Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. blond

blond Популарен член

Кој ти е филмот болен еден ? Уште се замараш со мене ???? Алооо болеснику, не праќај ги сестрите на твоите тогашни еб*чки да пуштаат пријателства на МОЈОТ МАЖ!
    Сфати, ти не си дел од мојот живот оддамна!!!
    Си имам маж, очекувам дете, си го сакам најмногу, а на тебе ми текнува само кога помислам на грешките што сум ги направила во животот.
    Остави не на мира, мене и моето семејство, не му се умилкувај на чичо ми за да извлечеш информации.
    Си имаш женска (ова детенце де, 15 годишно), гледај си ја неа, ако тврдиш на сите наоколу дека преку таквото ти е за мене, тогаш така и однесувај се !!!
    И уште не ми е јасно, по толку изминато време, толку години, уште мислиш на мене ? Фала ти на издвоеното време, но не сакам такви гнаси ко тебе да ме мислат !

Lolipop23 likes this.
  2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Оффф денеска сум претерано СМОТАНА ..сабајле јазико си го изгоре од кафето,сеа зема да си ставам чај чашата раката си изгоре,зема да пијам чај занесена у компјутеро па си го изгоре јазико офффф мојото јазиче...уште шо нема да доживеее :tmi:

3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Добро бе што им е на луѓево???
    Милсат туку така можат да ти упаднат во животот и во секојдневието и да ти го нарушат мирот?!
    Некој од пи*ку си мајчину, што веќе сме заборавиле дека постои туку одеднаш ти се појавува на врата и без грам срам и осет те вознемирува.....под изговор ДОЈДОВ ДА СЕ ВИДИМЕ ПРИЈАТЕЛЕ!
    Морееееееее марш упм, не ми требаат такви луѓе....кој прокоцкале СЕ во животот, луѓе кои ја изгубиле својата вредност, кои ја изгубиле почитта од семејството, ОДМЕТНИЦИ ОД ОПШТЕСТВОТО!
    За таквите не вреди да се зборува и пишува, не вреди да се потроши грам енергија, една единствена мисла....не пак да им се подаде рака и да се направи муабет со нив. Токму вечерва еден таков ми се појави на врата, сега треба со насмевка на лицето да глумам и да се правам фина, или пак ладнокрвно со остар тон да му дадам на знаење дека не е пожелен во мојот дом и мојот живот. ]:)
    Епизодата на ОТПИШАНИТЕ продолжува....ќе видиме до крајот на вечерта како ќе заврши, ах Боже дај ми трпение, зошто ако ми дадеш сила ќе го фрлам од тераса!

4. Offspring

Offspring Форумски идол

Мамо стварно си шлапало невидено! :@ Алапача една! |(

5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Ќе се отрујам |(
    Не, не. Ќе се одјавам :!:

6. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

зошто брееее???????? колку се вредни мојте зборови??? за се` се враќа, ништо нема да остане така! Ќе те боли и тебе еден ден, една ноќ... ама ќе те боли како мене сега!!!! сегде, само дома НЕ! така ли?? добро! не можам веќе да издржам!!!! ебати животот ебати...

7. julie77

julie77 Форумски идол

Ту да му се плукнам малер сум бе малер! :@ Значи никогаш ништо не ми испаѓа како што сакам и очекувам!Аман, секогаш мора нешто да ми се одложи!Кој малер сум бе :@ Мора да закаснам :(

8. Angelche

Angelche Популарен член

Оди си бе!! :devil: :@
    Ми сметаш. :@ :@
    И кај нас важат други правила: НЕ СЕ ПУШИ ВНАТРЕ, особено не во мојата соба!! Капиш?! :swear: :@
    Дома ќе ви ги однесам завесите, да ми ги исперете!!

9. Angelche

Angelche Популарен член

Парталите и ДОМА!!!!! :@ :@

10. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Зашто има само 24 саата во денот.................. ми треба времеееееее

треба и јас да спијам, е требаааа

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Мрш сите! Сакам сама да сум! Оставете ме! Сакам да не излезам од оваа соба! Баш оваа, во овој туѓ град, со никој близок покрај мене! Овде да останам до крајот на животот! Ете така!

А сега одете си сите, сакам да сум сама, не би ме разбрале ни да ви објаснам...

12. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Збеснав! :@ Ти бе глупаво зш не сакаш да се отвориш? Ааааа Уште малку па ќе полудам и после Бардовци ке ме барате! :@

13. cutebunny

cutebunny Истакнат член

Ги презирам сите комшии околу...ОСТАВЕТЕ НЕ...има многу други работи за правење освен трачарење и посматрање... :devil: Одете по ѓаволите...

14. Angelche

Angelche Популарен член

Заради тебе и гости ќе замразам! Значи не си Д О М А! И однесувај се како возрасен нормален човек на гости!! До кога ќе треба да те трпам! А?! :D :@ :@ :D

15. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Срамота бе ! До каде со понашањево ???? Ме разочара во секоја смисла :devil:

16. unknowgirl

unknowgirl Истакнат член

Уффф збеснаввв,пукнаввввв...не можамм појче!

17. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Сакам одмор ..........
    премногу обврски
    премногу сусрети
    со многу непожелни персони
    сакам да бидам малку сама
    да сосема сама
    ми треба време и за себе :doh:

18. red

red Истакнат член

у пм со оваа зимата, до к** веќе ми е, студи ептен, снегој до колена, абе ко не имав пари одма одев негде на плажа, абее златно летоо беее :@ :@ :@ :@ :@ :@

19. Magnolija

Magnolija Популарен член

Гони се у к*рац говедо едно, бев среќна пред ти да ми пишеш, себичен и разгален еден :@ :@ :@

20. joelle

joelle Популарен член

ц ц ц, просто неверојатно, така те мразам понегогаш неможеш да си замислиш :devil: за се сум ти ја крива нели? г :devil: говедо едно не сакам да те видам ќе си седам сама тука да се исплачам на раат заради твојта себичност и неразмисленост .

еби си матер

Squirrels likes this.