Да ви се намоча човек во зависностите, младоста и непотребните кукања за ситници. Не ви било и не ви е само на вас заебан животот. Ништо не ви дава право да загрозувате туѓи животи. Ебате распрдајките недоквакани. Гонете се! Та нешто надворешно, та нешто земско...Аман, нешто да удри и да го раздрма светов. Не му требаат идиоти!
Охрид, 2025 Жива музика, свирачи грмат во стан, се веселат, се родило бебе. Здраво живо, весело ко вас вака! Постоеја кафани за вакви работи, не да трпи цело маало!
И мене вакви работи од патики ме вадеа до скоро, додека не се случи трагедијата во Кочани Сега си викам нека трешти од каде сака музика, само за убаво да е
И животните станаа разгалени , купив храна во конзерва и не и чини ,мислам кратам од други потреби за на мачката да и купам нешто и на крај не го јаде
Како мислиш педерски било машко да се грижи за лична хигиена.. Јас сосема поинаку мислам од тебе и не ми е срам од тоа и воопшто не ми е педерски, дури и нормално ми е. Ајде за депилирање на гради постар си па човек да те разбере, ама што е педерски во средување на брада, ако ја носиш МОРА да ја средуваш. Требало воен рок да се воведе, гледам на тебе колку убаво делувал војникот рок.. По педерски и сељачки на 40г сам да седиш во кафич сред бел ден, да пиеш пиво без ништо друго и да се уфрлаш во муабетите на тие околу тебе НЕМА.
Уште неомажена како во брак да сум, а не во цутот на младоста на една врска... Неможам да разберам која е лекцијата овојпат ништо не разбирам. Збунета до бескрај. Седи си и биди себична ,не мрдај со прст или шо е финтава..
Јас еве не знам што потреба од ситење и мешање во туѓи животи? Јавување по телефон препрашување како да треба тој некој вам да ви се правда кај е и што прави...жити македонската малограѓаштина
Играњето со менталното здравје на некој и после понашање како сѐ да е океј,не е баш океј. Мајтап и манипулација со емоциите и човечкиот мозок само зато шо тебе ти текнало денес да си нерасположен и да бладаш и да халуцинираш за другите да се чувствуваат исто неубо како тебе,оти кој се другите да му е убо? Само тебе треба да ти е погодено? И после оти депресија? Оти инсомнија? Оти глава? Оти ниска самодоверба? ПРЕКИНИ БЕ ПРЕКИНИ,МЕ ДАВИШ,ЗАСТАНИ ВЕЌЕ ЕДНАШ НЕ ТИ СУМ ЈАС САМАР ЗА ИСТУРАЊЕ,ОДИ У 3 ЛЕПЕ,ЈЕБОТЕ КОПРИВА!!!!!!!