Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Значи кога си добар те газат..кога си лош те мразат |( Епа подобро да ме мразат, одошто да ме газат :!: И да се е од корист, ретко да се најде човек меѓу човечињава..Од ден на ден станувам се повеќе неповерлива и претпазлива...

2. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.980
    Имам многу да пишувам, а немам време. Само ќе кажам;
    СО КОЈ ПАМЕТ ТЕБЕ ТИ ЈА ДАЛЕ ДИПЛОМАТА?!
    Дошла тука да не учи... А ни самата незнае... И после цел клас бил слаб...
    Твој неупех е тоа.

3. zenska

zenska Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    339
    ме нервираш!! многууууууууууууууу :devil: :devil:

4. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Да иде у бестрага и компјутер и интернет и цела оваа технологија!! :devil: :@
    Кој ја измисли оваа технологија се зезнал и зезнал милиони луѓе! :swear: :devil:

5. violinistka

violinistka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Ах значи што ме нервираат луѓе што го дигнале носот пред себе,што се преценуваат а се никој и ништо!
    Имав "среќа" да се најдам во иста средина со 2 такви типки,и си викам дигајте се вие ќе дојдат и моите 5 мин.И денес дојдоа !
    Имаа потреба од мене за да им дадам некоја информација што им беше потребно,односно ме прашаа за нешто,а јас така ладно изреагирав и така отсечно ги одбив,што нема да им текне да побараат пак нешто од мене.Кога те гледаат едно здраво не можат да ти кажат,а кога имаат потреба сите лизни,мазни.Епа кај мене тоа не проаѓа!

6. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Барем еден ме прашаше дали ми треба помош. Не барам некој да ми помогне, туку само да праша, онака чисто од куртоазија. Што луѓе ќе беа брееееее. А нив кога им треба нешто знаат да се лигават како мали деца. Срамота!!!

7. violinistka

violinistka Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    152
    Eee тоа е најинтересната ситуација,кога ќе им побараш помош никој ништо не знае,ќутат како мачка да им ги изела јазикот или пак се прават дека не знаат,а знаат.А на нив кога им треба помош,се умилкуваат и се прават добри само од корист и после пак по старо.Затоа со таквите луѓе треба да се однесуваш исто како они спрема тебе!

8. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    И значи утре ден на дрвото било, аха да лани не носеа во една пустелија која и Господ ја заборавил да садиме и ниту едно не се фати |(
    А зошто уствари ги садиме дрвата? Иднина, абе како да не иднина ипол..На моменти си помислувам дека дрвата ги садат за да има после доволно дрва за кај да бесат политички неподобни ликови :devil: Кај бе дрва како нас, утре дрвца ќе садат..па како што ја следам ситуацијата вечерва доста ќе ги има дрво пијани :lol:

9. Shila89

Shila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    205
    Пореметен ми е цел организам :@ Аман веќееее :@
    $&#$&#^$%#&!*@&#^$&$*#&#^$%@&@%#$@#!@#$^&%*$&$%##!!!!
    Неможам ни да спијам, ни да седам будна ваааа, што ми е па ;( Ајт у пм :@

10. ChocolateAddict

ChocolateAddict Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    9
    Ме болиш шо не си тука и не можам да дишам понекогаш и никогаш, никогаш нема да ти простам шо замина и ме остај да гнијам овде... никогаш нема да ти простам шо за сите беше тука ко матурираја, ко полагаја за возачка и со сите се радваше, само за мене нема да си тука и само јас ќе си го памтам роденденот како денот ко си замина..... ФАЛА ТИ МНОГУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;(

11. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    во рок од 5 мин ми се изврте денов, стана никаков, сите ми скурчија, ситеееее до еден,
    ми иде све живо во ку*ац да отерам, никој никогаш нема да гледа за мене, ко што си гледам сама

добро бе луѓе не ли гледате што ме прави среќна??? да, он ме прави среќна, пресреќна, целосна

а што? многу е добар, ама не е за мене... значи ја испаѓа по дифолт не заслужувам некој добар???
    згрешил порано да, ама зашто да не пружам шанса ако веќе сакам, и свесна сум во што сум впуштена
    и те како сум свесна
    и не ми требаат совети
    да знаете само колку не знаете ништо и колкав пат изодев сама? знаете? НЕ знаете!
    само јас си знам како е, и ако сакам ЈАС ќе му дадам 1001 шанса за почеток, и ќе му давам шанси додека сакам ЈАС:::: зашто за мене ЈАС сум си битната

го сакам бе го сакам, и со него сум... и сменето е, пукнете сите, пукнетееее

12. Nine25

Nine25 Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    1.726
    Знам дека никогаш нема да се смениш :(

13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    После синоќашната кавга дома,денеска се чувствувам КАТАСТРОФАЛНО,отечена од плакање,уморно без причина,смачено ми е веќе од домашни проблеми само заради љубоморните луѓе во нашата околина,до каде дојде човештвово да завидуваат на четири члено семејство што умее да живее и умее да се сака,па затоа се трудат да ни го уништат семејството..
    Смачено ми е навистина,е ДА баш сега ми треба пријателски утешен збор,пријателска прегратка...а што имам јас..САМО ПРАЗНА СОБА,солзи во очите и болка на душава,гнев и мн молби до Господ веќе се да се среди и да нема караници и проблеми во домот,и пред се да се поправи здравјето на мајка ми...Каде бевме и до каде дојдовме заради љубоморниот народ

14. Diamond

Diamond Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    182
    уфф не ми испадна планот и у к*рац се нека иде....зошто бе зошто секогаш кога ке испланирам се најубаво и ништо не биваааа :@ нема ден за мене :@ :@ :@

15. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.557
    Допаѓања:
    3.177
    Абе смотан еден во рок од две секунди ме изнервира :@ :@ :@
    Па кога си ме видел оти не кажуваш бреее???
    Што не си ме застанал да се поздравиш?

16. Tammy

Tammy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    33
    Уф,значи ми иде да ве треснам сите пет од земја и да не покренете уште еднаш.Поголеми шмизли значи у живот немам видено!Ц-Р-К-Н-Е-Т-Е! :@ :@ :@

17. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Сите татини мази и мамини синчиња |( Ако се мислите интересни ич не сте, се обидувате да привлечете внимание ама смешни изглегувате :lol: Фраери на батерии ама лошо што батериите одамна не ви се сменети.Ма неможеше ли да се погледнеш вечерва како теле да ти лижело бЕше во главата, а се правиш јак фраер-кремац ..жалосно :D Гајле ми е кој што мисли, кој што рекол, кој каде отишол...............ДАЈТЕ ВИНА ХОЧУ ЛОМ :wasntme: :rofl:

18. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    се начукав, да пукнат душманите

19. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Е вака ке плачам денес . Јас сум идиот со закон треба да ме забранат кога сум во пмс.

Со брат ми се испокарав ... со мајка ми ... и сега моментално него му спуштив слушалка.

Дали се налутив? ДА се налутив !!!!!!! Иако не ти кажав! Те мразам и оди си со другарите оди си крши глава стоко една неартикулисана !!!!!!!!!

20. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Продолжен викенд ? каков викенд е ова бе... :| Скапав дома седејки па и не за друго што се има дома проблеми па и ми се смачи читајки ја оваа депресивнава лектира ПИРЕЈ ми внесе уште толку депресивни размислувања...а уште пола имам за читање али ја оставам за утре,денес без очи останав(боље да ми дадат 10 книги слободни отколку оваа лектирава)
    Бај д веј сакам да излезам,да се ижуркам да танцувам и да го пуштам мозокот на пасење..али НЕ се нема со КОЈ така да дома ке си подремам :@ ;(