Da jas sum konzervativen da jas sum so zastareni sfakjanja.. Jas se zamaram so “gluposti”. Zaostanat sum da. Da vi se pluknam vo tie vashi “moderni” sfakjanja i mislenja. Od takvite kako vas propagjame kako nacija vo sekoj pogled, mi se gadite! pogotovo od toa shto vo vashite ochi jas sum toj shto e nenormalen. Gledano shto sve i stana normalno, imate pravo nenormalen sum i neka bidam. Jas da patam za vashata bezdushnost i “denacionalnost”. “Toa” e normalno “ova e normalno”, ne ne e normalno nishto od toa ne e normalno, “shto ima vrska”, ima vrska!, proshiri gi sfakjanjata 21 vek sme, ne nema da gi proshiram. Jas za razlika od vas znam da rassudam shto e ispravno a shto ne. Kako treba i kako ne treba, tochno znam koj sum i shto sum a vas so toj “lebdechki” pamet ve zhalam.
Добро бе што е поентава на денешниве запознавања на инста… Еден ден ти пишува и изгледа заинтередиран, друг цел ден го нема, трет една реченица што се вика.. Не сфаќам зошто ако не планираш да праиш муабет воопшто почнуваш? Или едноставно не сите се зависни од соц мрежи, па поретко сакаат и практикуваат таков вид комуникација.. Не ми е јасно стварно или пак можеби е нормално на почеток дс не праиш по цел ден/секој ден со некој муабет баш преку соц мрежи..
Денес е еден од оние денови кој не е лош туку напорен.Едвај го чекам моментот кога ќе облечам пижами и ушушкам у мирен сон.Се надевам утрешниот ден ќе биде поубав.