Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Не туку пребирај ! Аман себична ни една, се ти каде сакаш, се ти кога сакаш - епа нема така ! :devil:
    Сама требаше да си одам... Ме вадиш од патики, ете така да си знаеш. ]:)
    Лошка , бркај го сега... така ти е важна и недопирлива кога се правиш. :fubar:

2. Harlow

Harlow Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    105
    Јас се давам за другарките, разбра? Ќе те згазам, одвратна дволична глупачка! Само да дојде понеделник, први час :devil:! Ќе ме запамтиш ;) .

3. babe

babe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2010
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    4
    Е значи поголем баксуз од мене не верувам дека имаааа :@ Ааааа не можам повеќе да издржам вакааааааа :(

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Ебете си мајката сите ВМРО-вчиња и СДСМО-вчиња! Ебете си мајката сите тие кои ја доведовте беспарицата и невработеноста до овој степен! Ебете си мајката сите вие поради кои јас седам дома невработена!
    Ебете си мајката сите вие поради кои ми е срушена и последната надеж!
    :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

На femina90 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Јас за се сум јас крива. Еден саглам ден немам. Морат некој да ме изнервират... :@ :@ :@

6. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.751
    Те мразам ѓубре едно скапано...Ти си најлошото створење на планетата земја!!! Нема полош од тебе.Цркни до вечер!!!!!!!!!!!!!!

Не ме замарај веќе со глупости,себично го*но!!!!!!! :devil:

7. hunny

hunny Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    jaaaaaaaaaaa mrazammmmmmmmmmmmmm kucka glupavaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ona ke se zanesuva ke saka da mi rasipuva vrskaaaaaaaaaaaaaa edna godinaaaaaaaaaaaa ne se otkazuvaaaa idiotkaaaaaaaaaaaaaaa kakvi luge bez moral mi se gadi od neaaaaaaaaaa mrsna nikakva debela slon eden aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa OSTAJ NE NA MIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA as;lfjdslgldsfgjldfjgl
    probuvaj probuvaj da ne se zamaraaaaaaaassssss ama neznae za dostaaaaa uffffffff da mi dojde do raka ke ja utepam so zbor mrsna edna iapshfdaspifhskdhf

8. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.980
    Ти ме натера како дете да се расплачам, ти ме натера да љубам а да баталам , ти ме натера да бидам толку суров..
    Ти ме натера да бидам сама понекогаш, ти ме натера да неможам да бидам фина, ти ме натера да гледам хорор место мојот филм...

(не е битен пеачот, битни се стиховите)

Фала ти за се.
    А сеа чао. ;)

9. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    леле колку се изнервирав ќе пукнам !!!! :@ :@ :@ треба да сум полоша малку!!!!

10. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Gi mrazam debilite so majka mi kako i denes gi moiese za rabota,ja ignoriraat i ja ponizavaat a ne i se dorasnati petlinja nizaedni od vcera rodeni ,neiziveani,no za zal glavni :envy: :envy: :envy: vo drzavata znaci nikoj ne saka da ti pomogne a mama e samohran roditel, kaj ima maka ostana bez maz so mizerna penzija i so vlozeno zdravje sobira sili i gi moli po kancelariite :envy: e nemozam vekje ahhhhhhhh ;(

11. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Ејјј не да каже дека ке ни дојдат гости ..туку само еве ја керка ми на компјутер ..собата ми беше катастрофа..сега човекот ке си мисли каква џунгла ли ке беше ова!!...Ах тато тато не ти е првпат... :headbang: :@

12. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Свати дека станав поуспешна од тебе и сега ќе ме молиш. Абе кретен еден кретеносан, па ти не остави двете,заборави, и сега сакаш со нас да дојдеш :?: Хахаха ваква смешка не сум чула одамна од никого. :D . И мајка ти да не сака да дојде :lol: , ај за неа ќе размислам така да и кажеш :lol:

13. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Зошто испаѓа јас да правам ручек секогаш? :devil:

14. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Знам дека сакаш да им го плескаш на сите, па дури и мене, ама брачеда сум, пред добивање сум, па имај милост, зашто јас ќе немам!

15. Anggie

Anggie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    36
    Сакам да го треснам професорот со нешто по глава... Да испрашува нешто со врска во темата Логички кола а не да прашува што е знаењеее, а штоп логика..... :@ :@ :@

16. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Јас, јас... За се јас крива! Крива сум и што воопшто постојам!!! Нејќам ваков живооооот!!! :@ :@ :@ :@ :@ :@

17. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Аман жениште само да се буткало у машина се ! :envy:
    На хамер ќе ти залепам да не ми ги збираш алиштата што ги фрлам на кревет и да ги буткаш за перење. Милион пати истото ми го правиш. Моја соба - мои правила. И да е лом, мене ми е убаво. :fubar:

18. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Што време дојде никому неможеш да веруваш :| ако имаат корист добро е , ако не ..не си потребен .
    секоја чест за исклучоците, ретки се :) среќна сум што имам неколку такви во близина , и ќе се борам против се на светов да ги задржам до мене ..

19. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Добив писмо , уредно напишано НЕ СТЕ ПРИМЕНА !!! Аман бе до кога ке добивам такви писма.А денов како создаден за писмото :rain: :headbang: Готово веке не се пријавувам на огласи , пред некој за сигурно да ми ја среди работата, барем ке се поштедам од исчекување дека можеби ке биде нешто :devil:

20. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Ке пукнан пред некоја минута ми влегува во канцеларија е како си и муабет ми прави те нема да се јавиш ,се јавив на женати двапати трипати за да ми ги вратите парите[2000]денари што ми ги должите од минатата година[август месец]а да памтам.Јас му викам чекам од оваа плата да ми ги вратиш,а тој мртов ладен нема да можам да ти ги вратам сега.Мозокот ми се запали безобразен,а и двајцата ми се колеги само во друг одел не се гледаме секојдневно и не ги е гајле.Ајас колегијалната во тајност држам на никој не кажувам од колегите.А уште ми е помака зимам помала плата од него.Ненормална сум стално сите ги жалам и ме факат на момент на емоции добрата ја.Имам чуство како да сум некоја од внуките на мајка Тереза.Ке ми дојде ли паметот.Аво моментот сум тенка со пари.