Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    кретенуууууууууу не може така да ми се понашаш јасноооооооооо? и за што?????? дека сум спиела цел ден... ич да не те боли што ќе правам вечер.... и такво понашање дома, не со мене.. кретен најголем... жими се уште еднаш вака изнервирај ме нема да те погледнам веќе

2. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Абе луѓенца, оставете ме на мира. Ми се спие, одвај гледам, уште вие ми фалите. :D

3. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    идете кој дека сака, забравете го мојто име, за вас јас не сум ни керка веке ни внука ни сестра ништо нејкам веќе да ми се обраќате, разочарана сум од сите. За вас јас веќе не постојам, толку

4. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Никогаш нема да ја научам таа пуста историја!!!!!!! ја мразам!!!!!!!! утре имам испитување ма не ми е гајле нека ми стави 1 голема колку мене ама неможам да научамммммммм :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

5. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
  6. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Ај оди акни ја тиквата од ѕид и не замарај :fubar: непрокопсано створење и неразбирливо два реда муабет не знаеш да сврзеш без да треснеш зелена |( |( |(

7. TinaM25

TinaM25 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    41
    Секогаш јас сум крива за сите нервози! Не, не е до мене, едноставно ме мразиш! ;( Уште еднаш ако ти пишам, со задоволство ќе горам во пеколот, ѓубре едно невоспитано!!! :swear: ТЕ МРАЗАМ! :@

8. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.445
    Допаѓања:
    91.762
    Сакам да рикам и да викам. Да ме чуе цела вселена, да знаат сите колку ми треба внимание во моментов. Себична сум, но сакам реални прегратки! Доста! Доста е од виртуелен свет. Сакам да шетам, сакам да ширам познанства. Си ги сакам блиските, ама па што цел живот затворен круг. Сакам многу пријатели, а не на фб. Да ми простите на израз, ама ебете пријателот.

На blond му/ѝ се допаѓа ова.
  9. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Абе ајде каде пишува дека јас треба цело време да изигравам контакт помеѓу двете страни ? А бре жено си имаш зет, прашај си го него за некои работи, дај доста ме нервиравте мене, аман, цел живот јас се ќе организирам ?!?! Плус не мораше така да ми вратиш со тие зборови, што ќе земеш тоа, бре бре бре, немој ме уплаши !!! Сите гледате на себе да си погодете, а мене никој не ме праша јас, ЈАС како сакам на тој ден што се прави фама поради мене !!!!!!!!
    Ајде веќе е касно да се расправам со вас, но си знам за понатаму како ќе биде ! А татко ми и тој не е подобар од тебе, ма ајт не можам повеќе !!!

А ти бре теле мое, трчи веднаш онаму, трчи, пази нози ќе искршиш ! Згора на се, морам и од тебе да се нервирам ?
    Ма ајт у ку*ац сите !

10. Lola5

Lola5 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    7
    да даде господ да ти биде како што ми е мене сега, кога ке засакаш некоја она да сака друг , и кога ке ти биде најтешко и кога ке паднеш на дното ке сватиш каде сум сега јас недораснат еден !!

11. marijana..maca

marijana..maca Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    3
    Смрдло еден.. па што си мислиш дека ќе си играш мо мене како до пред некој месец.. епа нема.. што сакаш прави веќе не ми е гајле. можам и сама да продолжам натаму.мислиш нема да можам без тебе.. епа си се излажал. КРЕТЕН!!!! ма ја викам од слободна нема ништо поубаво барем мирно ќе мси спиеш навечер.. ве сакам вас мои феминки :*

12. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    цхгфјудфјгкрхудфдсоифњ9еуфдскнвкјџцхб9пфу8гњоаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :@

13. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    мочло еден!!! мене најде да ми се правеш силен мислиш не те знам јас вака да постапам одма си налутен а бре заборавена тие таа не прави го она што не сакаш да ти го прават, после мене ми викаш сум се понашала кренато и опнато е па извини дечко од тебе научив!!
    иначе гледам многу изнервирани девојки, што е со ова вечер???

14. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Добро бе, дали со цел памет мислиш дека вечно ќе те тркалам??? Само продолжи вака, дефинитивно на добар пат си... :devil: само не знам дали си свесен дека јас ништо не губам во случајов, ти ќе плачиш. Зад твоето ТОЛКАВО его и самодоверба се крие најголемиот СЛАБАК.

15. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Сwцка си бе, сwцка си.
    Оди убиј се ма! :D

16. KrystalTears

KrystalTears Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    29
    Добро, бре! Ти кажав онака те прашав чисто да имам информација. Зарем неможам да те прашам? Јас воопшто не сум крива што ти мене не ми веруваш. Само си ја кажувам вистината ако не си задоволна од тоа, не барај од мене лаги да ти кажувам за ти да бидеш задоволна.

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Добро бе аман, мора ли јас за се‘ да бидам одговорна? Секогаш цел терет е на мој грб! Па аман веќе! И да не заминете случајно навистина! :D :D :D Ме насмеа.

18. TinaM25

TinaM25 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    41
    Немам сила веќе ни да викам, ни да се карам....Море зошто да не се развикам??? БУДАЛО ЕДНА, ШТО САКАШ ОД МЕНЕ??? Неможам веќе, сета сила ми ја зема, заради еден глупав разговор! А што е најстрашно, сеуште те сакам... И што ти значи песната, навистина незнам... :swear:

19. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    лелеееее више паааааааа!! :devil: сто кабли за полнење ти сменив и никој не ти одговара, сите ги расипуваш! :devil: Ако и овој го расипеш , следниот пат тебе ќе те сменам!! :punch:

20. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Прекиснато ми е од неисполнети ветувања и од луѓе кои не ми го ценат трудот.
    Оние кои ме лажат во очи и ме е*ат во здрав мозок!

Прекиснато од оние на кои им е мед и млеко, а солат памет како животот е лесен, убав и песна.
    Сериозно размислувам да спакувам едно куферче и да фатам уџум, никој да не ме знае, без поздрав и без збогум, ако вака продолжи оваа бедна, мизерина ситуација.

За кого бре и за што сум си ја тупела главата, за што ми е мене факултетската диплома, за што ми е другата диплома, за што ќе полагам ред други работи, ЗА ШТО?
    Која е поентата тука, кога некое ороспиче ќе рашири нозе и ќе заврши работа и со 8мо одд?
    Кога името не ми е Мерита или Нермин , па да се оптегнам некаде раат и да си чекам спокојно неработен ден на дрвото.
    Кога немам партиска книшка и не знам да се улизувам и не знам да правам лице, што створче ќе бев, така глупо на моменти....

Јас сум дрво, сега во истиот момент треба да фатам да го свртам анонимниот телефон и да ги пријавам сите, па нек се носат у пм !

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.