После толку поминато време ми се јавуваш...па незнам како имаш храброст тоа да го направиш...такви како тебе лигли не ми требаат...оди во бестрага!
Значи мразам кога ми се прави најверна другарка а уствари знам дека доаѓа само кога нешто и треба ...и го кажувам тоа индиректно ..едноставно се оттргнувам од неа...ја нема за жива после тоа. и пак има храброст да дојде по 5 месеци како ништо да не било и се скарал дечкото сега -па останала сама што и сум јас крива остана сама сега па ајде утеха бара нема други другарки -ако имаш дечко треба само со него да комуницираш?! болно размислување боже како може да мисли дека ако има дечко треба да ги откачи другарките скрос и кај никој да не оди само со него да излегува а кај комшивка да појде само ако нешто и треба за носење или ако и снемало нет божее помонгни им на луѓево незнаат што прават и сега како ништо да не било
Не можам да се смирам и да престанам да плачам само што ја видов на фејсбук сликата ставена од измачуваното куче, како бе може да има такви луѓе? како? Јас разбирам да не сакаш животни или еве кучиња ама каква душа е тоа така да измачуваш живо суштество, психопати Срцето ми се кине кога ке прочитам за такво невино животинче оставено да умира и да се мачи во болки. Ех да сум јас на власт за каквите психопати или смртна казна или во лудница
Малку е смртна казна за нив не ја заслужуваат неа треба да бидат измачувани кастрација секој ден по 5 мм да им сечат и да ги малтретираат болни луѓе тоа се не заслужуваат ни да умрат
ГО МРЗАМ ФЕЈСБУК, ТУПАЧ НА МОЗОК И ГУБАЧ НА ВРЕМЕ!!! да ми даде сила Господ да го избришам пошто неможам веке, ко во затвор сум...а страв ми е без него да не се осекам го изгубена во просторот и времето!! се надевам ке исчезне набрзо!
Мислите јаки сте сега? Не баш напротив глупи сте! И не знам која е вашата цел? Шо сакате да постигните со то? Ама не вредит да се нервирам ради вас. Имат многу поубај нешта на кои што треба да се радувам. Сиктер сељациии!!!
Глупава сум знаеш? Не наивна, глупава! Ова го правиш, бидејќи секој пат Викторија попушта. Е нема повеќе! Колку човек е подобар, толку повеќе злоупотребуваш. Оди ајде, замини таму и не се враќај ако сакаш! Да знаеш дека ми е сеедно, оладив! И никогаш повеќе нема да ти верувам! Никогаш! Само подприбери се малце, не би сакала да те уништам... а да бидиш сигурен дека можам да заминам со него од инает! Е тогаш има да се лигавиш, идиоту! Ти ветувам дека ќе ме бараш еден ден... ама тогаш Дотогаш остани ми поздравен... http://www.youtube.com/watch?v=PPfByVISDhM
Зошто бе постојат такви к***и во овој град....дојде студент од друг град и мора да го придобијат....гзолизачки(извинете на изразиве) уфф....каде баш од толкав Штип од толку мн студенти таа на тебе ти се залепи....ццц од ку*вишта и господ не може да не спаси
Го мразам! ама не она „го мразам затоа што му завидувам“ туку го мразам затоа не ми се свиѓа неговиот карактер, изглед, мислење, неговиот однос спрема мене а... сепак не можам да го извадам од глава!
Е ќе имам сега цистит. И ќе пијам грди чајој и ќе трчам до вц на секој 2 мин. Ако, така ми треба. Оти ептен ќе си го нарушев раетот ако станев сношти да се напијам антибиотик, убо ми беше в кревет. Е и сега ми е убо шо не спијам цела ноќ. Се неќам шо сум женско понекогаш.
НАСТАВНИКУ СПИЕТЕ ?! ДА?! - Епа јас не спијам, учев за твојот глупав тест затоа немој да ми урлаш затоа што сум се успала еден ден. Имај малку толеранција и трпение, а доколку немаш зошто воопшто си одбрал да работиш со деца?
Зошто не може еден ден да помине цеелиот убав? Мора да има нешто што ќе те онерасположи. ЈБГ. Се надевам дека нервозава ќе е непотребна.
Добро бе, што мислиш, дека ако еднаш сум немала научено по твојот глупав предмет, тоа значи дека и по другите предмети не учам!? Не знам да сметам на дигитрон?? Алоооо ! Од кај го ископа тоа, кога воопшто не ни виде што работам со телефонот. За гревота. No comment. Си дошол вчера, уште не знаеш ни да предаваш како треба, со книгата в раце си секој час! Само штета тој ден што по 10 предмети одговарав... Не стасав за сите, ете. Ама ќе видиш , ќе видиш како ќе си го смениш мислењето. 3 години сум била со просек 5.00, ти сега ќе ми кажуваш дали учам или не. Те мразам.
Значи ми скисна од тебе и од твоите "шеги" и знаеш што? Не си толку паметна и убава колку што мислиш дека си. Ама еден ден и јас ќе "киселам" фаца како што ти стоиш и се смешкаш. Светот драга моја не се врти околу тебе,ако знаеш живеј ако не тргни ми се од патот засекогаш