Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Го мразам МАКФЕСТ, го мразам викендов ...ги мразам сите кои си поминале убаво т.е. им се восхитувам ;(
    се лажам дека ми е добро....НЕ НЕ МИ Е ДОБРО!!!!!!!!!!!!!!!! АААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :@ :( :( :( :( :( :( :(

2. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Е бравос бе, алал да ти е... аааааааааааа :@ :@ :@ :@ :drunk: готово значи не си жив ако не ме изнервираш....

3. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Бедна си бе, Б-Е-Д-Н-А. Некој како тебе не заслужува да живее. Искрено, да ти се случи нешто лошо, нема да ми биде мило, ама нема ИЧ да ми биде жал. Ако ти си несреќна и искомплексирана не мораш да им уништуваш се и на другите. И да, проѕирна си со тие глупави реченици "Не се замарам јаc кој што мисли за мене", "Jас сум најдобра - сите мене ми завидуваат", "Xејтерите ме прават позната" .. Кој па тебе те мрази, жити се? Не вредиш ни некој да плукне на тебе... Кого залажуваш? Мене не сигурно.

4. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Не постоиш веќе,КРАЈ! ;( :@

5. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Не знам и не можам да сфатам како можат некои луѓе да бидат толку злобни, лицемерни!!!!! Само да ти наштетат по секоја цена. Ако нешто ти е убаво тогаш гледаат на секој можен начин да ти го расипат тоа и тоа од луѓе од кои ни најмалку не очекуваш :devil: А добро си им правел.......... Велат доброто со добро се враќа, е во мојов случај не е така. Од денеска па натаму вртам друг лист, нема да бидам онаа стара , добра и наивна личност.............

6. Harlow

Harlow Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    105
    Како ќе одам на екскурзија со вакво време?! :@

7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Амааааааааааааанн!
    Не сакам да носам чорапи, не сакам и не сакам ме нервираат и КРАЈ ! Ако ми е ладно ќе си трпам не мора да ме бркате низ цела куќа!
    Утре без јакна ќе одам, поубаво да мрзнам отколку да одам со белана јакна... ме нервира и таа и готово ! И се менервира и сите ме нервираат и ќе почнам да клоцам се околу мене !

8. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    115
    е многу ме изнервира денеск седам во двор и поминува еден млад татко со двегодишно бебенце, и нз. шо направи детево, али што па може толку страшно да направи овој му се развика - е сега готов си ти ја е*бав мајката ! :x и се слушна само едно плас-плус :@ -
    леле ајваан ! неможев да се додржам и му викнав -како не ти е срам да тепаш мало детенце !!?? за греота ! :devil: -
    тој се позасрами и избега, како само плачеше детулево жалоснооо... ;(

е ми се гади од такви демек родители ! :puke:

9. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.982
    Допаѓања:
    26.368
    само ти кукличке продолжи да јадеш..па не буцка, свиња ке станеш..
    АКО МИ Е .. :@ Ништо веке не јадам

10. stefanijata

stefanijata Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    139

Исто и јас Од утре ништо . а и треба да добијам па да не зборам само кукам за храна цел ден и се нервирам :(

---

сите ме нервирате еј! сите! како не ме разбирате кога не ми е до смеење нејкам да се смеам и крај ! :@
    па колку сакате лутете се мене ми е гајле веке . ке видиме денес. од сеа ке станам таква лоша што и ке забораите која бев порано ! преку к*р ми е од вас веке се да ви попуштам и да се правам добра и на крај пак јас испагам будала и крива за се и пак мене ми викате,и пак се јас :devil: уу веке ова не се трпии! па после се лутите зашто ништо не ви кажувам веке,и се си кријам за себе,па што на вас ке ви кажам на никого не верувам повеке. ми се одмили и животот од вас. не ми е до ништо векееееееее . со такви личности поред мене. себични само до вреѓање ви е,до драпање и такви глупости,па алоо не сте веке бебиња бе. крави големи. јас на сите мајка треба да ви бидам . ах.. така ми е ...од денес па натаму ..морам да се научам да го користам зборот НЕ ! НЕ ! НЕ ! НЕ ! НЕМОЖЕ ! па ке видиме и кој совети ке ви дава и што ке правите после ;) aх..несрека пуста... дури од распустот сум ваква... тажна и нерасположена...
    се надевам за ова нешто дека ке испадне се добро и дека нема ништо лошо да се деси ! СЕ НАДЕВАМ ! .
    а за вас.. нема веке попуштање е така да си знаете ! па колку сакате кукајте ми. :)

На elenapelena му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Odiseja

Odiseja Истакнат член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    32
    све забеганооооооооооо :@ :@ :@

12. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    До каде со ова нашево?

Има некои луѓе што се прават јаки, демек фаци се, ама што им врши тоа во животот? И што ако се качиш на штикли ? Си купил 100 пара и се фалиш низ цел град. И што? За некои луѓе, 20 денари се богатство, со тоа леб ќе купат и ќе јадат, а не како вас да трошат пари за некои скапани штикли кои два-ти пати ќе ги облечеш, ќе паднеш и ќе ги скршиш и оп ќе ги фрлиш пошто веќе не ти требаат. И секогаш на таквите мотото им е „Be yourself, be unique!“. Жими га*ов си јуник! Сите, буквално сите имитираат некој или нешто, а се прават како демек јуник се, подобро би било кога мотото би им било „Be like everyone else, be fake!“ И ако не си како сите останати, те исмејуваат, те срамат, ама па затоа ако си како сите останати ти шират лаги насекаде, епа така ти е кога се правиш нешто што не си.

Во шесто одделение жмурка играв, а сега ги гледам шестоодделенчињава ставиле три тона пудра и два тона креон и римел, опнале штикли десет сантиметри, деколтето им виси до подколеници и нешто ми фураат. Само да се видат од страна на што личат, има да се изнасмеаат со солзи! Велат дека средното те менува... ќе те смени само ако сакаш, ако не сакаш нема да те смени! Менуваш друштво, па тоа ќе те смени тебе. И сега буквално сите се делат на пушачи и непушачи. Од пушачите се делат на „фаци“ и „потенцијални фаци“ , нормално тие се поинтересни, они се најјаки и не знам ти таму што. А непушачите се делат на нормални и на оние демек јаките, а непушачите нормално се лузери, они се такви, вакви, онакви. Аман! А сите фураат некој стил, само за да се покажат пред целиот град, да бидат видени! Се прават тоа што не се, пробуваат да изгледаат на нешто, а всушност не изгледаат на ништо! Ај земи офарбај си неколку прамени во розево, на фејсбук стави неколку песни од овој, од оној и сега ти си рокерка! Ма немој молимте!

И тоа дволичноста како ме нервира! Сите во некој момент од животот сме дволични, ама некој постојано е дволичен. Ти се прават другари/ки и ти им доверуваш разно-разни тајни и мислења, зашто?! За на крајот да те издадат, да те понижат, да те исмејуваат и да те скараат со сите! На почеток цицаат информации, собираат како сунѓер и кога се полни ќе експлодираат. И после ќе си најдат нова жртва, пак од почеток, се дружат само од корист или сза да се прослават и да станат „фаци“ преку други. Епа драги мои, тоа не е другарство, тоа е само дволичност и користољубие, не е убаво да гледате само за себе и за никој друг, само гледате како да им наштетите на останатите, а кога на вас некој ќе ви наштети, тие се лоши, глупави, никакви, епа не може секогаш како што вие сакате!

И тој збор „те сакам“ си го изгуби значењето. Порано асоцираше на нешто волшебно, на нешто што не може да се дефинира, а сега значи.. па сега ништо не значи. Кога некој ќе каже „те сакам“ треба да се израдуваш и да се насмевнеш, да те расположи и да ти го направи денот поубав, а не да биде само еден овичен збор без значење. Некои викаат „Леле колку го сакам!“ , како не жими га*ов го сакаш! Пола и повеќе не знаат да сакаат, посебно сега, во тинејџерските години. А ретки се оние кои велат „те сакам“ кога навистина го мислат тоа и кога навистина ја чувствуваат љубовта! А не како останатите кои велат „те сакам“ само онака, колку да се каже, без чувства и емоции!

И последно нешто. Тоа фејсбукот не отупе сите! Ср*ње во боја! Прават некои групи „Facebook, give me my life back!“, ако си го сакаш животот назад, бриши фејсбук! Сам си го одзема, сам врати си го. Ама џабе, половина живеат живот на фејсбук, половина од случките се случуваат таму, па ќе ти се присака и пак ќе си го активираш и цело време така. Викаме дека се паметни оние кои немаат фејсбук, а зошто не бидеме паметни и ние и да го избришеме тој проклет фејсбук?! Колку пати сум седела на фејсбук и сум сакала да стиснам deactivate my account, ама си викам ај не. Требаше South Park да гледам за да сфатам за фејсбуков?! Стигнавме до тоа цртан да ни ги отвори очите, всушност ние се си знаеме, само тие треба да ни го докажат тоа. Ама ете не го избришав и се уште сум како зомби што 24/7 на компјутер, на фејсбук и само стиска home home home profile home home... а не дека само јас сум таква, сите сме. И некој ако го прочита ова ќе се насмее и ќе каже : Што и е на оваа? Мене ништо не ми е, само преку глава ми е од сите нешта што ги наведов во текстов, гледам реално на работите, како некои луѓе. Не викам дека јас сум цвеќе за мирисање, ама барем знам што се случува и надвор од виртуелниот свет.

Се извинувам за предолгиот пост, ама морав да се изјаснам за се што ми лежеше на душата!

На blond, HoneyBun, teddybear и 6 други им се допаѓа ова.
  13. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
  14. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.258
    Допаѓања:
    43.794
    Све ме мрзи!
    Све!

Со В!

15. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Не летај многу да не те собере некој авион горе. ;)

16. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Ај дека нема да ти пишувам на час ! Не мора да ми диктираш на македонски на час по англиски , не џабе сум јазичен смер . Минато време можам во тетратката од втор степен да најдам ;)

17. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Стасала сметката за мобилен, јаката работа! Ај сега цел ден за тоа ке јачиме???
    Што да правам мобилен, потреба е Бог да чува бре!!! Не гледате дека се трудам работа да си најдам, барам секаде, прашувам, праќам cv, се јавувам поарно ке рмбам по цел ден,некоја обична работа, не мора за тоа што завршив отколку да ве слушам колкава ми била сметката!!!! :@ :@ :@ :@
    Главава ми ја пукнавте цел ден!!! Сите имаме големи сметки, само мене ми јадете гомна!

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  18. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Се околу мене ме нервирааааааааааааа !!!!!!!!!!! :@ :@ :@
    Глупо време само дожд :^) До кога вака :?: До кога добрите љуѓе ќе страдаат до кога оваа неправда во светот ??? Уххххх мразам се околу мене :swear: И згора на се ме боли главта ужасно :worried:
    До кога јазикот ќе ми биде побрз од паметот :fubar: Зошто ми се чини дека само мојто живот е лош :doh:
    Неможам повеќе ;(

19. sexybaby22

sexybaby22 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    22
    Секогаш јас крива за се. Хахаха епа вака веке нема да може. Зошто ме прашуваш за мислење кога после се лутиш а ? зошто ? :@ .. Знаеш дека сум искрена кажувам се не сакам да кријам и пак ме прашуваш а знаеш дека пак ке те критикувам во врска со таа тема ! :devil: .. Ааа па и јас глупа уште ти кажувам коа знам дека ке се лутиш.. Зарем е толку лошо кога си искрен со некој ? Зарем е толку страшно ако на некому ја кажеш вистината ? Знам дека вистината боли но лага убива.

Е добро де .. ке ги трпам твоите навреди, но до кога!? .. Па што сум тука јас камен, човек без срце, на кој сите ке ги исфрлате вашите болки ? .. Епа и јас сум човек и јас имам срце и јас имам чуства и нема да дозволам на сите да им бидам рамо за плачење, а после да ме фрлат како последно губре.

ЧОВЕК СУМ И ЈАС ИМАМ ЧУСТВА И СРЦЕ И ЈАС САКАМ ДА ИМАМ СРЕЌЕН ЖИВОТ :!:

20. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Е сега стварно се покајав што ти се јавив! Да ми се исушат рацете ако кренам пак телефон! :@