Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Ми се спиеееееее!!!!!! ;(

2. Forgotten

Forgotten Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    185
    2 месеца си ме влечел за нос а 8 месеца поминати со тебе ми се чиста лага!!!
    Дали ти имаш совест или важно ти е само да си го дотераш своето и да си го направиш ќејфот?????
    Ме разочара, тотално ме разочара не гледам причина зошто да ти верувам понатаму! :@

3. girl12

girl12 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    43
    Зарем баш сеа мора да имам треска :@
    Само да не имам температура, пошо кој ке шета па низ амбуланти и низ аптеки :@

4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    лелелелелел :devil: :envy: кој печат ми го мавнаа на грчка граница ;( ;( идиоти еднииииииииииииииии!!!!!!!!!!!! ааааааааааа пед*ри скапани мајмунскиииии!!!!!!!!!!!!!! :@ :swear: само една бомба за васссссссс!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! свињиииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ве мразаммммммммммммм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и уштееееееееееее и казнаааааааааааа ни мавнаааааааааааааааа за грешноооооооооо паркирањееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее сега у бисер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :doh: :@ денов ми е кршшшш и сите ги мразамммм ама баш сите!!!!!!!!!!!!!!! :punch: :headbang:

5. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Ууууууу ваква си???

Испукај се, здраво е тоа !
    Бај д веј, и ја те мразам е така да знаеш! Полесно ти е сеа, а? :geek: :angel:

6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    ^ е ја те сакам бе :angel: :P хахахах се олеснив богами!!! подобро ми е сега :D :D

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  7. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Уффф што мразам некој да ми откажува во последен момент :@ :@ :@
    Денов ми е катастрофа,почнувајќи од сабајле и се надевав дека вечерва ке ми се разубави ко ке излеземе и сега ништо уффффффф :@ :@ :@ :@

8. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Застани бе кај си тргнал? Љут си ми? Ти згрешив нешто? Што ти е? Што те фркат? Кажи ми ја причината зш вака се однесвиш према мене и оди. Ама дури не ми ја кажиш причината немат мрдање. Дали е до тебе или до другите не знам. Кажви а после прај шо знајш. :swear: :fubar:

9. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Е ПА ДА ЗНАЕШ ДЕКА НЕМА ДА ПЛАЧАМ. ПРАВИ ШТО ЗНАЕШ И КАКО ЗНАЕШ. МОЈ БРОЈ ВЕЌЕ ДА НЕ СИ СВРТЕЛА. :envy:

10. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    ааааааааааааааааааааааааааааааааааааа си ги мразам комшиите најмногу на свет.. добро бре луѓе не ме интересира мене што вие гледате моментално на тв.. дај намалете го малце звукот, некој се обидува да научи нешто... :@ :@ :@ :@

11. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ ја мразааааааммммммммммм............ она ке ме тепала мене ..... затоа сега е во болница :D

12. TinaM25

TinaM25 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    41
    Ете се дотерав, како што кажував денеска цел ден, и уште не сум излегла од дома и почна стомак да ме боли. УФФФФФ! :puke:

13. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Мразам тепачки! :doh: Посебно кога некој мој близок е оној кој страда! А и мразам деца кои немаат осет, кои се без мозок, дечишта недораснати! Они ли најдоа да се силат на поголеми од нив? Се докажаа какви „машки“ се што се осмелија да удрат девојче! :!: Алооо !! :fubar: Како ли ги воспитуваат дома? На пола од нив мајките им ги знам, уште еднаш нека чепнат било кој мој близок ќе си видат убаво!

14. katakomba24

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Знајш ти шо сакаш или не знајш? Инет си. Одиш против себе. Песимист. Немат да си заминиш така лесно. Јас немат да дозволам. :fubar:

15. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Аман веќе не си интересна, ама ич.
    Кој филм и да фураш, смени го. Ни здосади.
    :swear:

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    АМАН АМАН АМАН !
    Гости во сабота навечер ! :devil:
    Ми здоосади од девојчево, СЛОБОДА, сакам да излезам ! :envy:

17. katakomba24

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Кој ти јадеше ла*на за мене а кој?! Кој е тој талент?! :@ Ќе дознам мислиш не. Се ќе дознам. А ако е она имат да ја немат. Косана ќе и ја оскубам. И шо? Ме фукна на блок сега? Мислиш јак си? Не си! Само нека дојт понеделник и имат мамето на сите да ви го плачам!!! :@ Неблагодарни. Се храните со то што ме гледате како сум уништена?! Можда сега сум. Ама немат да бидам. Зш кругот се вртит. Денес јас на дното вие на врвот, утре јас на врвот вие на дното. Е тогаш ќе ја барате Катакомба ама таа немат да ви пуштит ни прст за да излезите од таму. Расипници. Еднаш остајте ме. И да згрешам то вас да не ве интересират. Наместо да ми поможите да го остварам она што го имам замислено вие ми одмагате. Да не речам прајте нешто без моја дозвола. Аууу чекајте... Па јас заборајв кој сте вие! Вие сте господата од големото „добро утро“! Се извунувам! Од се срце! Ма ојте бре јадачи!!! Само да го дознам талентот. :@ :@

18. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Гррррр :devil: не чепкај на моја територија, ќе се каеш ! ]:)
    Овој пат спремна сум со се да се борам, не те пуштам и крај ! :!:
    Се спуштив на такво ниво, па ако треба и ќе се тепам.

19. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Добро бе 21 година не научи како да се однесуваш спрема мене? Ме знаеш каква сум и како реагирам на секој збор и секоја реакција што не е во ред, можеш ли да ја чукнеш малце главата и да размислиш нешто пред да кажеш. Не ли научи колку сум емотивна и колку неможам да се котролирам секој пат кога ме напнуваш пред да искочам низ врата? Еднаш не кажа чао убаво да си поминеш! До кога ќе ги трпам твоите глупости што веќе стварно ги преминуваат сите граници. Кое ти е тоа однесување спрема ќерка ти, „и што ќе праите со ...(другарка ми) сами, ќе седите ко мрднати„ кое ти е тоа прашање бре човече што ќе праиме? Ехх климакс што ти прави, 100 пати ме праша зашто сум дома зашто не излегувам, и сега пред врата ме замараш и треба да чекам пола саат да станеш да ми дадеш пари? Епа те заебав, мисли си дека излегов без пари, нека те гризе совест сеа, ти кажав колку ме нервираш секој ден и дека ради твоите зборови ќе се разболам, па сега превртувај се во кревет, сон да не те фати цела вечер СТАРО!

20. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358