Преку глава ми е од дигнати луѓе. Се тие се најдобри, се тие се најубави, се тие се најпознати итн, итн. Не ми се верува какви луѓе постојат на светов. За еден глуп и скапан лајк на фејсбук што се нема да направат. Колку е само бедно да праќате линкови од слики и да молите за лајк, буквално да молите! Ама очигледно вие не сте свесни колку се понижувате и бедирате. Ако ми се сфиѓа ќе ти ставам лајк, ама ако не ми е убава слика НЕ ти ставам лајк и точка, што ме молиш бре? За молење оди во црква. И што ако добиете 100-200 лајка, демек фаци сте? Не бре милички, не сте фаци, вие сте едни обични деца кои несвесно се бедираат и кои сакаат да бидат познати фаци, ама не се! Не се станува толку лесно фаца во градот.
Нееее, вие сите сте мрднати 1. Тебе ма , ти фали нешто? Нормална си? Како може облеката за излегување да ја носиш по домаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа???????????????????????????????? алоооо, јас со тоа излегувам, тоа под тебе ми е поклон од дечко ми, вчера тоа што го носеше пак ми беше поклон од дечко ми Па и за инат не го соблекуваш? Ќе те запалам со се алишта, да знаеш , уште малку ако ми погазиш на нерви... И еднаш засекогаш разбери што се носи за по дома, што за излегување, ок? И не се прави дека не си ме видела дека тоа го носам за излегување. Па од тебе човек со блузон не може да испадне... Се живо и диво дома носиш. Наредниот пат очекувам да те видам во новото фустанче . И на шпорет да стоеш, кромид и манџа да правиш, убаво да замириса 2. А ти бе? Тебе па што ти е? Си спиел... Хах. Да, да, знам! Демек ќе ти се јавев, ама знаеш спиев не можев Даааа, бе злато знам, како не знам. има нешто јас што не знам. ееееј немој така за мене ... Ееее ... Ајде, не зборувам веќе, аман ми е, се ми е преку к** веќе !!! 3. А ти мајко моја, преувеличувач! не ми се верува од мравка направи стадо слонови Слончишта брееее, какви слонови... па и на татко ми му се јави. ц ц ц Неееее се е на 13ипол околу мене! Сите ме нервирате, СИТЕ! Абе јас за вас ли ќе се нервирам?
Е значи ја претера! Дали разбираш дека преку к*р ми е од тебе?! Па уште и ми признаваш дека ме праеше будала и од то си прајш заебанција? Е браво, навистина не го очекував ова од тебе. Па уште и даде имаш лице да ми речиш, безобразна една! До вчера арна ти беше Викторија дури праеше тебе то шо ти одговара. Сега се смири со него (т.е. те смирив) и сега Викторија оди е*и се?! Не си свесна колку сум бесна! Ме повреди по втор пат. И овој пат ти ветувам дека нема со така да си поминиш. Сите граници ги премина. Само за шо? Оти давав жртва за тебе? Оти се посветив само на тебе? Со то ова го заслужив? Ма ајде оди е*и си мајката, толку па скапано чупиште ни било, ни че биди! Ако некогаш животот те поштеди и те остави да бидеш среќен, тука се вистинските пријатели за да ја поправат неговата грешка. (статусов за тебе беше посветен! )
сакам да ги претепам сите што малтретираат деца и животни, и да, вие мајки „намачени“ што немате усул да се разберете со децата со збор и си лечите фрустрации на нив, и мавањето шамар и плескањето, и се што предизвикува физичка болка е малтретирање. јас би ви одземала родителско право на сите! ако немате нерви не раѓајте!
Знаеш што?!?! Ти си мојата наголема грешка во животот.Се каам што поверував дека навистина ме сакаш.Дека сум ти важна во животот.Зошто?Да дознаам дури после една година дека цело време си се преправал и си глумел.Е секоја чест одглуми за чиста десетка Како можев да бидам толку слепа.Зошто се заљубив Зошто ?!?! Прва љубов ми беше.А сега сфаќам дека сето тоа било само обична глума од твоја страна.Ма како не ти е срам будало некоја.Не вредиш пет пари.Ма г*з не би си бришела со тебе бе !!! Ѓубриште низаедно.Такво ѓубре како тебе мајка еднаш раѓа Те мразам од дното на душата.Се мразам себе си што ти поверував,што се понижив поради тебе,поради љубов... ХаХ колку само будала испаднав.Сигурно цело време си ме исмевал.Аплауз за тебе дечко! Сељачиште прва класа!Ма не се замарам со тбее бе.Па згора на се морам секој ден да те гледам во училиште. Не сакам да те видам бре! Оди си од мојот живот.Како да не ме повреди доволно,да не ме уништи доволно.Но во едно да бидеш сигурен јас сум многу многу над тебе.Те сакав искрено и никогаш не ти направив ништо лошо.Со самото тоа јас сум подобар човек од тебе! Сфати го тоа и засрами се.Не заслужуваш да бидеш жив.Обично дериште од 16 години што уште сега е опсесивно со секс.Ма каде ти е паметот се прашувам ?!?! А пак каде беше мојот кога излегов со тебе,кога се фатив со тебе.Крши глава неможам да те поднесам. Сега се палиш на еден дебел г*з на таа крава.Ма ајде те молам.Погледни се во огледало. Напалено сељачиште не требаше во мојот живот ни да те погледнам,а камоли да бидам во врска со тебе 11 месеци.Уххх се каам многу.Не требаше да поверувам на твоите зборови. Но ти ветувам дека кога ќе ми се пружи шанса ќе те спуштам толку ниско што ќе се чувствуваш како обично го*но Ќе се одмаздам !!! Порано или подоцна.Верувај !!! Без мене си никој и ништо !!! Еден обичен напален кретен којшто го мрзи да научи за една двојка и постојано бега од училиште.Си заслужи ! Но знаеш дека господ секогаш враќа.Ако не врати тој ќе вратам јас. ИДИОТ !!! ТЕ МРАЗАМ НАЈВИШЕ НА СВЕТ !!! НЕ САКАМ ДА ТЕ ВИДАМ !!!
Е значи не можам повеќе да те поднесам. Добро знајме дека си професорка ама не си бог. Ти си една нервно пореметена искомплексирана личност која сериозно треба да размисли да посети психијатар а не нас да се истураш и нови правила да си измислуваш секој пат со нервози си одиме зошто ти си ги лечиш комплексите на нас. И јас мислам дека сериозно треба да се размисли прашањето секоја година лекарски преглед да му прават на професориве зошто почнаја да забегуваат...
Проклета спортска Во последните 5 минути израмнија и ме зафркнаа за 4300 ден Второто ливче морам да го фатам, ај ќе почекам до кај 20:45 додека да почнат утакмиците Уфф како ми треба кеш за добар шопинг
Абе девојко реално, нааајискрено, без грам иронија ти велам ,,Јас тебе те жалам,,! Не те пресмејувам веќе, точно дека си грдичка и неспосбна, точно дека си малце простичка, ама каква и да си не заслужуваш ваков живот! Претрпе многу загуби, се изглупира 100 пати, те исповоцирав 1000 пати, аман бе жено сфати дека ти наштетив многупати ама јас не ти го лапнав пред нос! Мори јас и да не постоев он немаше да биде со тебе, сфати дека си му грда, сфати дека нејке девојки што прават се за да привлечат внимание, сфати бе жено оти не си девојка каква што он сака! И преку к*р ми е од муабетите што ги слушам, па после 7 години сеуште ли не успеа да запознаеш некој што ќе ти го замени во животот...и аман бе та толку ли си зацепана по него,кај стигна да се заљубиш после само неколку средби, па и не е Бред Пит беее! Греотка си ама па ептен си глупава...му посветуваш живот на некој што му се гади од тебе!
Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа часовникот во глава никогаш не ми греши! Дај бе еднаш неделно барем застани и не мрдај остави ме да се наспијам
Мајко сфатиме еднаш. Го сакам! Не ми е битно дали ти го прифаќаш или не, он е со мене. СЕ откажа од мене, е браво. Не грижи се ни пари ти трошам,ништо повеќе не сакам од тебе. Не те мразам јас тебе, ти ме мразиш мене. Фала ти за се што стори за мене до сега, но доволно сум возрасна, можам и сама. Што ебитно човек од кај е за да се сака?
Значи не можеш да јадеш г*мна за човек што ни името не му го знаеш. Прекини. Ако ти е за внимание стварно е бедно.
Ми недостигаш, животот секогаш знае да си поигра со нас, да не стави на проба. Се надевам дека ке бидеш добро и длабоко од моето срце ти посакувам да оздрвеш, немаш претстава колку ми недостигаш. Ова не е фер..зошто сега, зошто...Колку сакам да те прегрнам, да ги видам твојте сини очи...Да ме погалиш по косата, иако сега ми навираат солзи несакам да плачам, несакам..Ајде те молам да оздравеш побрзо и да не дојде до посериозна работа.. Те сакам Бабичке моја најдрага...што би правела јас без тебе..
Уф колку ми треба. Али знам дека колку повеке се замарам толку повеке ништо нема да се деси!!!!!!!!!!!!СЕКАД ЗНАЧИ СЕКАД Е ТАКА СО МЕНЕ!!! У К*РАЦ ВЕКЕ
Не знам што ти текна после година дена дека имаш другарки и како имаш храброст туку така да се јавуваш,ко ништо да не е сменето. Браво!!!
Што се силите бе идиоти? Што мислите бе кој сте вие? Вие сте сељаци еве јас да ви кажам! Не ви е срам бре?! Не ви е срам?! 2 машки на 1 женско?! До каде со тој ваш селски ум? Немам коментар! Губете се!
Не сум нервозна, никој не ме напна, но ете таков ми е денот. Си бев кај другарка на винце..испив 2 чашки и се вратив. Не ми е по кеиф. Не знам ни сама што ми смета. Тажна сум, но и знам да си речам сама на себе, стој застани. Премногу сум комплицирана, за да се сфатам себеси а не па некој друг. Се мразам што сум таква. И тоа е она што ме нервира сеа.
Да одите сите по ѓаволите! И ти зошто не ме послуша?! Ете сега, си го нае*а. И сакам денес сите да ми се нацртате пред мене! И барем еднаш да се прилагодите според моите планови и обврски! Аман, не сум јас ни од глина ни од пластелин па да се обликувам како вас ви одговара! НЕ СУМ! Вие ќе бидете!