Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Може да ми се фатите, и ти и таа другарка ти најубава и најпаметна у свет што ја имаш! Ајт! Мрш! Мене не морате лице да ми правите а после да дознавам несакајќи што гом*а јадете за мене позади грб. Човек со вас е најкоректен а вие??? Erase&rewind праам дури не сме се испокарале скроз. Мама и тато ме научија да сум културна со луѓето, не да сум им другарка на сите! Чао, пријатно, и со среќа! Најдете си други жртви и лечете си ги комплексите со нив, јас дигам раце од вас! Ми го усмрдевте доволно воздухот кој го дишам... :swear:

2. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Ќе се каеш еден ден!! Ама многу касно ќе ти биде!!! Многу!! Ауууф секој е*ан ден од кожа мора да ме извади!! :@ :@ :@ Те мразам!!! Едвај го чекам денот кога ќе се каеш, само да не попуштам на тој ден емоции да ме надвладеат! Марш да не те гледам!! :@ :@ ;( ;( ;( ;( ;(

3. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    абе ти си ментално болен или си ментално болен ??? прекини да збориш глупости леле .... ме нервираш се нервирам .... те сакам те мразам ми де да те гушнам и да те запукам еднаш да се свртиш три пати и да се освестиш ... алооо не си дете бе сељак еден ... освести се ... избришан си од мојот живот ... сега па уште глумиш жртвааа ... јаоо ти треба да го бацуваш патот по кој одам свесен си или не си свесен што се ти имам простено бе копук еден низаеден ... барем еднаш да згрешев па да не ми беше криво што вака е се ... нека те боли ... нека те боли до тој степен како мене што ме болеше ... таа болка ти идиоте нема да ја издржиш ти си слабак ... си бил и ке си останеш тоа .... МАМИНО СИНЧЕ .... :@ :@ :@ :devil:

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  4. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Немат немат и немат. Немат да си таков и крај. Кажи ми сакаш или не? И не чекај ме утре долу немат да ти дојдам. Ако нешто сакаш дојди ти горе. Крај. :!: :devil:

5. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Не,не,преку ова не поминувам..
    Убаво да си поминеш со комшиката твоја сакана,изгледа многу ти значи штом мене така убаво ме шутна. :envy: :@

6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Значи криво ми е кога некому сум помагала, помагала, помагала...Тука сум била во секое време, да помогнам да бидам фер.А кога од истите личности ќе ти биде потребно нешто, нив ги нема никаде :@ Епа веќе на прсти се бројат тие што заслужуваат да бидеш човек спрема нив .Ќе подразмисла веќе кому ќе давам и помагам, а кому не :!: Неможе вака, јас на сите се да давам..ќе дојде ред да побарам нешто се правите како од Марс паднати |(

7. ivanceto1984

ivanceto1984 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    3
    Преку глава ми дојде!!!!АМАН жено што сакаш од мене.......малку ли е со сум цело време со децава,немам време за самата себеси да си посветам ниту пак на СИН ТИ!!!!ПРЕСТАНИ ДА СЕ ЖАЛИШ НОН СТОП!!! :@ :@ само се жалиш,се си праела по дома ништо не сум фаќала!иди у ку*** со твојата болна чистота!! е не бидува и деца и цело време чисто sorry :devil: :devil:
    ОСТАЈ МЕ НА МИРА :fubar:

8. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сликава се си кажа! :@

На skyAngel, velesanka, Hipica и 2 други им се допаѓа ова.
  9. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Нормални ли сте ???? нормални ли сте прекинете да се дерете прекинетееееееееееееееее ... ве преколнувам да прекинете ,,, не можам да ве слушам не можам да трпам .... ке се убијам ке се убијам веќе срцево не може да издржи олку болка .... Господе со што го заслужив ова ??? цел скапан живот се трудам да бидам добра ... цел скапан живот се трудам да бидам добра ... за што ??? За секој ден да ме боли и да плачам ... секоја вечер таква да легнувам ???? не можам жими се најмило ... се гушам не можам да дишам ... нека прекинат боже нека прекинат да се дерат како улави амаааан !!!! па не се врти се околу парите .... не можааааааааааааааааааааааааам ... се откажувам од се .... лелеле толку ми фали да ме гушне ама и тој ме уништи... ми треба искрена прегратка .... аааааааааааааааааааа зачепете се ЗАЧЕПЕТЕЕЕЕ !!!!! :@

;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

10. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Другаркии ?!
    Немаааааа!!Нај разочарана од сите,од другарки,од љубов,ОД ЖИВОТОТ!!!
    :@ :@ :@ :@ :@ :@

И сакам да му порачам на едно девојче кое си мислев дека ми е другарка да престане така ку*вински да се однесува,зошто сум ептен,ептен на крај со живците.
    Уште нешто - Секогашш,секоашшш сите ќе те сметаат за ку*ва.Имаш мизерен живот,жал ми е за тебе.
    Нека те драпаат ти и така и така немаш проблем со тоа.Толку ниско како тебе не паѓам,срце.
    Биди ''фаца'' сега,мувај се,драпај се ич не ме боли! Кога веќе ќе созрееме,ти ќе бараш услуга од мене,ќе видиш.Ама јас -ТРТ !

11. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Лута сум на самата себе. Сите гледаат да си угодат самите а јас гледам да им угодам на другите. Катакомбааа до кога вака?! Чукни ја малку главата и почни да мислиш разумно. Па не е се во љубовта! :devil:

На anab му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Многу мразам кога некои дечки се прават фраери, за 3 недели сметаше дека ќе ми станеш другар???? Дека ќе заебам некоја која ми е другарка од 1 одделение???? И знам дека не сакаш да ми направиш услуга со него. Ако јас сама го постигнав она што го посакував, или барем дел. Само тоа ти е доказ колку му сакаш добро на другар ти. Една особа помалце во мојот живот, посебно таква како тебе, ништо не ми значи.

13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Кога ќе одиш во WC силно држи се на шољата зошто водата ги носи сите лајна. ;)

14. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    :fubar: :fubar: :fubar: никогаш ама баш никогаш нема да ти го опростам ова што ми го правиш,да знаеш,а на кој мориииииииииииии на син ти му го уништи животот.немаш ни малку совест,ум да размислиш што правиш.па дури и одете си посебно-посебно и ќе одеме не сме мали деца,само никогаш во животот за ништо нема да ти помогнам,а ни тој верувај ќе се потрудам за тоа.сум ве жалела ама NE TREBALO TAKA.како не ти е срам,јас да плачам немажена уште заради тебе,неееееееееее тоа нема да го видиш од мене и вечер не ми збори зошто се ќе ти кажам верувај во фаца,веќе не те варам органски........... :devil: :devil: :@ :@

На nedzma му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Не ми се оди. ]:)

16. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Само будалите прават грешки,понекогаш се чувствувам како будала...лута сум сама на себе...Али ајде ќе ми мине,само од глупости си стојам,за ништо не ме бива...Никако да почнам да учам од грешките :^)

17. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    ГЛЕЈТЕ СИ СВОЈА РАБОТА ! :@

18. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    243
    Допаѓања:
    45
    АААхх се нервирамммм.... :@ :@ :@ :@ :@ таман заборавив на тоа и еве .уууууууууууффффффффффффффффффффффффффффф и на крај ја пак сама останувам ;(
    ама мора да се продолжи :( ,се станува навика :emo:

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Добро бе АМАН!
    Па и мене ми се спиеше, дремнав еден час, залажав душа!
    А и цел ден одите во пакет, јас како кученце трчам по вас и наеднаш станувам интересна кога сум единствената која има огромен чадор на дожд!
    :@

20. nedzma

nedzma Истакнат член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    688
    Допаѓања:
    192
    уффф и јас имам сличен проблем..... курво една утре те чекам дојди да ти кажам твоите вистини во лице за тоа како се воспитува дете на далечина, што мислиш дека преку телефон можеш да го контролираш син ти што прави што го гледаш два пати во година мислиш знаеш каков е тој, јас сум таа со која дели се и на која и плаче на рамо а не ти толку да беше добра ќе си направела се за да го израснеш а ти си го избрала полесниот начин на живот да заработуваш од кафани :devil: :devil: :devil: :devil: