Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    18.587
    Допаѓања:
    138.670
    Тргајте се на страна и пуштете си музика со слушалки или скролајте на тел. Ќе престанат кога ќе снема публика. :D

На JasBee11 и ThePharmacist им се допаѓа ова.
  2. ана банана (:

ана банана (: Активен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2026
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    49
    Мислиш не сум пробала? :D Тоа од страна делува лесно да се избегне. :D

Сака да не те гледа дома (цело време мумла аман нека ми се мане дејчиштево, брат ми детиштето го вика а од друга страна не сака ни да успееш надвор од дома, јас велам имам интервју за работа морам германски да се спремим она намерно прави драми нема шанси да се сконцентрираш у таква атмосфера. Те саботира на секој можен начин.
    Сега најдов стан па морам да се тргнам на мир да можам да функционирам нормално.

На Mumoftwo30 и Малечка Малинка им се допаѓа ова.
  3. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    18.587
    Допаѓања:
    138.670
    Ете, си се снашла.
    Ама и кога не си таму не си должна да седиш и да слушаш. Излези да фрлиш ѓубре или до маркет божем ти се пријало или притребало нешто што го немате (на пример некој сладолед).

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Travertino

Travertino Активен член

Се зачлени на:
    15 септември 2025
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    148
    Сите зеле одмор а јас на жешково вози по Македонија.
    Денеска во Охрид цел ден. Не ни помислив на плажа.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    4.006
    Допаѓања:
    10.705
    Добрината се плаќа најскапо

На pinklipstick, Малечка Малинка, Purpleheart и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Milica TR

Milica TR Активен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2025
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    280
    Се појави од никаде, токму тогаш кога најмалку очекував.Ме поткрена кога бев на дното, ми ја врати волјата за живот и ме издигна како феникс од пепелта. Уште во првиот миг кога првпат ти го слушнав гласот почуствував некаков мир во себе,
    Како сите немири одеднаш да замолкнаа.

Секој твој збор носеше топлина, секоја твоја мисла ми влеваше надеж,секој разговор со тебе беше место каде наоѓав спокој.Со тебе времето леташе а проблемите изгледаа помали. Ме врати во живот без ни самиот да знаеш колку ми значеше тоа.

И денес се прашувам дали тоа беше вистинска љубов или само прекрасна илузија во која поверував со целото свое срце?Дали навистина постоеше нешто меѓу нас или јас само ја пронајдов светлината во тебе што толку долго ми недостасуваше?

Знам само дека дојде неочекувано и стана дел од мојот свет а потоа замина тивко, без поздрав, без објаснување оставајќи зад себе тишина што се уште одекнува во мене.

На JasBee11, Melissa_39, Amellie13 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    6.050
    Допаѓања:
    11.643
    Колку возрасни булиња на интернет се загрижени и гласни за детскиот булинг со последниве неколку случаи. Да се соберат пари, на луѓево да им се купат огледала. На овие им е до lynch mob дојдено, не им е за друго.

На Wellwell, Alek90, JasBee11 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Ender C

Ender C Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2025
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    296
    Hello, страшно имам потреба ова да го кажам некому затоа што не можам на него во лице.

Затоа вие сте овде :$

Случката е од петокот,
    имам пишувано за тој дечко овде, не е бивш, излегувавме пред 2 месеци, прекинав јас затоа што му беше само до секс дојдено а кај мене тој филм го нема, па затоа куферот и чао.

Небитно ама нон стоп се сретнувавме низ град овие 2 месеци, не знам зошто, затоа што порано воошто не де сретнувавме затоа што тој излегуваше во друг град а сега за инат на мене се дружи и излегува со моето старо друштво, и во нашиот мал град, каде што јас излегувам и плус двајцата овде живееме во Германија а градот е мал и има многу балканци.

Сега овој викенд има Фест во нашиот град и во петокот јас бев со другарки и другари, и се видовме со него, странци сме не се знаеме не си зборуваме тотално но контакт, тој беше со моето старо друшто НАМЕРНО за ИНАЕТ на мене, во меѓувреме кога бевме во контакт му имав спомнато онака дека ми фали неговиот вујко на балканските забави затоа што имаме сите заедно излавано на балканска забава и ми кажа не се во добри односи затоа не изглегуваат заедно, му реков само океј и погодете што, последните 2 месеци откако прекинавме како и овој викенд, нон стоп излегува на тие места каде што јас стандардно изглегувам и НАМЕРНО со вујко му и моето старо друштво:punch: и јас овие 2 месеци само бегам и не одам таму за да не се сретнеме значи хорор.

И доаѓа сега врвот значи, имаме заеднички другар, и овој му се јавил на нашиот заеднички другар во 7 сабајле во саботата, а пред тоа тој беше на балканска забава после фестот затоа што се сретнавме и неговиот вујко ме застана и правевме муабет додека тој ди продолжи и влезе во кафичот.

Таму е бил до 7 сабајле и не знам од каде и како нашол девојка и ја однесол дома, му се јавил на нашиот заеднички другар да се пофали, и овој ја покажал и другарот рекол брат таа е транс ова е машко, школски ми беше тој, ХАХАХААХАХАХ патем тие на германски комуницирале а тој или таа не знам како да ја наречам била маџарка ХАХАХАХАХ значи WoW, јас се згазив од смеење и потоа овој видел дека е машко и натаму не знам и не ме интересира, значи мизерија кое дно, јас патам и уште ме боли тоа што тој ми го направи, не можам да спијам уште нормално а тој во меѓувреме…ама ако само така заслужува, дај боже сите следни вака геј да бидат.

Не за џабе рекле тие што се машки курви и женкари на крајот завршуваат или сами или со маж.

Ало бедо, мизеријо, 26 години си, преиспитај се, не ме брукај и мене бидејки на сите си кажал дека сум ти бивша :puke:

Не знам инаку како се чувстувам имам микс од емоции, гневна, бесна, разочарана,смешно ми е, карма му е ова, ќе пати ќе се кае ќе се врати знам ама тогаш ќе виде со кого си има работа.
    Дно дна.
    Бедник.:x

На @ceci11 му/ѝ се допаѓа ова.