Еднаш во животов мој ПОСАКАВ да излезам, да се дотерам, да делам насмевки ! И НЕ ! Не и не !! Мора да се појави нешто што ќе ти уништи и желба и се ! Фалааааааааааа ! Фала што ми го расипа денов, фала што дозволи мојата минимална среќа да не потрае... Ете знам дека нема ништо посебно што да се види, ист народ, иста музика се исто.. ама... ЈАС САКАВ ДА ИЗЛЕЗАМ ВЕЧЕРВА ! Е зошто бе Боже дозволуваш вака... Зошто? Part 2 Добро вие ли ќе ми кажувате кој е Armin Van Buuren? Ајде да ве видам колку од вас ја знаете Communication или Burned with desire!? Две песни од него знаете и одма омилен ви е. Абе бравоос Се кладам дека не знаете како му се вика новиот албум, ама омилен ви е. Па добро е. Немојте мене, барем не мене кога се работи за музика, оти дури се кршевте на Аца Лукас, јас се опуштав со Armin. ууф
Се се ама не ми е јасно како може ејјјјјј Со кој ум тој ми се удвара мене,а има девојка која премногу ја сака. Ме нервираат таквите типови на машки.Ве молам почитувајте ја вашата девојка. Уххх море ќе ти покажам каде ти е местото. Ќе се научиш сите да ги почитуваш и ќе се засрамиш.
аааааааааа на вака романтичен ден, јас болна, така да, совршено, се утепав пиејќи цедени сокови фервекси и какви ти не витамини и утре поболна, е таква сум коа ќе ме фати одвратно ми е, се нервирам што сум болна, а не можам ни цигара да запалам
ШТО ВИ Е ВАС ГАЈЛЕ БРЕ ШТО ПРАВАМ ЈАС ВО МОЈОТ ЖИВОТ И КАКО ГО ПРАВАМ ТОА..?! Што сакам тоа ќе правам..Без разлика дали ми одговара на годините..Кога уште ги имам сакам да си го изживеам животот,а не некој копук како тебе да ми кажува што да правам.. Ебати гомнарот.
Е*ате глупиот народ! Бива ли толку проста младина да постои??? Каде е бунтот, каде е силата на младината? Каде се студентите како движечка сила бре? КАДЕ??!?!?!?!
Уффф...не те можам! Прво и основно кога има со тебе некој во канцеларија не си збори сама!!! И не јади се што ќе ти се појави пред очи! Само тебе ти се јаде благо нешто, со оревчиња нешто, па ај боза некој да купи, па ај кафе некој да направи, гррррр, прекини! Ај денес се спасив, си замина, ама утре кој ќе те трпи од 8.
Ај фил д сејм! Да се испукам плус: А бре идиоте, сфати ме дека сум бремена и дека ми се шекнати хормоните, аман човеку !!! Можеби не требаше така да реагирам, ама можеше и ти малце да си преќутиш !!! Плуууууууууууууууус дај престани да водиш инает, те познавам добро, знам дека секогаш сакаш ЈАС да се извинам прва без оглед дали сум виновна или не ! А и мање битно зашто еве пробав-бегаш! Слободно, ама каде?!?! Аххххх ќе направам така како што сакаш, што си изразуваше желба... Цела недела може и повеќе бај бај
Браво значи моравте така да ми направите??? Само корист да се има од човек божеее... Инаку ти го вртат грбот.. Ма чао пријатно јас за вас да се тресам од плачење па после 3 дена глава да ме боли??? Нема да дозволам веќе ништо да побараат од мене... Нема да бидам глупача која ја користите само!!!! Се ќе им се врати постепено...
Море да ти е*бам тоа глупото шофериште, неписмено, што смрди на муфла-муфла фраер.Да ти е*бам и таа смрдената што те донесе тука па кај нејзе ја гледам така неспособна и тебе сега по 8 саати на ден ве гледам.Да ти е*бам тоа кромањонецот!!
Мора? Мора да се расипат долгорочните планови? Не дека сакам да планирам долгорочно ама овојпат беше нешто поинаку. Многу сум нервозна значи премногу. И кога сакав да напишам сега уште нешто и оп - не ми текнува. А чекај малку, зошто сум нервозна? Појма немам. Еј, стварно.. Почнав да си се смеам сега. Не знам зошто сум нервозна Оффф А да си легнев?
Не за џабе рекле денот по утрото се познава...знаев дека денов и сонце да огрее мене нема да ми бидат овците на број. Секако на прво место е оваа спроти мене со една кич кожна сукња о д в р а т н о ! Не сакам да сум сама со нејзе тука. Сакам да си одам, сакам сама да се шетам низ продавници, на картичката да има неограничена сума...Сакам да станам тетка и да го чувам тоа младо, невино, слатко суштество и да му читам сликовници! Сакам да си играме со пластелин! Зошто не е лето? Зошто не сум на некоја егзотична плажа?! Леле мислам дека ме примети како му се мрштам на екранот додека куцам...ај чао!
Ууфф, што ме нервираш! Што се правеше денес бе така наудрен, се праиш ко да не ме познаваш а вчера се се врткаше околу мене, се зезаш се смешкаш а секогаш паѓам на таа твоја насмевка и неможам да издржам кога ќе ме погледнеш право во очи.. Денес стојам до тебе, ти си збориш со други си се смешкаш ко обично и незнам ко да не ме примети бе нишо ни здраво бе, многу мрзам кога толку обрнуваш внимание на другии!! Сакам само јас да бидам до тебе, само со мене да збориш бе.. сакам се што е твое, те сакам тебе ама заштоо неможам да те имам?! Заштоо?! Проклетт живот, проклето нека е се. . .!!
Се нервирамммммм кај немам време а можам тоа за 5 мин да го направам и одма пред мене се бта ааааааааааааааа намерно ми го прави оваа он немал време епа ја уште помалк мршшшшшшшшш ммагла
Нее!!!! Едностанов не сакам да те слушам,не зборувај со секој твој збор ме иритираш ми создаваш негативна енергија...............Не е можно секојдневно истите поплаки,истите зборови да умееш да ми ги повторуваш... Ниту мене не ми е секој ден идеален,има денови и мене кога ме боли глава,грло,се чувствувам грозно,има денови кога и мене ме сите нервираат,и денови кога никој не ми оди по кеф....Има денови кога и јас се размачкам насекаде со лакот за нокти, денови кога ми протекува кафето,кога нема крем во канчето....~!!!!! АЛИ НЕ СЕКОЈ ДЕН......зарем може секој ден да имаш поплаки,.....затоа КУТИ СИ!!! (м....)
Преку глава од серииве на сите тв програми....каде и да пуштиш или шпански или индиски...турски !! преку глава !! нема ништо друго по тв-програмите освен тоа!!!