Значи кога си добар те газат..кога си лош те мразат Епа подобро да ме мразат, одошто да ме газат И да се е од корист, ретко да се најде човек меѓу човечињава..Од ден на ден станувам се повеќе неповерлива и претпазлива...
Имам многу да пишувам, а немам време. Само ќе кажам; СО КОЈ ПАМЕТ ТЕБЕ ТИ ЈА ДАЛЕ ДИПЛОМАТА?! Дошла тука да не учи... А ни самата незнае... И после цел клас бил слаб... Твој неупех е тоа.
Да иде у бестрага и компјутер и интернет и цела оваа технологија!! Кој ја измисли оваа технологија се зезнал и зезнал милиони луѓе!
Ах значи што ме нервираат луѓе што го дигнале носот пред себе,што се преценуваат а се никој и ништо! Имав "среќа" да се најдам во иста средина со 2 такви типки,и си викам дигајте се вие ќе дојдат и моите 5 мин.И денес дојдоа ! Имаа потреба од мене за да им дадам некоја информација што им беше потребно,односно ме прашаа за нешто,а јас така ладно изреагирав и така отсечно ги одбив,што нема да им текне да побараат пак нешто од мене.Кога те гледаат едно здраво не можат да ти кажат,а кога имаат потреба сите лизни,мазни.Епа кај мене тоа не проаѓа!
Барем еден ме прашаше дали ми треба помош. Не барам некој да ми помогне, туку само да праша, онака чисто од куртоазија. Што луѓе ќе беа брееееее. А нив кога им треба нешто знаат да се лигават како мали деца. Срамота!!!
Eee тоа е најинтересната ситуација,кога ќе им побараш помош никој ништо не знае,ќутат како мачка да им ги изела јазикот или пак се прават дека не знаат,а знаат.А на нив кога им треба помош,се умилкуваат и се прават добри само од корист и после пак по старо.Затоа со таквите луѓе треба да се однесуваш исто како они спрема тебе!
И значи утре ден на дрвото било, аха да лани не носеа во една пустелија која и Господ ја заборавил да садиме и ниту едно не се фати А зошто уствари ги садиме дрвата? Иднина, абе како да не иднина ипол..На моменти си помислувам дека дрвата ги садат за да има после доволно дрва за кај да бесат политички неподобни ликови Кај бе дрва како нас, утре дрвца ќе садат..па како што ја следам ситуацијата вечерва доста ќе ги има дрво пијани
Пореметен ми е цел организам Аман веќееее $&#$&#^$%#&!*@&#^$&$*#&#^$%@&@%#$@#!@#$^&%*$&$%##!!!! Неможам ни да спијам, ни да седам будна ваааа, што ми е па Ајт у пм
Ме болиш шо не си тука и не можам да дишам понекогаш и никогаш, никогаш нема да ти простам шо замина и ме остај да гнијам овде... никогаш нема да ти простам шо за сите беше тука ко матурираја, ко полагаја за возачка и со сите се радваше, само за мене нема да си тука и само јас ќе си го памтам роденденот како денот ко си замина..... ФАЛА ТИ МНОГУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
во рок од 5 мин ми се изврте денов, стана никаков, сите ми скурчија, ситеееее до еден, ми иде све живо во ку*ац да отерам, никој никогаш нема да гледа за мене, ко што си гледам сама добро бе луѓе не ли гледате што ме прави среќна??? да, он ме прави среќна, пресреќна, целосна а што? многу е добар, ама не е за мене... значи ја испаѓа по дифолт не заслужувам некој добар??? згрешил порано да, ама зашто да не пружам шанса ако веќе сакам, и свесна сум во што сум впуштена и те како сум свесна и не ми требаат совети да знаете само колку не знаете ништо и колкав пат изодев сама? знаете? НЕ знаете! само јас си знам како е, и ако сакам ЈАС ќе му дадам 1001 шанса за почеток, и ќе му давам шанси додека сакам ЈАС:::: зашто за мене ЈАС сум си битната го сакам бе го сакам, и со него сум... и сменето е, пукнете сите, пукнетееее
После синоќашната кавга дома,денеска се чувствувам КАТАСТРОФАЛНО,отечена од плакање,уморно без причина,смачено ми е веќе од домашни проблеми само заради љубоморните луѓе во нашата околина,до каде дојде човештвово да завидуваат на четири члено семејство што умее да живее и умее да се сака,па затоа се трудат да ни го уништат семејството.. Смачено ми е навистина,е ДА баш сега ми треба пријателски утешен збор,пријателска прегратка...а што имам јас..САМО ПРАЗНА СОБА,солзи во очите и болка на душава,гнев и мн молби до Господ веќе се да се среди и да нема караници и проблеми во домот,и пред се да се поправи здравјето на мајка ми...Каде бевме и до каде дојдовме заради љубоморниот народ
уфф не ми испадна планот и у к*рац се нека иде....зошто бе зошто секогаш кога ке испланирам се најубаво и ништо не биваааа нема ден за мене
Абе смотан еден во рок од две секунди ме изнервира Па кога си ме видел оти не кажуваш бреее??? Што не си ме застанал да се поздравиш?
Уф,значи ми иде да ве треснам сите пет од земја и да не покренете уште еднаш.Поголеми шмизли значи у живот немам видено!Ц-Р-К-Н-Е-Т-Е!
Сите татини мази и мамини синчиња Ако се мислите интересни ич не сте, се обидувате да привлечете внимание ама смешни изглегувате Фраери на батерии ама лошо што батериите одамна не ви се сменети.Ма неможеше ли да се погледнеш вечерва како теле да ти лижело бЕше во главата, а се правиш јак фраер-кремац ..жалосно Гајле ми е кој што мисли, кој што рекол, кој каде отишол...............ДАЈТЕ ВИНА ХОЧУ ЛОМ
Е вака ке плачам денес . Јас сум идиот со закон треба да ме забранат кога сум во пмс. Со брат ми се испокарав ... со мајка ми ... и сега моментално него му спуштив слушалка. Дали се налутив? ДА се налутив !!!!!!! Иако не ти кажав! Те мразам и оди си со другарите оди си крши глава стоко една неартикулисана !!!!!!!!!
Продолжен викенд ? каков викенд е ова бе... Скапав дома седејки па и не за друго што се има дома проблеми па и ми се смачи читајки ја оваа депресивнава лектира ПИРЕЈ ми внесе уште толку депресивни размислувања...а уште пола имам за читање али ја оставам за утре,денес без очи останав(боље да ми дадат 10 книги слободни отколку оваа лектирава) Бај д веј сакам да излезам,да се ижуркам да танцувам и да го пуштам мозокот на пасење..али НЕ се нема со КОЈ така да дома ке си подремам