55+ годишни лижачи на задници кои дремат на работа за кафе да им свари некој, да имаат жртви некој да ги слуша како измислуваат приказни кои никад не се десиле и цел ден кукаат како се убивале од работа, дур ти им ја работиш работата да се забранат со закон. Кај неспособни па и пуни себе. А тоа „ловачките причи“ не се смешни, ниту некогаш ќе бидат. Ама Славица седи и после работно време на работа, а ние не. (за глупи мубаети да прави зошто нема другарки, а ни р од работата ја нема сработено, добро и да не прави ручек дома демек има многу работа)
Како ми иде на ку*** 62 годишно дртало,шо е 40 години у фирма океј тоа стои .ама шо мисли дека е БОГ ОТАЦ А НИЕ лево сметало у фирма.Надмен препотентен пун себе шо не дозволува да се каже мислење спортивно на неговото иначе си му непријател не го почитуваш и цениш.Влезен у филм дека е уште у цут на младоста па мисли дека има шанси кај мене и уште една колешка што сме 34 години помлади од него.Така ми ствара притисок и бес ,ми иде за косичето седо не миено да го фатам.
Што чекашe едвај, да смрдат пиперките, или да не знаеш дали е топло или студи? Да дај госпо оваа година летото да трае до декември.
Те фатиле моите клетви,доби ќерка.Ќе ја снајде се што правеше на други.Ќе ја шетаат за рака мислиш,и насмеан си и среќен .
Знам дека тој те повредил и си имаш право да си лута на него, ама за детето немој така. Не е тоа криво за ништо и не треба да го снајде нешто само затоа што е негово дете. На него што му мислиш, тоа е твое, ама детето стварно не го мешај. Ти го кажувам ова добронамерно, стварно не е убаво на едно дете лошо да му мислиш.
Сто пати прашано, сто пати кажано истото, и пак не ви е јасно бе?? Глупи сте, идиоти сте, сериозно не знам што дијагноза да ви дадам за ова. Треба да се измисли посебна за вакви дебили. Знам само дека пукам по шавови веќе.
Стави се прво на мое место.А за нејзе,доволно ми е он да се тресе оти ќе има женско дете ,а не ,недај боже,да ја снајде нешто лошо .Туку да се грижи дали машките ќе и прават како тој што правел на женските .А за што посакувам,да има таков татко на ниедно дете не би посакала .
Ти ја сфаќам лутината и мене еднаш така ме изеде... Знајш шо велат, женска клетва фаќа.... Но, не велам да му посакуваме лошо, ама то иди од шо ние сме му дале дел од себе и тој не изиграл и гледаш како Господ враќа. Колку и да ме боли.... Тоа е.... Мораме на себеси да си посветиме внимание и да канализираме лоша енергија во друго. А тие ќе си останат ИДИОТИ И Гнаси!
Сите некој некогаш не повредил, и сите ќе дојде време, кога некого ќе повредиме! Буквално сите го вртиме истиот круг, дури и несвесно повредуваме некогаш, не сме ние тие кои што треба да судиме, зошто безгрешен човек не постои!
Па не и мислам лошо на девојчето ,ама малку тој да осети од сопствениот отров .Тој сега е сменет ,семеен човек но мене ми наштети фрлајќи се од едно кон друго женско ,тоа беше многу одамна но тагата што ја изедов заради него ми остави некој вид дамка на душата .
Леле, бе, кога ќе престанете со попување? Одлично знам што може да биде според секое сценарио. Во околината имам доволно примери од кои знам дека јас морам да постапувам поинаку од нив за да си изградам стабилна иднина. Кај сум единствена која седи со вас и ви помага за разлика од двајцана незаинтересирани мамлази, па уште и со тој притисок и мене ќе ме отерате подалеку. Не смеете вака. Не го заслужувам ова. Со години ви терам ќефови и ја играм улогата на послушното дете. Ама и кај мене ќе има крај на ова.