Ами како да ми ти кажам бе златен дека ми требаш можеби ти, твоето внимание, твојата порака... Како да ми ти кажам оти имам интуиција за нас двајцата, а тоа да биде тро суптилно... м?
Машкиве станаа прави принцези што внимават да не им падне круната и чекаат прва да му пишеш или нз што. Џентлмен, ретко на денешницава
Dobro be shto lugje kje bevte.. Kolku treba svesta da ne ti raboti za da frlash gjubre vo priroda, na ulica, vo reka.. ne mozham da razberam. Tolku se trudam da racionaliziram so otpadot se shto mozhe da se reciklira da dostavam na vistinsko mesto, shto e za gjubre vo kontejner za da gledam kako vie frlate kaj kje stignete.. Psihijatar vi treba. Ne znam dali kje protaboti nekogash kolektivnata svest tuka ili jas sum na pogreshno mesto. Razocharuvanje do razocharuvanje, mizerija od narod i drzhava.
Така е сестро , кажи им да се знае, се слагам со тебе иако со јарци многу ретко се согласувам. Еве гратис на ова ме потсети https://ispovesti.com/m/ispovest/3100668
Рацете да им се ИСУШАТ на тие шо крадат, никогаш ама баш никогаш АИР ДА НЕ ВИДИТЕ бе ѓубрина едни, тоа парите шо ќе ги земите за по болници малце да ви се Ве мрзи да работите и ќе крадите ај, потта шо им ја земате на другите од глава ќе ви се удри, со најлошо да ви се враќа копуци едни
Сто пати сум поубава од тебе а ти акреп ,ама ај си викам понашањето ми се свиѓаше демек , па сега што ? За да не ме ферма ,море ај мрш , авион сум за тебе и просечниве да не ги речам грдиве почнаа да се умислуваат