Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.112
    Допаѓања:
    67.070
    Се наоѓаат некои исфрустрирани особи... Тоа е. Како во реалниот, така и во виртуелниот свет. Нема бегање.

2. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    Добро оти некои луѓе кога ке ги прашаш нешто не одговараат на поставеното прашање.. туку прво ке ви изнакажат некои небитни работи .... па сфакаат дека си ги прашала нешто друго.. па ке почнат наоколу да зборуваат за темата.. и по 2-3-4саати го добивааш одговорот.. wooow стварно треба некогаш да се помачиш за да дознаеш кое време има автобус штип - скопје..

3. red

red Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2010
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    130
    sakam da mu kazam na toj so go sakam:IDOT EDEN ZAR NE SVAKAS DEKA TE SAKAM, DEKA SE KE NAPRAM ZA TEBE TI SI EDEN DEBIL SO NE ZNAJ SO E LJUBOV, GLUPAK EDNE POSAKUVAM NIKOGAS DA NE TE ZAPOZNAEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (posakuvam da mozev da recam te mrazam :worried: )

4. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Да се надоврзам на муабетите за статусите.
    POGODETE KAKVA BOJA CHORAPI IMAM (A)
    На тренинг :]
    Најлудоо00оо во Школооо...
    Кај Тијана На гостии :]
    На инФотмарикааа :]
    Шишанаааа....:] ♥

ДЕВОЈЧЕТО СЕ ШИШАЛО ПА МОРА ДА ИЗВЕСТИ. ;) Абе ајде,само уште кога и се моча да напише и и поклонувам блок!

А во абаут ми: Жал ми е за оние луѓе кои живеат во свој замислен свет каде што се е розево и убав, нарекувајќи се себеси „Принцези“, „Барбики“, „Куклучки“ итн. :rofl:
    Ако ме мразите јас просто ве обожавам ;)
    СИ ГЛЕАМ ЗА СЕБЕ А СИТЕ СО МЕ МРАЗАТ КОЈ ГИ ЕБЕ!!!!!

Oва е врвот.

****** ****** E aj da ne :)
    Кој те сака?
    " Тебе сите те сакаат "

5. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Нема што да се пукам денес. Нервозна сум а не знам зш. И ај сега?! :envy:

6. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Дрн дрн дрн ме полудевте више :@ :talk: :drunk:
    I'm taking the rest of the day off |-)

7. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    850
    Оффф лелее,не можам да мрднам,омалаксана сум,носот ми тече |( И тоа баш денес,во ПЕТОК :^) ама ќе се инаетам и ќе излезам вечер па скроз нека донастинам,гајле ми е.Барем нема да одам на школо да ја гледам онаа ороспијата и да кинам живци |( :envy: Па дури и со мајками се испокарав,па сега немам парии ;( Офф господее дај спаси ме од овој свет :x

8. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    На што побрзо да се испукам. Или да не трошам букви. ТЕ МРАЗАМ. И тебе, и тебе и тебе! ;(

9. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Не е можно до толку да е суров животот. Едноставно ако ми го одзеде и вујко ми, незнам што ќе правам. Животов ме полудува. Зар мора до толку да сум баксуз? Ќе дојде за некои 6/7 месеци и лето и кој ќе ме брани пред мајка ми? Кој ќе и кажува дека во 11 сум дошла дома за Бандини, а јас тогаш сум излегла? Сеуште ми е потребе..сеуште ми е потребна таа негова подршка, неговата насмевка, неговите смешки, глупости.. Кога се веќе до толку и нека ми кажат барем уште колку ќе биде тука.. ;(

10. Wild-GirL

Wild-GirL Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    1.266
    Допаѓања:
    1.258
    Лелее бее...зошто ми тераш инает?!?!?!... Аууу...... :@

11. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Лицемерке една!
    Не можам да те поднесам, хормонски!
    Губи се!
    Неблагодарно суштество! Завршив јас со тебе оддамна, ама коректна и благодарна сум, не можам да му свртам грб некому со кој што сум се дружела од мали нозе, за некои што ги знам едвај...2-3 месеца! Кога ќе ти притребам, нема да бидам тука, па ќе си ја чукаш главата од ѕид!
    Чао! ;)

12. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Не можам више вака.ке пукнам една ден да знаеш.Не те поднесувам више.Многу трпев трпев и трпев ради тебе,ама не оди ова вака.За што и да се десило ја крива од сегде ке извлечиш па ја да бида крива.НЕ МОЖА ВИШЕЕЕЕЕ :@ за сите работи што сме се карале за пола знам дека не сум крва ама тебе никој не може да ти докаже.И да знаш мило ми е за ова што ти се деси денеска господ гледат и вракат да знајш.Го чека моментот да те замраза скрос па више да не морат да те трпа.Која будала сум била ја,дома ништо не им верував само тебе и после ја крива за све.Не ме заслужуваш ни малку,да знајш се ближит крајот а тогаш ке бидит што ке бидит. :@

Барем да ме сакаше пола колку што те сакав ја :( ;( ;( ;(

13. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    амааааааааааааан од што сум болна,ни самата незнам,ме страааааааав,каков малер сум,тоооооооооооооооооооооооооо,се ми се уништи :swear: :swear: :headbang: :headbang: :headbang:

14. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Во мисли ми се врти еден ироничен поглед,полн со злоба и љубомора, поглед упатен во мене, таков поглед што таа самата не моеше да си го конторлира!! И што очекуваше она...што требаше да кажам на нејзиниот коментар! Да и објаснувам????? да ја убедувам дека не ми значи ништо таа случка???? Или да и кажам ,,алал да ти е,тебе никогаш ти се нема случено тоа,, Мислам последново би ја воодушевило бидејќи сака да биде најдобричка,најфиничка и наивничка...а всушносттт...
    Уфффф лелеее, колку е само тешка сељачина,невкусно облечена и со простачки вокабулар! Учела многу но ништо не научила од она кое секојдневно ќе и треба! И ок е...ако ја прави среќа тоа што демек таа најмалце се кара,демек таа е ангелче тогаш нека и биде... Мисли си дека си соврешена и трпи се што тии се случува па дури и неверство, па дури и понижување,па и диктатура од твојот сакан!
    И пак сме си ,,пријателки,, јас и ти...ти мене лице јас тебе две лица ти правам! И сори што ти ја упропастив вечерта со моето присуство,и уште поголемо извини што ти не успеја да ја докрајчиш мојата вечер!

15. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    383
    амаааааан више се ја криваааа :devil: зашто се понашааш како мало дете..више ми е преку глава од 3 дена добро 5 нееееее......ме нервираш... сакам да ти биде убаво и правам се да ти биде најубаво..аа ти си стоиш и стоиш на stand by....дај више свати не тражи кривци смении сее..уффф како можеш после сите тие муабети да си толку ладен..не те сфакам..сакаш свее а нејкеш да се потрудиш да ти биде..све ја ја и ја...ама ке ми прекурчии алооооооооооооооо....трпам трпам и пуцааааааааам на краајј.... ;( ;( ;( Значи 5тата година од врска е најкритичнаа :@ :@ :@
    САкам да сме си како порано,да си се гушкаме сакаме зборувамее...а не само некад па некад лелее беее ајдееееееее сакаааам да го вратам назад времетоо...да ја нема оваа годинаа..катастрофа ми ее
    П.С. Сакаам да дојдее нова годинааааааааааа!!! :hug: :makeup: :party:

16. Harlow

Harlow Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    105
    Девојкоо, што се замислуваш?! Оди среди се, најди си живот, остави го мојот и луѓето во него! :punch:

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    ти си глупав идиот ... и нема да се испукувам само едно ке шишам СЕ НАДЕВАМ ДЕКА СЕ КЕ ТИ СЕ ВРАТИ ДЕКА КЕ ТЕ БОЛИ КАКО ШТО МЕ БОЛИ И ДЕКА КЕ ПРОЛЕЕШ ПОВЕЌЕ СОЛЗИ ОД ШТО ИМАМ ПРОЛЕАНО ЈАС !!!!!!!!!!! и да се испукам ке биде џабе ... немам ни сила ....

18. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Добро до кога јас за се последна ке дознавам?! Знаете и двајцата дека за тие 2 вечери можев да го загубам другарството со нив. Дали е ова за криење? Зш не ми кажавте? Да не видев сама немаше ни да ми кажите. Го заслужив ли ова?! Смачено ми е од сите. Сакам да заминам негде и никогаш да не се вратам или поточно кажано не ми се живее повеќе!!! :@ :(

19. Harlow

Harlow Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    105
    Лицемерка една неблагодарна.. Кога не те дружеше никој, само јас бев покрај тебе, САМО ЈАС! Сега се правиш дека не ти значам ништо и не ме викаш ни да излеземе? Можеш слободно да се гониш со онаа твојана мајмунеста придужба и да не се вратиш! ТИ ми беше најдобра другарка сите овие години? :@

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    не знам веќе дали да се пукам тука или да дојдам кај тебе и тебе да те испукам :devil:
    абе ти не си возможна бе . како немаш срам јас не знам. ајде еднаш, два пати... ајде еве и трет пат да се правиш ненормална... ама цел живот? абе душата ми ја ископира бе :@ душата ми ја имитираш... аман веќе од тебе. решив да не се живцирам веќе за тебе и тоа што се правиш по мене... ама не можам, посилно е од мене :@ а и од такт ме вадиш кога се правиш дека не знаеш дека јас тоа сум го имала.... а и сум ти давала да го носиш ма :@
    ниедно парче гардероба не ми е по ќеиф од тебе :@ лелеее колку само ме изнервира за 1 секунда :envy:
    ма оди у пм брееј ]:) и онака друго не знаеш.... знаеш само да бидеш бледа копија од мене. ама толку проѕирна што сите веќе те знаат и намерно ти викаат дека се исто по мене правиш |(
    идол сум ти? нека ти бидам ;) со тоа само ми го креваш рејтингот ;)

На maa му/ѝ се допаѓа ова.