Многу мразам луѓе што се наметнуваат. Дали некогаш ќе развијат чувство на осет и зошто не? Ама стварно, секој ден по 5 пати да ти пишат за кафе, исто толку пати да ги одбиеш, но џабе, наредниот ден пак продолжуваат. Пробав да не отварам пораки, пробав и на seen да ги оставам ама и тоа не помага. Иако и тоа што Не сум дала одговор, Е многу добар одговор. Ама кој да разбере само. Дури незгодно ми е да одбивам веќе и да лажам дека немам време. Имам време, само што не сакам да си го трошам со вас. Осет луѓе, осетт
https://sdk.mk/index.php/dopisna-mr...a-osvestuval-so-ladna-voda-za-pak-da-ja-tepa/ Вакви треба да се кастрираат и најмалку 10 год. бел ден да не види а не година дена пресуда цццц
Што кур им е на маживе кои на дејтинг апликации објавуваат слики на кои стојат до девојки? Немаме телепатска способност, па да сфатиме дали тие се бивши или роднини. Ако им се првово, значи дека немаат расчистено во главите со минатото. Одма стануваат одбивни.
многу се нервирам што некои професори на УКИМ почнаа да користат chatGPT за правење скрипти :/ апла е испогрешено, непроверено и пасуси што се повторуваат по пет пати... И после се жалат од нас студентите дека сме користеле AI ( и уште плаќаме „материјални и онлајн ресурси“ ЛОЛ
Знаат да ми се дерат, а чудно им е кога јас им се дерам. Епа, нема да трпам нефер третман од никого. Авторитетните лица ги терам во мајчину, па за простите маси ич не ми е гајле.