2 месеца си ме влечел за нос а 8 месеца поминати со тебе ми се чиста лага!!! Дали ти имаш совест или важно ти е само да си го дотераш своето и да си го направиш ќејфот????? Ме разочара, тотално ме разочара не гледам причина зошто да ти верувам понатаму!
Зарем баш сеа мора да имам треска Само да не имам температура, пошо кој ке шета па низ амбуланти и низ аптеки
лелелелелел кој печат ми го мавнаа на грчка граница идиоти еднииииииииииииииии!!!!!!!!!!!! ааааааааааа пед*ри скапани мајмунскиииии!!!!!!!!!!!!!! само една бомба за васссссссс!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! свињиииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ве мразаммммммммммммм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и уштееееееееееее и казнаааааааааааа ни мавнаааааааааааааааа за грешноооооооооо паркирањееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее сега у бисер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! денов ми е кршшшш и сите ги мразамммм ама баш сите!!!!!!!!!!!!!!!
Ууууууу ваква си??? Испукај се, здраво е тоа ! Бај д веј, и ја те мразам е така да знаеш! Полесно ти е сеа, а? :geek:
Уффф што мразам некој да ми откажува во последен момент Денов ми е катастрофа,почнувајќи од сабајле и се надевав дека вечерва ке ми се разубави ко ке излеземе и сега ништо уффффффф
Застани бе кај си тргнал? Љут си ми? Ти згрешив нешто? Што ти е? Што те фркат? Кажи ми ја причината зш вака се однесвиш према мене и оди. Ама дури не ми ја кажиш причината немат мрдање. Дали е до тебе или до другите не знам. Кажви а после прај шо знајш.
ааааааааааааааааааааааааааааааааааааа си ги мразам комшиите најмногу на свет.. добро бре луѓе не ме интересира мене што вие гледате моментално на тв.. дај намалете го малце звукот, некој се обидува да научи нешто...
Ете се дотерав, како што кажував денеска цел ден, и уште не сум излегла од дома и почна стомак да ме боли. УФФФФФ!
Мразам тепачки! Посебно кога некој мој близок е оној кој страда! А и мразам деца кои немаат осет, кои се без мозок, дечишта недораснати! Они ли најдоа да се силат на поголеми од нив? Се докажаа какви „машки“ се што се осмелија да удрат девојче! Алооо !! Како ли ги воспитуваат дома? На пола од нив мајките им ги знам, уште еднаш нека чепнат било кој мој близок ќе си видат убаво!
Знајш ти шо сакаш или не знајш? Инет си. Одиш против себе. Песимист. Немат да си заминиш така лесно. Јас немат да дозволам.
Кој ти јадеше ла*на за мене а кој?! Кој е тој талент?! Ќе дознам мислиш не. Се ќе дознам. А ако е она имат да ја немат. Косана ќе и ја оскубам. И шо? Ме фукна на блок сега? Мислиш јак си? Не си! Само нека дојт понеделник и имат мамето на сите да ви го плачам!!! Неблагодарни. Се храните со то што ме гледате како сум уништена?! Можда сега сум. Ама немат да бидам. Зш кругот се вртит. Денес јас на дното вие на врвот, утре јас на врвот вие на дното. Е тогаш ќе ја барате Катакомба ама таа немат да ви пуштит ни прст за да излезите од таму. Расипници. Еднаш остајте ме. И да згрешам то вас да не ве интересират. Наместо да ми поможите да го остварам она што го имам замислено вие ми одмагате. Да не речам прајте нешто без моја дозвола. Аууу чекајте... Па јас заборајв кој сте вие! Вие сте господата од големото „добро утро“! Се извунувам! Од се срце! Ма ојте бре јадачи!!! Само да го дознам талентот.
Гррррр не чепкај на моја територија, ќе се каеш ! Овој пат спремна сум со се да се борам, не те пуштам и крај ! Се спуштив на такво ниво, па ако треба и ќе се тепам.
Добро бе 21 година не научи како да се однесуваш спрема мене? Ме знаеш каква сум и како реагирам на секој збор и секоја реакција што не е во ред, можеш ли да ја чукнеш малце главата и да размислиш нешто пред да кажеш. Не ли научи колку сум емотивна и колку неможам да се котролирам секој пат кога ме напнуваш пред да искочам низ врата? Еднаш не кажа чао убаво да си поминеш! До кога ќе ги трпам твоите глупости што веќе стварно ги преминуваат сите граници. Кое ти е тоа однесување спрема ќерка ти, „и што ќе праите со ...(другарка ми) сами, ќе седите ко мрднати„ кое ти е тоа прашање бре човече што ќе праиме? Ехх климакс што ти прави, 100 пати ме праша зашто сум дома зашто не излегувам, и сега пред врата ме замараш и треба да чекам пола саат да станеш да ми дадеш пари? Епа те заебав, мисли си дека излегов без пари, нека те гризе совест сеа, ти кажав колку ме нервираш секој ден и дека ради твоите зборови ќе се разболам, па сега превртувај се во кревет, сон да не те фати цела вечер СТАРО!