Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. elenaklasik

elenaklasik Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2010
    Пораки:
    4.635
    Допаѓања:
    11.065
    Несигурен,нестабилен,неодлучлив,женче,леле во што сум се заљубила :worried: :( Тешко мене со тебе,нишо ич не праиме вака...Ми треба промена ,ми треба нов,ама ти си ми.... :inlove:

2. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    лелее....идиоте те маразам не сакам да те видам....толку ме изнервира па....не знаиш ли ја шо сакам шо не,треба ли сам да си донесуваш одлуки,ок ќе ме видиш и ти мене јас каква ќе бидам со тебе,седи си сега и уживкај си смешкај си се,ама запамти кој последен се смее нај слатко се смее......ма иби си матер бе....не сакам да те мислам.. :@

3. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    E devojki ve citam i si velam dobro napravivte i si izvadivte nesto od sebe ...Se ispukavte od edna maka ...a mene denes ce mi treba cela strana da se ispukam a neznam od kogo poprvo da pocnam .Dali od molerot koj mi ja utna bojata , ili od rabotata od koja nekogas mi e preku glava , ili od vremevo koe ne mi dava da zaminam na pat ,pa uste i zgora na toa se naucile samo daj kako da sum banka ,mojot sin si ima maka se vlubuva a ne moze da go priznae sam na sebe toa ,majka mi e bolna i veli cerko idi umrev za posledno da te vidam a se raboti samo za pokacen pritisok ..e pa videte sega od seto ova ostana samo mojata glavobolka . E sega ispukajse ili pukni drugo care ti nema ...E mojov vel ne im se zali jaka si ti jaka i naodjas resenie za sekoja maka

4. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    302
    абе и јас незнам од каде да почнам....абе скиснав...ќе фанам сите околу мене ќе ги истепам,не ме оставаат на мир малку се по мене се вика се јас сум крива се јас сум проста,променисе лоша си,промени се добра си..офф.. па колку и да трпиш на крај пак филмот ќе ти пукне

5. Tabby

Tabby Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2010
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    25
    МРШ У П**** М****

ТЕ МРАЗАМ! ЗА СЕ!!!!!!!!!!!!

ЗА ЛАЖНИТЕ СРЦИЊА ЗА ЛАЖНОТО ТЕ САКАМ!

ЗА ЛАЖНО ПОСВЕТЕНИТЕ ПЕСНИ

ТИ СИ ОДВРАТЕН ДЕБИЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

АУФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ШТО Е НАЈ УЖАСНО НЕ ГО САКАМ А САКАМ ДА ГО САКАМ ;( ;(

ДЕБИЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МИ ИДЕ ДА ГО УБИЈАМ :@

МРШ!!! :swear: :swear: :swear: :swear: :swear: :swear: :swear:

6. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    се нервирам што во сето ова време на едната рака можам да ги избројам патите кога сум се почувствувала како највредното нешто во неговиот живот, што во сето ова време никогаш не сум била негова кралица, секогаш имало некоја пречка, ПАРИ, УСЛОВИ, ВРЕМЕ, РОДИТЕЛИ, А ПРЕД СЕ- ГОРДОСТ!!!!! сето тоа на моја кожа, ништо не може да ми понуди, па и јас сум човек, не се живее само од зборови!!! не барам злато ама па НИШТО??? КЕ ИСПУКАААААМ!!!!!!!!! :@ :@ :@ :@ :@

7. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Што глумиш ти?!? Да не сакаш сите да ти се ,,клањаме,,. Аха, да??
    :@ :@

8. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сеееееееееееее мееееееееееее нервииииииирааааа!АУУУУХХХХХ :envy: :envy: :@ вотс ронг вит ми!?

9. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.644
    Допаѓања:
    8.523
    Ја мразам девојката што му пишувала на дечко ми,што сака да има нешто со него,а тој не ја ферма хахах....и се јавив и ми се прави невина на телефон...Ќе ја убијам бреееееееееее :devil:

10. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    аааааа се нервирам што им верувам на сите на крај краева само ја губам со тоа.

11. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Ма глупи професори........ :swear: :swear: :swear: :swear: :swear: :fubar:

12. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    Секој си има слаба точка и мојата е таа, и ја знаеш зашто јас сум ти ја кажала, колку да знаеш дека сум свесна за своите недостатоци и не летам во облаци, а не секоја можна прилика да ми укажуваш на мааната! :@ :@ :@

Глупава и јас, биди искрен и ќе ти се врати со убаво... Аха, сигурно...

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Уф леле како ме нервираш и ти и таа твоја глупава способност на одолговлекување!
    Ма оди во биииип!

14. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Море ко ќе фатам се ке исфрлам ќе искршам се ќе отерам упм, ќе си дојдат и мојте 5 мин.ама жално е што морат да ги чекам 3 месеци :@

15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Во пи*ку матер веќе !!! Аман ! Не можам . Ме повреди , и бараш одма да сум како порано . Ми го качуваш на глава твоето наааајдобро однесување а јас ништо не ценам ? Најди си некоја што ќе и дигаш телефон од прва ,а не кутра ко мене , 20 пати ти ѕвонев - еднаш не крена!!! Иди у пи*ку матер со мајка ти што ми фрла црни магии и сестра ти што ме криви се мене . Еднаш бе земи со своја глава да размислуваш , еднаш . Не барам повеќе , и да сакам нема повеќе од еднаш . Безобразно гомно !

16. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Е сега ме изнервира идиотката која го сакала дечко ми за зет :@ Ма што се занесува таа бре!!!!!!

17. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    диоте ни еден,не те сакм веќе :?: (добро де те сакам)ама па толку ме нервираш аман ми е веќе од тебе сакам да те опцуам и затоа иди у триста пички материни :o

18. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    302
    она мене ќе ме зборела...абеее поп на глава ќе и збори бе ко ќе ја фатам главата ќе и ја скинам...брее...а овој мојот цел ден седам го чекам никаде жив го нема :devil: па прашувала каква сум...што ја боли неа за мене каква сум,е баш таква ќе дојдат и моите 5 минути јесс меем оф корс ќе летат пердуви :devil:

19. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.644
    Допаѓања:
    8.523
    аууу имаше една таква што сакаше дечко ми да и бил зет !??? е не може тој е со мене и реков хахаха...и од тогаш престана да го замара :D :D

20. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Знаеш...Тука ќе ги исфрлам сите оние комплекси и фрустрации што ми се створени длабоко во мојата психа свест и совест поради твоја вина. Дали си посакал некогаш во твојот живот да ме запознаеш? Да прашаш како сум? Да ме видиш и да ме почувствуваш како нешто твое? Се прашувам, каква совест имаш ти? Си помислил некогаш, што си оставил позади тебе? Што си створил? Дали си помислил дека некој пати и страда, некој е желен за твоето внимание... За твојата прегратка. Залудно е ова што го пишувам. Ништо нема да допре до тебе. Камен!
    Знаеш...Колку пати сакав да те запознаам и нема да речам дека сега се променило нешто. Повеќе немам потреба од тебе. Немам ниту од твојата прегратка која патем никогаш не си ми ја пружил. Не си се ни потрудил да ја пружиш. Сега имам страшна потреба сите мои комплекси и фрустрации да ти ги исфрлам во фаца, преку еден сочен балгам кој ќе го соберам од петици. И додека си го бришеш одамна извалканиот образ, да ти кажам работи кои се надевам ќе допрат до твојата камен од душа... Знаеш што ти посакувам? Посакувам пред да умреш да ме побараш, да не испуштиш душа додека не ме видиш...Макар за прв пат во твојот живот и последен нека биде... Сакам да ти докажам дека и без тебе сум човек. Сакам да бараш прошка. Очајно да молиш за неа и да не ја добиеш. Од мене барем никогаш! Сакам да умираш со грижа на совеста и товар. Барем за секунда да почувствуваш како е! Иако неможе ни приближно да боли од тоа што ти ми го имаш створено мене! Очајнички сакам да молиш да ти простам се за што ме снашло во животот поради твоја вина! Поради твоја себичност алчност и амбиција. Поради тоа што си го оставил и никогаш не си го побарал. Посакувам никогаш да немаш мир во твојот живот. И додека го пишувам ова, омраза, страшна омраза ми извира од очите, душата, срцето сржта... Сакам да имаш болна и бавна смрт! Да те боли додека умираш, да те боли за сета болка што ми ја имаш нанесено. За секој комплекс, за секоја потреба од тебе во мојот живот.
    Последно ќе ти кажам само...Многу сум среќна што нема ништо твое во мене. Затоа што јас за разлика од тебе сум човек со чувства. Некогаш, кога и да е, се надевам дека ќе биде ќе ме побараш знам! Ќе се појавам, само за да те плукнам и да ти кажам дека поголема омраза немам почувствувано за никој во животот.