска или брак. Сељаци, девојките и жените дома ви седат и ставаат рака во оган за вас дека не би ги варале. Срам да ви е. Олоши. Не знам како да реагирам а да ги здоболи. У сам старт им кажувам дека ја не сум за тајни и дека ке кажам на жена/девојка шо збори. И реакција ауу ама си лоша, зашо да и кажеш? What?!? Дај ја малку жена ти или девојка ти на тајно ја да и најдам чаре. Пи*ка ви матер. И кај сте бе вие слободни шо праите додека владеат овие
Уште еднаш ако некои будали во местово изгасат струја или бушат ненормално без најава, има да си го добијат по сите точки. А, бе, говеда без грам мозок. Немате право да ги ставате другите во ризик...
Како бе можат млади, здрави,прави жени да бидат толку гнасни? И тоа што е работно место не значи дека колешката треба да оде по тебе, гадотиите да ти ги чисте. До толку ли бе некој нејќе да седе во чисто на работното место? Бљак, животот ми се згади.
Ми се допаѓаше еден дечко подолго време, му се пуштав ама никако да го добијам.. Некако ко не заинтересиран скроз. После година дена се наоѓаме у сред ноќ, пијани, и имавме однос. Сеа се осеќам многу многу лошо. Прво, не сакам да оставам таков "лош" впечаток, а оставив. Друго, не бев напалена до толку за да имам однос ама не сакав да пропуштам прилика зашо мноогу го свиѓав.. и го излажав дека завршив, не бев ни блиску .... ( и он знае дека лажам 100%, ова ке му го кажам дека не знам ни сама зашо му кажав дека сум завршила ) Трето, не сакаше да застане да купиме вода, му кажав ти ке купиш ја ке те чекам ама ништо, ме врати дома, и после купил. Сеа сфаќам, несакал да го видат со мене веројатно.. Ваково "избацување" не ми се десило не памтам од кога, а можда и никад уствари... Баш се осеќам гадно некако.
Жена... Жената е виновна што се родила. Жената е виновна за се, жената мора да трпи се, жената мора да биде насмеана, жената мора да биде секогаш средена и дотерана, во спротивно ќе ја оговараат (читај- женскиот пол). Жената мора да биде потчинета, безгласна буква и дома, и кај свекрвата (читај- во куќа од свекор нејзин), и што е најтрагично и во својот сопствен дом. И сето ова е кажано од млади жени. Епа жени не се виновни мажите, Вие сте тие што не ги почитувате жените.
Овие пушачите кои пушат на автобуска и во движење намерно со цигарите во фаците на тие до и околу нив, па уште и ги фрлаат цигарите на троатар или улица и тоа неизгаснати, заслужуваат посебен задимен и засулфурен круг со печење во пеколот! Ненормални створења се. Немаат право да разболуваат и да трујат народ!
Која глупача си ма ти.. Тука ми се курчиш, изиграваш џандар, а пред други не смееш да писнеш. Како те дупат алал нека им е, нека си играат курот со тебе, така ти треба. Памет на пиле имаш, до толку бе две чисти да се немало. И шо постигна жити се? Баш да видиме ај шо ти е целта, иако знам дека врска си немаш, ниту кај тераш знаеш. Која штеточина ќе беше значи еј. Ама за нејзиново слободоумно курчење и ти си крив, наjкрив си шо не знаеш ко маж да се поставиш, од шо бе страв толку бе???? Некои створови зашо се родиле не контам ич. Само за лошотилаци ги има, арно не бива да искочи нешто од нив. Пичка ли им матер Со нив со збор не се разбираш, директно ги утепуваш. Да беше лесно и без последици и кур да не ми чуеше, ич не би се мислела. Една будала помалку.
Kakvi debili ste. Ne moze torbite so patlidzan i grozje da fakaat mesto. Ne ste fer. Zaso ja da stojam za nekoj da si go vozi patlidzanot od Zelen Pazad do Gjorce be? Ima pazar u Gjorce, u Taftalidze. Normalni li ste?
Понеспособен градоначалник од Данела не сме имале. И она и ЈСП, у три лепе пизде материне да идат. Амеби тешки
Не можам веќе навистина до преку глава ми е веќе животот во ова болно општество во оваа држава. Уште најлоши од се ми се оние кои викаат ќутиси трајси можда денот ти е само лош. Па ебаму мајката ден по ден лоши животот ти е лош така. После се чудите што гомила народ изпоумре на 50 години дури ни не наполнети толку. Само нервози овде, ништо асално и нормално, затоа не се чудете. Само коефициент интелегенција да имаш повеќе од иначе ниското ајќу во државава и готов си општеството те гази батка немаш кај да бегаш. Проклетија невидена, идиотизам невиден и глупавштина најголема, тоа ти е денешниот живот овде
Да знаеш какви се бедни, обично не сум безобразна ама некни ми ск****. Кога ѝ се спуштив на една, пепел ја направив.
Црна Алфа Ромео Џулиета шо помина пред Ист Гејт по десна лента со огромна брзина и ме направи лом на дождов и ме испрска, ТОА АЛФАТА ДА ТИ ЗАРИБА на следно прво палење, идиоту аир да не видииш кој ти даде возачка
И ја го видов мамето ајван незнаев си ти братууу те напраи лом шо шофери се ни грам мозок да се има па у кола си дај им предност на сите пешаци поготово на вакво времее