Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Бебуфчо, ај на мајка убавиот, не ми прави стресови, те молам !

2. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
    Одете сите од кај што сте излегле и направете ми ја таа услуга НИКОГАШ да не се вратите !!!!! :@
    ;(

3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    ДЕГЕНКИИИИИИИИИИИ!!! ГУСКИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!
    СРАМ ДА ВИ Е!!! МНОГУ СТЕ ПАМЕТНИ, НЕЛИ? МНОООГУ СТЕЕЕЕ, ДА ЖИМИ П****ВА
    ВЕ МРАЗАМ, НЕНОРМАЛНО
    И НЕМА ДА СЕ СПУШТАМ НА ВАШЕТО! ЌЕ ИСПАДНАМ ПОПАМЕТНА ОД СИТЕ!
    ЈА ДА НЕ МОЖАМ ДА СПИЈАМ РАДИ ВАС НАВЕЧЕР. МНОГУ МЕ РАЗОЧАРАВТЕ. МНОГУ
    ДО СОЛЗИ МЕ ДОНЕСОВТЕ ВТОР ПАТ. СРАМ ДА ВИ Е! ОВА И ДА ПРОБУВАМ ДА ВИ ГО ЗАБОРАВАМ, НЕМА ДА МОЖАМ

4. stefanijata

stefanijata Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    139

Истоооооооо. Покварени само на вас мислите а мене како ми е не ви е гајле .. а јас можам да се секирам за вас! Ццццц.

А ти...како можеше се тоа да ми го кажеш а?! Па имаш ли осет ?!?!? ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

5. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Баш денес најдовте сите да ме нервирате и да ми се качувате на глава, денес кога сум баш во период на ПМС ?! Па знаете дека и овака и онака по природа сум си нервозно девојче, ама барем не ме нервирајте денес! Едноставно во вакви денови НЕ МИ СЕ ОБРАЌАЈТЕ! :doh: :swear: Јасно?! :!: Аман веќе! Преку глава ми е од вас и од сите останати! Денес не сакам да постојам, сакам копче offline, сакам да легнам и до утре да не станам. Имам сила и глас да вреснам толку силно што сите ќе ме слушнат, верувајте ми. А искрено не сакате да слушнете како врескам, ќе биде лошо по вашето здравје! Глупачки едни! Да и боксови ми се маваат, а вас ве гледам како вреќи за боксирање, смирете се за навистина да не станете вреќи за боксирање. :wasntme: И школово бре за што служи ? Да те учат, да те воспитаат или да те нервираат во секоја можна секунда? Па аман, имајте и вие малку осет, не сме од камен! :@

6. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Толлллллкккккууууууууу!!!! Краааајјјј! неможам веќе не не не не не не не :@ :@ аааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!! Ве мразам ситтттееее!!!! Зар никој не ме сфаќа? Зошто јас сум за сите овде кога им требам а кога ми требааат никој немаааа??????? Аман од тоа ШКОЛООООООООО дај боже да ме искараат и никогаш повеќе да не се вратам во тој пекол!!!!!!!!!!!!!! Ме нервира мајками ми коа нема ни капка разбирање за мене, татко ми кој не го интересираааа ништтооооооооо освен оди учи та оди учииииииииииииииииии!! Е ПА НЕЌАМ!!!!! Несакам и точкааа. Толку спубудалев кажувајте некој лек паѓам во депресија. Ама ова не е депресија туку нервоза, никој не ме сфаќа, осаменост. Ќе почнам да се дрогирам жити све!!!!! Јас сум била најГЛУПАВАТА, нај НЕ УЧАМ, нај ЛОШАА, нај НЕПРИМЕРНА леле жити све!!!!!! :@ :@ :@ :worried: :worried: :puke: :envy: ;(

7. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Што кога некој ве копира? Што кога некоја сака да биде како тебе? Што кога тој некој, го одбегнува муабетот со тебе затоа што знае дека ќе го залепиш на ѕидот? А што ако веќе си го залепил, и се прави на 3 ипол? :devil: Што? Е па ја одбегнува темата и ја нема некое време, пие вода, се бања... некој изговор, нели? Познато ми е се, и преку глава ми е, преку пи*ка ми е дојдено веќе.
    Идеалниот дечко за тебе е како мојот нели? :^) Па тоа го знам веќе, не ми е непознато... Тоа ти е општо позната фраза која на сите им е јасна. Нема потреба од дефинирање и вадење од ситуација.
    Убаво те познавам, знаеш дека те читам како селски буквар... Оти си проста, ете затоа, да ти кажам јасно и гласно. Само искрено, јас би се засрамила да сум на твое место :devil: . Ако денеска кажам дека сакам теле во двор, не мора утре одма ти да го паркираш кај тебе и да се правиш оти не си знаела дека јас сум сакала теле, па и цена не кажуваш... абе ти нема ни да се пофалиш оти знаеш дека јас сум го сакала. И случајно кога ќе го видам нели, и ти ќе се изненадеш од тоа што и јас сум сакала или веќе сум го имала... |( Патетична си... одвратна си... проѕирна си... :puke:
    И сфати ја мојата насмевка на твојот изговор . ;) Треба да ти биде јасна таа искривена линија :)

8. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Што е бре идиоте?! Те паљам? Оди згасни се! И не ми се пули не сум ти јас тебе еклер! СТАПЧЕ! :swear:

9. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    боже каков ден , аман веќе не ве можам, до кога директоре мене ќе ме малтретираат сите????

си ја кидна ти и ми ја остави фирмава и да се расправам со сите дегени овде сите мене ми се јавуваат, па и платите почнаа да каснат барем награда да добивав за нервозиве што ги јадам ама ништо , епа многу се разочарав толку верував ама сите битанги си се битанги не се разликуваат....

10. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    Да неможе човек нарает да си излезе да си седне да испие едно кафенце
    да неможе да застане со машко одма некој ќе искоментира
    одма ќе почнат да зборат цццц сељачана .Во кој век живееме бе :@
    Смачено ми е од луѓе кои немаат свој живот па се занимаваат со проблемите на другите
    но тие секогаш ќе бидат зад мене
    прост народ |(

11. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Глупи македонски телевизиии,цела недела на сите тв-програми кога и да пуштиш или вести или ИНДИСКИ,ТУРСКИ,ШПАНСКИ сериии...а за викенд се е исто....само што сега ги даваат РЕПРИЗИТЕ...АМАН ВЕКЕ :devil:

12. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Да бе! Ова за вас е зафрканција така? Јас се трудам најозбилно да ви објаснам колку некој ми значит ама вие не. Вие си играте игри со мене! Ќе пукнит филмот за кратко време. Катакомба ќе експлодират и на сите ќе ве срушит. Ууууф не можам повеќе да издржам. Сакам да заминам негде и никој од градов да не ме видит никогаш појке. А ти немат да спиеш кај нас! Или можда ќе спиеш ама не мо моја соба и не со мене! ГУБЕТЕ СЕ СИТЕЕЕЕ!!! НЕЈЌАМ НИКОЈ ДА ВИДАМ! :@ :@ :@ ;(

13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Се будам,јадам се бањам и седнувам пред компјутер се ставам на фејс и што да видам,секој викенд иста прича.
    Типкиве што се главни фраерки цела недела со дечковците на профили срценца,бакнежи ова она дојде викенд сабота навечер го измуваат пола кафич и оп во недела наутро гледаш се ставаат single :o ....па сите се чудат зошто раскинале па коментари лајкови(од потенцијалните наредни мувачи) па ова она она...Ова ке трае неколку часа па потоа типката демек жали што раскинале па ке става тажни песни,статуси ке ја сожалуваат и до вечер пак е во врска ....
    Е ЗНАЧИ АМАН ВЕЌЕ ОД ВАКВИ ФИЛМОВИ,ЛУЃЕ БЕ ПА ПО АРНО НЕМА ДА МЕНАМ СТАТУСИ И ПЕСНИ НА ФЕЈС ОД КОЛКУ ДА ГИ ЗАМАРАМ ЛУЃЕТО СО ВАКВИ ГЛУПОСТИ.Ако сте имале бурна вечер не мора секој да ги знае последиците и сите ваши глупости :?: :puke: ми се гади од вакви исфолирани типки... :puke:

На PrettyWoman му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Колку си глупава, тоа е едно чудо. Одете по ѓаволите, и ти, и тој, и таа, и сите! Ха....патетични! :D

15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Е ќе ти терам инает, да знаеш! Макар и по цена да бидеме од оние кои на 40-50 години не комуницираат! Не ми е гајле! Не си мал да ти одам по газот! Глупав!

16. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Аман бе комшија, аман!
    Ако ти сакаш да ги слушаш Кис ми во недела навечер има некој што не сака. :fubar:
    Не можам да се исерам на раат. А башка што од твоите „хитчиња“ бетер серка ме фаќа. Најмногу се слуша во WC, а како тргнало ќе мора да спијам во дневна.
    Не се трпи ова... песни и ора цело попладне.
    Идиотизам.

17. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    Ако уште еднаш ми стигне некоја од оние поракине во стилот ПРЕПРАТИ ГО ОВА НА „) ЛУЃЕ И ЌЕ ТИ СЕ СЛУЧИ ЧУДО .....на чет, во порака, на меил, на мобилен......да знаете тој што ќе ја прати ќе го јаде!!! Ете така, смечено ми е да го читам тоа затоа што се живи глупости, некој немал попаметна работа па ај сега ќе пишувам и ќе досаѓам по луѓе ]:)
    Мене не ми досаѓајте, не сум суеверна до толку и нема да препраќам!
    Ете толку од мене, а тој што ќе се осмели да прати нека му ја мисли! :!:

18. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Како денеска што се изнервирав , мислам досега никогаш вака се немам изнервирано.
    Бев ваква :devil: можда и бетер, како некој ѓавол да влегол во мене, афф таа моја гордост и чест кај ќе ме отера, ама знам дека сите денес ги отерав у три п.м.
    Ама и јас избрзувам, знам, знам и знам јазиков ми е пет пати побрз од мозоков во некои ситуации како на пример во денешнава и ми се чини дека оваа доза на нервоза ми замени 30 стомачни.
    А зошто после ми е мака?
    А сум во право, за џабе не се нервирам, ама мака ми е кога за ситница јас се нервирам, се јадам, ама, крвта ми вриеше денеска, сигурно ќе да е пмс.
    Ту, ете крива сум, знам, ама пак сум во право и точка, и мака ми е пак, и готово, ама од утре сигурно друга приказна,ама сега на таа приказна јас ќе ги пишувам кориците.

19. trendy

trendy Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    172
    еее ова децава на фејсбук ми ги откорнаа НЕРВИТЕ неможам веќе да ги видам смотани,глупачки,несмасни
    :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@
    аааахххх да дај господ да ги хакни некој :headbang:

20. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Тренду(вака ќе те пишувам да не ве мешам со каранфилчено) постои опција ХАЈД -Сокриј ;)