Осеќам дека на крај од толку очекување ќе седам дома! Аааааааааааааааааах... Кога ќе се договараме бе?! 8 ипол дојде, се немаме ич договорено... АЛОООООООООООООООООООООООООООООО !! Многу мразам вака 15 до 12 кога се договара.
ти незнаеш колку значи само еден сигнал во цел ден колку може да расположи човек...алоо и јас имам чувства...
Е значи навистина не го разбирам мојот колега, абе човече да се немало ни грам осет за другите , не за џабе рекле , дај прст ти бара цела рака
Оставете ме сама. Доволно сум повредена. Сите ве ислушав и сега сакам тишина. Никој не ме бара значи на никој не му требам. Одете, сите одете. Заборавете ја катакомба. Денес не постои. Во што се претворив? Не мислам повторно да се нервирам. Ако сакате. Ако не од мај*ина ви.
Алал да им е на некои луѓе што ја придобиваат околината со сожалување, што нив секогаш се им е тапа и сите мора нив да ги гледаат и до толку ги драматизираат работите што некои наивни стварно и ги сожалуваат, значи стварно браво како им успева, само они имаат проблеми, само нив им е тешко, на никој друг. Ги мразам ваквите, нека научат со нормален муабет да те придобијат, не со т.н. отварање на душата и жалење за се како не им иде во животот
Ми се смачи секогаш во се да сум јас вмешана да им бидам спасител на тие што само се жалат и квичат како нив не им е лесно и бла ,бла а знаеме дека баш убаво си се снашле ми се смачи дома за се да им сум крива да ми грачат дека се е лошо и дека ништо незнам да напрам а уствари душа давам за нив ! сакам да отидам некаде далекуууу и никој да не ме бара [mod-tekst:2hvztlev][/mod-tekst:2hvztlev]
Ќе дојде и тој ден го пак ќе те видам, сега дали со плачење, смеење, празни зборови, само со погледи, или со кафе муабет ке се заврши...останува да дознаам.
зошто да се пукам бе? фино лепо, убаво ќе си кажам... не се пукам веќе не, озбилно, не се траќам повеќе како некоја ненормална за сите.... нема да бидам веќе тоооолку фина со сите.... на прво место ќе си бидам јас .... ќе бидам мнооогу по озбилна.... и еве почнав од сега... сменив аватар застрашувачки (скоро) .... и воедно сакам да им заблагодарам на сите кои ми помогнаа да се свестам... уффф, колку пати само го имам кажано ова ама сега ептен ми ја згазнаа нервата.... така да, заслужувам подобро и сама ќе си го направам тоа добро
уфф ме нервира.. прво ќе те искористи после не те погледнува како да не постоиш. епа и јас не планирам да се замарам повеќе нека биде така како што е
Шо се мисли он бе ? Ке праи шо сака со лугето ..?! Ке Ги врти како сака? Ке си игра со нив ? Епа нема више Не сум играчка , никој не е ! Никој не планира да изгиграва нечија играчка , да го вртат како сакаат ! Ако ! Кругот се врти .. се што прави он на други ке му се врати !
Знам дека многу си го цениш предметот, ама ги надмина сите граници Па не сме ние во школо мајтап да си играш ти со нас.Секој ден се зафркаваш тест утре и никако тест, ќе учиме ние секоја недела бидејќи тебе ти текнало едно па си се предомислила..Па не е само твојот предмет дај веќе еднаш биди сериозна и кажи ни што всушност бараш од нас Доста со тоа утре тест, ај нека е за следниот час и цело време нови задачи измислуваш де овој текст за тест, де оној..што претера претера
(ова ќе и го посветам на една форумџика-не се од овие активните, т.е. сега почна да е активна... Што ми е бифша другарка. ) Баш добро си ме искритикувала. Нема да цитирам делови ... Зошто ќе се познаеш, и ќе пишуваш ЛП, онака секој ден. Максимално 10 ЛП ќе ми стигаат. Зошто? Затоа што и една точка ќе ја рециплираш, зошто баш таа точка таму да седела. Си се разочарала од мене, си го кажала тоа во многу поста .. Разбирам. Но некој ме праша мене дали се разочарав? Од таа што ја мислев за другарка? Не ме праша така. Искрено... Да те видам во град, ни едно еба*о здраво нема да ти кажам! Зошто? Затоа што ТИ почна да провоцираш И сега да мучиме една во средина? Хах Delete, Од цел живот имаш од моја страна. Е така. Чао
Како сте можеле неа да и дадете возачка дозвола?! Аман веќе! Не знае ни п од правила! Чисто се сомневам дека знае оти има правила! А на душа ќе носеше невини луѓе. Шмизлиште низаедно!