Не туку пребирај ! Аман себична ни една, се ти каде сакаш, се ти кога сакаш - епа нема така ! Сама требаше да си одам... Ме вадиш од патики, ете така да си знаеш. Лошка , бркај го сега... така ти е важна и недопирлива кога се правиш.
Јас се давам за другарките, разбра? Ќе те згазам, одвратна дволична глупачка! Само да дојде понеделник, први час ! Ќе ме запамтиш .
Ебете си мајката сите ВМРО-вчиња и СДСМО-вчиња! Ебете си мајката сите тие кои ја доведовте беспарицата и невработеноста до овој степен! Ебете си мајката сите вие поради кои јас седам дома невработена! Ебете си мајката сите вие поради кои ми е срушена и последната надеж!
Те мразам ѓубре едно скапано...Ти си најлошото створење на планетата земја!!! Нема полош од тебе.Цркни до вечер!!!!!!!!!!!!!! Не ме замарај веќе со глупости,себично го*но!!!!!!!
jaaaaaaaaaaa mrazammmmmmmmmmmmmm kucka glupavaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ona ke se zanesuva ke saka da mi rasipuva vrskaaaaaaaaaaaaaa edna godinaaaaaaaaaaaa ne se otkazuvaaaa idiotkaaaaaaaaaaaaaaa kakvi luge bez moral mi se gadi od neaaaaaaaaaa mrsna nikakva debela slon eden aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa OSTAJ NE NA MIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA as;lfjdslgldsfgjldfjgl probuvaj probuvaj da ne se zamaraaaaaaaassssss ama neznae za dostaaaaa uffffffff da mi dojde do raka ke ja utepam so zbor mrsna edna iapshfdaspifhskdhf
Ти ме натера како дете да се расплачам, ти ме натера да љубам а да баталам , ти ме натера да бидам толку суров.. Ти ме натера да бидам сама понекогаш, ти ме натера да неможам да бидам фина, ти ме натера да гледам хорор место мојот филм... (не е битен пеачот, битни се стиховите) Фала ти за се. А сеа чао.
Gi mrazam debilite so majka mi kako i denes gi moiese za rabota,ja ignoriraat i ja ponizavaat a ne i se dorasnati petlinja nizaedni od vcera rodeni ,neiziveani,no za zal glavni vo drzavata znaci nikoj ne saka da ti pomogne a mama e samohran roditel, kaj ima maka ostana bez maz so mizerna penzija i so vlozeno zdravje sobira sili i gi moli po kancelariite e nemozam vekje ahhhhhhhh
Ејјј не да каже дека ке ни дојдат гости ..туку само еве ја керка ми на компјутер ..собата ми беше катастрофа..сега човекот ке си мисли каква џунгла ли ке беше ова!!...Ах тато тато не ти е првпат...
Свати дека станав поуспешна од тебе и сега ќе ме молиш. Абе кретен еден кретеносан, па ти не остави двете,заборави, и сега сакаш со нас да дојдеш Хахаха ваква смешка не сум чула одамна од никого. . И мајка ти да не сака да дојде , ај за неа ќе размислам така да и кажеш
Знам дека сакаш да им го плескаш на сите, па дури и мене, ама брачеда сум, пред добивање сум, па имај милост, зашто јас ќе немам!
Сакам да го треснам професорот со нешто по глава... Да испрашува нешто со врска во темата Логички кола а не да прашува што е знаењеее, а штоп логика.....
Аман жениште само да се буткало у машина се ! На хамер ќе ти залепам да не ми ги збираш алиштата што ги фрлам на кревет и да ги буткаш за перење. Милион пати истото ми го правиш. Моја соба - мои правила. И да е лом, мене ми е убаво.
Што време дојде никому неможеш да веруваш ако имаат корист добро е , ако не ..не си потребен . секоја чест за исклучоците, ретки се среќна сум што имам неколку такви во близина , и ќе се борам против се на светов да ги задржам до мене ..
Добив писмо , уредно напишано НЕ СТЕ ПРИМЕНА !!! Аман бе до кога ке добивам такви писма.А денов како создаден за писмото Готово веке не се пријавувам на огласи , пред некој за сигурно да ми ја среди работата, барем ке се поштедам од исчекување дека можеби ке биде нешто
Ке пукнан пред некоја минута ми влегува во канцеларија е како си и муабет ми прави те нема да се јавиш ,се јавив на женати двапати трипати за да ми ги вратите парите[2000]денари што ми ги должите од минатата година[август месец]а да памтам.Јас му викам чекам од оваа плата да ми ги вратиш,а тој мртов ладен нема да можам да ти ги вратам сега.Мозокот ми се запали безобразен,а и двајцата ми се колеги само во друг одел не се гледаме секојдневно и не ги е гајле.Ајас колегијалната во тајност држам на никој не кажувам од колегите.А уште ми е помака зимам помала плата од него.Ненормална сум стално сите ги жалам и ме факат на момент на емоции добрата ја.Имам чуство како да сум некоја од внуките на мајка Тереза.Ке ми дојде ли паметот.Аво моментот сум тенка со пари.