п у м р г а е и сега најдовте да учите соло пеење бе? У 2 саат по полноќ! Глаава ми се распрсна, толерирам од 11 -си велам ќе завршите ќе почнам на раат да си работам....Ах брееее ко што ми ги натапиравте нервите сеа ми иде во полиција да сејавам! Или јас за некој ден под прозор да ви вежбам некои монолози...оние од `пожестоките`
Аман више со оваа струја три дена скоро малтретирање.... да не можам на Фемина да си седнам ко човек!!?
Добро што ти е? Од кога станавме странци? Дали знаеш колку ГОДИНИ не поврзуваат? Ми недостига ТАА ти. Оваа е туѓа, огорчена.... уствари не, чекај, ОГОРЧЕНА не е вистинскиот збор. Зборот е ЗАЈАДЛИВА.
E ова шо пред малку го видов ич не ме радуј. Ама ако ќе си дојдат и моите пет минути, ќе си почекам јас па ќе те видиме после тебе господине
Ни сама не си свесна колку славата ти удри во глава другачко!!! Немаш досоинство веќе ма,ех кај ти отиде гордоста??? те жалам.
Ах што ми иде да си се затворам и да си се изнаплачам... онака да ми олесни. Мора нешто да ме мачи? Мора изгледа. Добро, и кофеинот лошо ми дејствува и неспиењето, но сето тоа прособрано не ми делува добро. Знам дека ова што го направив нема долго да потрае, но неможам веќе... да сум силна-не одговара, да сум попустлива-ни тоа не одговара. Ах леле што ми стана денес, најголем депресивец и песимист сум. Оф, само тиквата што ме боли туку ај... И не сум сигурна дека постов е за во темава но...
Лелееее ова времиштево глупо студено...коските ми смрзнаа а бев наоблечена во 200 блузи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Каде е сонцето бе????? Уфффффф..........
Зошто некои луѓе постојано го пикаат својот нос таму каде што не му е место? И петок, никаде не можеш да отидеш, а де не налеташ на изнервирани и безобразни старици. Пензионери рулз!
+ Мразам газолижачи, кои што се бранат со молчење кога ќе им е густо, и не си стојат на зборот, а потоа се правдаат и обвинуваат други! Уф од такт ме вадат.
Мразам расправии. Не сакам да загубам никој што ми значит. А ај кажете ми што да правам? Да не му пишам-не можам. Мразам, мразам, мразам... Сакам се од корен да се сменит!
Кого да го обвинам за несоницава? Изгледа нема кој. Ти се спие премногу а никако неможеш да спиеш. Да, тоа сум јас...
Што сум и јас будала, ќе исправам туѓи криви дрини. Ќе се нервирам за други. А за мене кој ќе се нервира? Кој ќе биде на моја страна? О Ангелче глупаво.
Неможам повеќе да гледам како се мачи. Знам тешко ти е и машки и женски работи, ама чекај не нас. Не не жали. Си се утепала, што ќе правиме ако нешто ти се случило? Не си ни товар, како можеш да ни бидеш-мајка си ни, те сакаме. Викаш тешко вас со мене, верувај без тебе уште потешко ќе ни биде. Убаво рекле старите роднини до вас не, подалеку. Во право се, што ако се тука, мажи од 100 кг кога ти сама се мачиш за се. Барем да го сакаше него, ќе ти помага за се, знаеш колку е вреден.
Не знаеше порано да кажеш дека не ти се допаѓа идејата дека овој собир не ти се допаѓа????? Не значи ако дојдеш со родителите кај мене на гости дека тоа е веќе давање дума, па човече не разменуваме ниту прстени ниту ништо, само да се запознаат подобро !!!!!!! Плус за дума се договоривме кога да е, што има сега нејасно? ? ? ? Ах и стариве твоие се комплицирани понекогаш !