Само ќе им кажам едно фала на тие што ме откачуваат веќе 3 недели по ред! Тие си искачаат, нареден ден никако неможеме да искочиме,и после ми викате на мене дека не сте биле вие криви... Да да само продолжете да искачате вие сами..ај нема да продолжам да не се пронајдат некои!!! и после.. Јас сум можела да искачам , зошто седам дома! Епа чим ви спомнувам сакам со вас а не со некои други!!!!!!!!!!!!!
Порака + порака ....+ порака на мобилен...така почна така и ке завраши денов ??? аман веќе мора секогаш да ми расипеш расположение со филозофиии епа ми скисн...ај у пм све веќе...и шо сеа...? шо да ти пишаммм...зарем не гледаш и сам дека вртиме во круг пак и пак....тонеме во старите проблеми и глупости ....едноставно НЕЈКАМ ДА СЕ ЗАМАРАМ И НЕРВИРАМ барем еден ден
Преку глава ми е од тебе. Како да не си ме родила. Како може да не сакаш детето да ти е среќно? Нема да раскинам ради тебе, не и овој пат. Секој мој дечко за тебе бил катастрофа, е не е така. Овој го сакам и да како што велиш , се ќе дадам за него. Ако не зборуваме јас и ти, нема потреба да ме провоцираш, не ти враќам да си знаеш. Малку ти е што сум пола месец без пари, па уште не купуваш леб. Срам да ти е!
Господе, дај ми трпение зашто ќе ја претепам.... глупача. ДЕВОЈКО, опрај се, не се врти светот околу тебе!
дај престани да ми се мешаш во животот !!! не зборуваме повеке, не сме пријателки/другарки како некогаш, не ме гледај, не коментирај само одмини ме !!!! толку ли ти е тешко да сфатиш дека нејкам дА те видам?? нејкам името да ти го спомнат! идиотка си
Бог да чува од старудии останати во времето на Тито и пред Тито кои мислат дека се врв на светската интелектуална бранша и не знаат што е тоа колоквиум и ЕКТС
Какви стеее Во сите теми јадење спомнувате, да не може човек да прочиа нешто од вас Вакво јадење онакво јадење, и сега мене ми се пријаде Таквите теми не треба да се достапни после 24 часот.
Преку глава од се више!! Сите само ме нервирате, живците ми ги искорнавте, ке се испоразболам од вас. Само неправди трпам, голтај голтај па више не се голта. Ауу како да избегам од оваа средина да се спасам еднаш за секогаш!!!!
Јас со добро.. Сите со лошо! Корист... Секогаш вака на крај искача.. Нема кој да ме поддржи во тешки моменти.. Нема кој да ми каже не се нервирај ќе биде подобро.. јас на сите на на на.. на крај сама ! Така ти е Спичлес така ти е кога незнаеш НЕ да кажеш..
Не мора вака себично да се понашаш. Гајле ми е што си во ПМС. Ме фаќа и мене, ама не му се раск*рчувам на секој што ќе ми се обрати.
јодњцндсклнјцдмсклцмдлквмдфнкцвмдснцкдсмцлкдсцмсдклмцдлксмклмслкцмвбгфхибвојдцнјдко ТЕ МРАЗАМ АЛООО ! Знам дека ИЧ тебе тоа не те интересира, ама сакам да ти кажам златен, дека ако си професор не си ништо повеќе од НАС, обичните смртници. Дај прекини со ароганцијата и ИСЛУШАЈ ГО тој што ти се обраќа, наместо да гнетиш ко вол на час ! Засрами сее !!!
Не јас СТВАРНО не сфаќам .. Па како не ти е срам да направиш нешто толку подло .. Во очите ти се гледа дека сакаш да ме задавиш на лице место .. Зошто ти сметам ?? Никогаш не сум рекла дека сум подобра од тебе,никогаш не сум ти навредила,секогаш кога ќе ме навредиш се насмевнувам иако ме боли,денеска она што го направи беше наивстина ужасно и не ферски .. А јас како и секогаш ко последна ГЛУПАЧА на овој свет се насмевнам кисело наместо да ти плеснам една добра шлаканица и да ти вратам за сите понижувања .. Не сум тип на личност кој сега ќе почне да пцува и оговара , да навредува и повредува .. Лута сум сама на себе зошто секогаш премолчувам и не дозволувам моите емоции да излезат .. И да, знам дека ова нема да го прочиташ и нема да знаеш дека на тебе е посветено .. Но само те молам МАНИ МИ СЕ ОД ПРЕД ОЧИ --- Не ми требаат намрштени песимисти околу мене ... Слободно остани во тој твој мрачен,авторитетен свет каде преовладува она што ти ќе го кажеш и каде другите немаат право на свое мислење ...
Лелееееееееееееееееееее, која глупача си мори?!!!?!?!!?!?!!?! Не ми се верува, од сите мораше ли ти да се погодиш, а????????????????????????????? Ми сметаш во секој чекор, краво глупава!!!!! Не можам да те смислам повеќе!!! Ми сметаш!!! Само уште малце поиграј ми на нервите и ќе те згазам, жити се!!!
Немат вие мене да ми кажвите јас со кој да се поздравам а со кој не! Не требит да ве интересират! А мама немат да вервит на вашите извештаи. Сепак бев побрза од вас. А вие бе идиоти шо се силите толку! Шо не рековте нешто вчера ко бев со цела фамилија туку се силите ко ке сум сама! Ова е машкост? Ова е сила? КРЕТЕНИ!!!
Ај да те замолам нешто, повеќе е за твое добро одколку за мое... и онака веќе не те ни гледам, ама нервите ми ги корнеш, полека но сигурно. Што ли се крие зад тебе девојче, копиљ недоздреан, навидум фина и добра со сите, но има непто што не те сакам бре и неможам да те смислам. Како те трпи дечкото незнам, по цел ден само кај другар ти на гости, па на кафе па незнам каде... уствари толку му е и на него гајле за тебе, уф ма те жалам. Гет а лајф, дај најди работа не замарај веќе, сегде те има, со сите си пријателка, како си им толку фина незнам, јас веќе нејќам да те видам, антипатична! Повеќе си со мојов копук него со дечко ти! И не сум љубоморна, не е ова љубомора!!! Не би ти љубоморела на тебе за ништо, пошо си никаква и досадна! Глупава една, изчезни! Нема ради тоа што не те поднесувам тебе да си ги расипам односите со останите, каков лик си бе! Осет да се немало значи!
Цел ден по дома пери,чисти,пеглај умрев ми здосади има ли нешто друго да се прави пукнав,умрев,желна сум да се издувам да седам во кафана да се расположам сакам да се смеам да пеам ми се излегува во друг град ме уби секојдневието.Кај света да фанам ке дојдели ова полугодие.Овие викендите едно те исто.Бесна сум јадосана .Пукнаввввввввввввв....
Би сакала еднаш да се загледам во дечко што не е КРЕТЕЕЕЕН !!! Доста ми е да ме проценуваат по изглед, ако секогаш сум дотерана и ако ме сметаат за убава, тоа не значи дека сум глупава !!! Глупаци што не се заинтересирани за врска, зашто мислат дека се премногу барани од женскиот пол.....не се заинтересирани за девојки со став и цврст карактер!!! ГРРРРРРРРРРРРР
лелеееее аман!! значи не е можно толку да ме боли главава! ама така ми е..цел викенд пиев и не се отрезнив..е сеа ќе ме боли!! ... и плус шо е работава со цурите низ градот? модерно е сеа на -5 степена да си идел по прслук и крпче шо одвај го покрива задникот ( за деколтето да не зборам) .... каде иде светот...уфффф.... и јас сакам фраер да си најдам... кој ќе ме погледне мене коа бодат очи малолетните (со)блечени барбики... е се нервирам сеа!!