Утрово шефот ми ги скина нервите, абе тој човек е сељак невиден, немоќен е па лечи комплекси на вработените, па ај да беше барем во право
Јас, јас, за се јас крива!!! Ние можеби нема да сме првите што избегале од час, но ќе сме првите што ќе кркаме казна! Сите професори (без навреда ова се однесува само на моите кои ме нервираат) сте глупави. А тебе гуско една посебно ми те мразам! Море ела напрај нешто како што не требит и ќе барам пред комисија да одговарам! Уффф нема правда... Јас си сум за се крива!
значи како можеш да бидеш таква? ццц пред луѓето се правиш дека никаква караница немало меѓу нас, како да сме најдобри другарки.. добро кој проблем е со тебе?? не можам да бидам како тебе, да заборавам се, да прегазам преку се, не те поднесувам, тргни ми се, не ми се доближувај, нејкам да дружам со тебе лицемрко !!!! иии шо се случува со интернетов?? оти скренува.. ццц уште сега ако е вака бавен како ке биде на 20ти??
Значи го претеруваш. Другарка си ми ама ако уште еднаш речеш нешто лошо за него, ќе ме тераш да бирам меѓу вас. Можеш да го истрпиш за мене 5 мин. Дечко ми е и сакам да го почитуваш. Знај што ќе фрлиш тоа ќе најдеш. На повидок е и кај тебе, ќе ме тераш кучка да бидам и јас со детето.
Кога еднаш ќе сфатиш, дека не сум она што мислиш? И дека те очекувам само да ти плеснам во фаца се она што ми лежи на срценто...Ајде, напрај го тој чекор, или знаеш што те чека па затоа правиш вака. Се плашиш??? Па не сум де страшна јас. Само убаво ке те отерам у 3 лепе ...материне. И јас сум човек, и стварно се трудам да те сфатам, али јбг неможам. Нема да те осудам, нема да те убедувам, само ќе расчистам со тебе некои работи. И после може и да те избришам од животов, ко што избришав некои твои работи. Биди храбар......... ју кен ду ит
Dobro se pretvaram sve zivo zavaram Secanja sam zaledila al' nisam bol pobedila ... колку ми требаш . зошто не си со мене сеа? да ме гушнеш..бакнеш... не се издржува болкава... тато..исто така и ти ми фалиш... да те чуваат ангелчиња кај и да си горе . попуштив и со школо и со се... другарките не ме разбираат... никој не ме разбира... зошто така ? има ли некој да ми помогне ? или и господ ме напушти како што гледам ....... ке престанам наскоро и во него да верувам . како што престанав во се друго..
Никогаш не претпоставував дека ЈАС ке се најдам во оваа ситуација .... од секогаш со чудење сум ги гледала тие што направиле нешто .. ко што направив јас. Више немам никој .. Ми фали твојата близинааа.. Со никој не ми е како што ми беше со тебе .. помислата дека никогаш више нема да седиме, пиеме, смееме, шмекаме , и што ли уште се не .... ме уништува... не заслужи така да ти направам .. извинииии............................
Значи, стварно не ми е јасно....ме гледаш цела вечер, те гледам и јас, се гледаме како идиоти...и ти си одиш...абе што ти е на тебе? Пијана сум уште ама ме изреволтира у п.м.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Глупак еден!!!!!!!!!!!!
Значи толку мразам математика од дното на душата уфффф последниве тестови ми се ке се убијам зошто мора толку тешки задачи да дава од сега вежбам со професор
Ојте у три лепе! И ти и ти и ти... А богами и ТИ!!! П*дери!!! Идиоти!!! Малоумни!!! Ојте сиии !!! Нејќам да знам ништо за вас! НИШТО!
Добро. ти свесен ли си дека ми фали твоето внимание? Не ми е доволно само навечер пред легнување да ме милуваш!!! Затоа сега така те замарав кога се врати од работа, не ти дадов на раат да се пресоблечеш! Сфати дека ми недостасуваш, овде си, а не си! Кај ти отиде милоста? Лигавењето? Не ми е доволно тоа што ми го даваш. Не сум ненаситна, но сфати ме, ми фали твоето внимание и точка. Преку глава ми е и тој другар ти преку еден ден да го гледам кај нас дома! Аман веќе, ќе си заминам на продолжен викенд кај моите како што тргнала работава! Дај оправај се имаш трудница до тебе на која и фали твоето внимание !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Неможам повеќе. Абе ќе те удавам да си ми тука сега. Не ми се појавувај пред очи.Не сакам да те видам. Тебе изгледа не ти е јасно дека секој момент можеш да ме изгубиш.. Ако ми текне сега така,и така ќе биде... Само ти продолжи да не цениш. Ќе се видиме,ама горе.
Сакам да си ги средам чувствата и да ми се врати хармонијата во срцето. Неможам повеќе...Кога ќе помине се ?!?! Кога веќе еднаш ! Не сакам повеќе да ме боли срцето поради тебе!Ти си минато.Зошто не продолжиш напред ?!?! Зошто ми создаваш немир? Можеби ме мразиш,но и самиот знаеш дека ништо лошо не ти направив.Воопшто не мора да ми зборуваш.Но ме боли што до вчера бевме едно,а денес не зборуваме.Не сакам да ме мразиш.НЕ САКАМ !!! И сега кога не сме заедно,пак ми создаваш болка.ПРЕСТАНИ !
Ехх што убаво, ќе си кажам се што ми лежи на срце па ќе си легнам !!!!! Дооброо зашто ми даде надеж и одеднаш исчена!? Не мора да се криеш од мене..Ццццц, не можам да те сфатам !!! Едноставно можеш да ми кажеш, ќе разберам... А не да ме избегнуваш.. Лута сум, гневна, не го заслужив тоа од тебе.
Не е фер сите да излегуваат,да шетаат,а јас да учам Значи ова колоквиумскава недела ме уништи скроз.. Сакам да шетам па,да се одморам малку
Леле бе ..само со се прибрав од излегување ц ц ц...абе ајде ..се убаво си свири музика,забава, не се жалам...ама ајде бре бившиот ми дошол на маса и ај со другарки ке ми прави заговор демек сака да се смири еми со ако јас нејкам бе? ц ц ц абе ајде молим те ..друг па ми пишува порака ,демек да се 'видиме',а шо јас на закачалка сум па кога ти се сака тогаш е нема шо! ауууу шо и е на сите бре...ох ајде не се нервирам ...утрото е попаметно од вечерта ...ама морав на некого да си кажам ,добра ви нок на сите
колоквиумска факинг недела... сите филмови се поинтересни, секој муабет е позанимлив... дури и на форумов почнав да пишувам... треба да учам..!
Жено , господ да чува си! Тебе те стаиле за професорка! Незнаеш како прво да предаваш а дупло од тоа што си предавала и што нигде го нема прашуваш ! Него остај тоа.. Цел клас изнареди 2ки колку да не биде твој пропаст.. Има голема разлика меѓу една двојка, и друга двојка. Едната двојка се спремила да ти одговара 3 дена, 3 дена седела пред твојот предмет и го анализирала, а другата двојка што?! Ќе му кажат на час 3 збора, нема појма од животот а камоли од тоа што го предаваш , и 2ка?! Колку да помине?! Стварно не ми се зборува за денешното образование.. Ќе сакам еден ден екстерни тестови! Спојлер (не праев споредби за мене)
Зошто живееме?? За на крајот сите да умреме.. Па не е фер овој живот, не е..Зошто таа..зошто.. зошто мораше нејзе да и се случи ова, најдобрата личност што ја знам, личност со плави очи кои никогаш нема да и ги заборавам, не е фер, цела година не сум ја видела...па луге имајте осет одвведете ме кај неа..како можете да бидете толку ладнокрвни..како...