а шо сеа демек мангуп си? си седнал на кафе и само зјапаш кој ке помине.. лелеле леле леле ... дај тргни ја таа идиотка грда насмевка.. не можам да те поднесам..пфф коа ке размислам малце се чудам на мојот памет како некогаш сум се дружела со тебе... страшна работа.. те замразив мил мој "најдобар" другар
Сакам да идам до град!!!!!!!!!!!! а нема со кој...ке ме убие оваа ситуација!!!!!! ААААААААААААААААА ми се викаааааааа
лелел страшно ме нервира што ми се ладни нозете и рацете и то асамо десната ногу уфф неможам да издржаам
Ти така мислиш а? ќе си ги задоволуваш каприците твои детски, а јас ќе дремам како будала!!! Марш во П.М, безобразен еден. Играј си ги глупите игри и не ме барај кога ќе ти се присака..
Ми иде да се акнам некаде и да не се вратам следниве дваесет години па на некој можда и ќе му зафалам Ѓубре! Скапан идиот! Ааааааааааааааааааааа, ми се урна се
И јас сум била ку*ва Дај молим те. Да ти кажам само дека твојот ценет иден маж сакаше на сила да ме баци, дека трчав ко мува без глава, дека ми се јавуваше нон стоп, да видам дали тогаш ќе се мажиш за него. Цццц што се оди по земјава... И уште она ќе ме озборува, како јас сум сакала со него?! Оф Господеее, ама ајде ќе преќутам оој пат. Тие што треба ја знаат вистината. Ама се се враќа, се се плаќа
ауууууууууу мислев за нешто друго да пишувам, ама штотуку прочитав нешто на фејсбук кое морам да го споделам тука....а воедно да се испукам пошто некако ме мрзи лично да и го пишам, само непотребни проблеми ќе си навлечам ако и се обратам Имено една фб френдица моја...што сум ја видела 2-3 пати во живот и ми оставила некј впечаток на надмено и препотентно суштество, некако залутала во моите пријатели во овој виртуелен свет и ја имам таа прилика одвреме - навреме да прочитам некоја нејзина објава на фб што ќе ми ја даде на почетна. Епа вака да почнам значи цурава си влегла во некој филм и си се умислила како таа е ДИ ОРИЏИНАЛ и како е уникатна, а воедно и многу интересна па следствено на тоа е и центар на внимание восхит и почит од страна на оние кои ја познаваат.....па тука таа како демек се навредува и е револтирана што некој ја копира и репризира Во неколку наврати имав прочитано како плука по оние кои се досадни со нивните постови, кои ставаат на фб се и сешто, оние кои се лигават по статуси и веќе знаете да не набројувам сите оние паетични работи кои СТАНДАРДНО се прават на фб.....од друга страна кутрата таа ИСТОТО го прави, а притоа не е свесна дека е дел од онаа група на која плука Еве неколку примери: - менување на статус во согласност со планот за престојните неколку саати, со цел да не извести што ќе прави (како божем многу не интересира) - менување на статус за тоа што направила претходно додека била отсутна од фб - ставање на слики за секоја ситница која ќе и се случи, па макар тоа било слика со кучето кое во тој момент заспало - копирање на статии од разни сајтови, или читање на туѓи колумни и блогови и после пишување на фб буквално исти реченици, но во различно паковање ....ете после ова има неколку нејзини пријателки т.н. фан клуб на цурава кои и пишуваат срцка, мило, што се случува, ма пушти ги ти си закон....и бла бла....случајно тој круг на луѓе кои ја тешат и возвишуваат се 4-5 од кои половината и се блиски роднини (значи ништо објективно и реално напишано од нивна страна) Ете од ваквите ми се повраќа искрено сакам еден ден така убаво да и изнапишам СЕ и да ја спуштам од облаци, ама па не вреди на таквите ни да погледнеш....наскоро ќе добие римув френд ....и по некаква случајност и коинциденција оваа погоре опишанава девојка ја чита фемина и постојано лајкува и објавива на фб статии од овде...можеби и пишува ама незнам која е (не сум се потрудила да ја побарам).....и ако ова го прочита и се пронајде многу ќе ми биде мило п.с. ДЕВОЈКО ТАПА СИ
^^ Ех Гоу ме потсети, кај секого во френдс мора да има бар по една таква. Се зачленила во група „Не си стискајте сами на себе лајк - бедно е“, а на секој можен пост лајк си има стиснато. Потоа „не се сликајте со напрчени муцки“, а напрчена пред огледало на профајл пичкр се ставила. Греотичка. Ама блок си има сега, колку повисоко лета, толку помала ни се чини на сите. (морав да го кажам, не можев да се воздржам )
Девојки, значи не ми се верува само колку ние можеме да собереме и да траеме, и сама не знам кај успеваме го собираме сето тоа толерирање, а се со една цел оти си ги сакаме нашите мили и сакани дечковци, но кога ке пукнееееееееее,,,,,,,,, е и тогаш сами се чудиме од кај доага сета таа сила,
Па така е кога имаш 132432543254 пријатели. Секакви ќе се најдат. Затоа си ги имам оние што ми се пријатели и што и онака си комуницираме и се знаеме. А не некои дебилки. Не ни прифаќам такви requests ниту праќам. Мирна глава.
абе јас имам околу 150 пријатели и не прифаќам секој, ама незнам како залутала ваква пациентка и мало закон ти е последнава реченица со летањето
Рејнбоу го знам девојчево, не прифаќам ни јас што не ги знам. Во мое школо учи, помала е. Ама се мисли д бос дека е.