Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Ajj ццц врски, а?
    На некои можеш да рипаш и по 2 оцени на некој ни една..цц..стварно дека го има тоа, до вчера седеше во наште клупи сега професорка..гхх

2. sexybaby22

sexybaby22 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    22
    Е добро бе паметен до кога ке ги мешаш турците,торбешите и албанците ? :^) . Свати веке еднаш не е исто албанец и турчин или турчин и торбеш ;) .
    Секој ден ли ке те слушам тебе па веке преку глава си ми! :@.
    Претера! Друк пат да не си повишил глас на мене за неважни глупости затоа што и јас ке го повишам! :!:

3. MeLL

MeLL Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    85
    ќе дојдат и моите 5минути да знаеш!

4. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Кој ку*ац ме тераше да му го отварам Фејсот!!! :@ Се раскршив на парчиња! ем алкохоличар ем пе*ер...најлоша комбинација...
    Хахаха и после мојот живот одел во надолна линија.... :D Абе иди лечи се, загреота беше и таков си остана...

5. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Зарем толку ме сака Бог...што се случува со мене...
    Ми подарува еден добар викенд и неизмерлива среќа после толку време,а ми ја зема одеднаш ...
    2 дена среќа 11 месеци катастрофа депресивно расположение...

Како и да е што дете ке бев,кога сум среќна сакам со сите да ја споделам среќата и на сите кажувам зошто сум среќна и од мн зли луѓе мислам дека од завист и љубомора не ми трае подлго време насмевката.. ;(

6. naive

naive Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Како да не се нервирам кога дечко ми е опседнат со мене, постојано сака да бидеме заедно и ми се лути за секој чекор што ќе го направам без да му кажам па макар да биде тоа одење во wc, :@ а згора на тоа е и љубоморен. Како е можно човек да поднесува такво нешто, или мора да биде претерано заљубен или претерано луд, јас не сум заљубена којзнае колку ама сепак му простувам за се, и кога ќе решам веќе да биде крај тој вели дека ќе се смени и ќе прави се што ќе посакам.. ама ништо пак си останува исто, како да го решам овој проблем, милион пати сме разговарале ама после тоа се е исто, не сакам да се разделиме само сакам се да биде ок

7. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    KAJ СИ ? ИМАШ НАМЕРА ДА ОДГОВОРИШ ? ИТНО МИ Е! Па кажи ако незнаеш, да пробам да дознаам од друг!

Кога ќе се сетам дека на 17-18 години играат кантер, збеснувам. И после немале девојки. Па ќе немаш кога седиш цел ден пред компутер. Мрзи! :@

8. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Ма оди у 3 л.п.м.г.н!!!

9. Harlow

Harlow Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    105
    Ако не знаеш што со себе, држи се подалеку од мене, не се мешај во мојот живот!

На teddybear му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Добро ма, знам дека си во ПМС, ама со која потреба јас сум единствента која ја поднесува твојата глупава навредувачка тортура! Идиотка една! Или престани во најскоро време, или ќе ти се скарам за везден!
    :*

11. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    Денес правам генералка!!!. Расчистувам со личности во животов кои ми се насобрале како прашина на телевизор. Маховина. Ако може да те исцеди, те цеди сурово со сета сила и брзина- да не случајно остане нешто за некој друг :^)
    ...Ајт марширајте сите, да исчистам главава, па на чисто да дојдат новите луѓе! :)

12. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Очигледно не сакаш да ме видиш,уживај,ќе ти ја исполнам желбата. :envy: :(

13. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    :@ :@ :@ :@ :@ Зошто на сите голаси за работа пишува минимум 2 години работно искуство. Е од кај да иамаме работно искуство кога никој не ни дава шанса да стекнеме?? Каде да ги барам тие 2 години што ви требаат за да аплицирам?? Божее....................!!!!!!

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  14. fikus

fikus Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    2
    Хеј, нова сум тука, поздрав до сите форумџики :) Во момент на нервоза се регистрирав на форумов, па затоа оваа ми е прва тема на која пишувам.
    Да се навратам на темата: Сите ве мразам. Зашто сте такви "другарки" бе?? Кој ви ги намести дечковците? Јаааааааааааас нормално. А сега ми се кочоперите тука заљубени до гуша небаре само вие сте на светов заљубени и само вашата љубов е најсовршена. Е НЕ Е!!! Ке пукне тиквата еден ден, ке раскинете слушајте ме! И јас тогаш ке се смејам. Злобно нели?? Исто како и вие! Па што ако јас немам дечко? Не сакам да ме сожалувате поради тоа. А кога ќе го слушнам она вашето како договорени сите во еден глас " а што си направила ти за да си фатиш дечко" е тогаш косава ми се крева :@ А што направи ТИ мори за да си фатиш а???? Да не бев јас уште ке си беше сама ете така да си знаеш. А ти другата, знам јас ти како си ги фаќаш дечковците. Нормално со ку*вински муабетчиња што им ги пушташ на сите што си им фрлила окце. И ќе си се смувате, и ќе ми те издрапаат асално, (а може и ќе се плеснете еднаш убаво, не би ме чудело тоа од тебе, само што ти се правиш поштена и нема да го кажеш тоа на глас нормално) и на крај ајт марш. Епа извини ама тоа не е мој стил. Радо би сингл да си останам. Има уште многу што ме нервира ама не можам више да куцам. НЕ ВРЕДИТЕ!!!
    Ете така ајт позз сега :)

На viku и blond им се допаѓа ова.
  15. sexybaby22

sexybaby22 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    22
    Е добро де шо ти е тебе проблемот шо се мешаш у туѓа врска? Ти коа беше фатен со онаа курвиштено јас ти кажав нешто не. Ај да бев фатена со него ама не сум разбери другари сме, зарем чоек другар несмее да има? :@

16. Whatsername

Whatsername Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    344
    Добро, 12 години имаш, не научи ли до сега што е дволичност и правење лице?! Збориш на други сум и правела лице на другарка ти, а очигледно не знаеш тоа што значи. Јас не зборам наоколу за неа секакви измислици, а и се улизувам и и се праам другарка у фаца. Јас со личности како другарка ти не комуницирам, со нарцисоидни личности не се дружам! Со неа не сум разговарала - не ни планирам. Не планирам да се замарам со некои малишани таму што не им е интересен животот па зборат за мене. И ти и другарка ти по еден камен на врат и у Вардар. ;)

17. mysterious

mysterious Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.491
    Допаѓања:
    2.661
    Леле колку те мразам!
    Скапан кретен!
    Како се осмели да ми се јавиш,будало една...
    А јас пак си помислив братучедот и па колку си правам муабет...
    ШТО НЕ СЕ ЈАВИШ СЕГА ПАК? А? ИЛИ ХРАБРОСТА ТИ ОТИДЕ ВО ТОАЛЕТНАТА ШОЛЈА? НЕМОЈ ДА СИ СЕ ИЗЛУКСУЗИРАЛ ДА МИ СЕ ЈАВИШ СЕГА ПАК! ВОЛ!
    :fubar: :fubar: :fubar: :fubar:

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    НЕ МОЖАМ, НЕ МОЖАМ И НЕ МОЖАААААААМ ! ;( ;(
    Аман Вајллллддд... што е со тебее ???
    Уште ова нешто ако го изгубиш - готова си. :fubar:

19. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Кој учи ќе знае,кој КРАДЕ ќе има !! За жал кај нас така е :tmi: Ама ајде ќе се бориме за да успееме да изградиме подобра иднина, иако реалната ситуација е жалосна.Аман веќе од мамини мази и татини синови |( Како и да е да веруваш во сопствениот пат, ... не треба да докажеш дека туѓиот е погрешен...

На TennisBabe му/ѝ се допаѓа ова.
  20. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    До кога ќе се извинувам бе?! И до кога моето ИЗВИНИ ќе нема никакво значење кај вас? Ме нервирате. Сите ме нервирате. А за тебе ќе дознам се ќе дознам. Ич да не се секираш. И ќе ме бараш уште! Глупи луѓе.... Зошто постоите? Зошто ми го расипувате животов? Зошто не можат да се вратат оние денови кога бев насмеана, кога бев полна со надеж и љубов, кога не се грижев толку многу? Тргнете се сите! Немам време за нервозни луѓе! :devil: :envy: