Учи, учи некој ќе го дрнда газот пред ТВ цел ден и ОППП он на тест исто „знае“ колку тебе. Е у ПМ веќе дај по прслук на школо ќе одам, ќе лижам газови може тогаш ќе ми бидат сите петки!
Абе простачко не си нормална...Што очекуваш ма ти, како сакаш да се однесувам со тебе кога ти самата воопшто немаш коректен однос со никој! И сега демек увредена дека сум ти се развикала! Ма ми идеше да те изнатепам а не да ти се изнавикам! И мислев дека не мразам никој...ама ете сега се премслувам и ќе ти кажам те мразам тебе, ми смети твоето присуство, ме гуши твојата простачка радозналост, ме вади од памет твојот селјачки речник!
Мразам луѓе што не знаат што всушност сакаат. Ти си баш таква особа.... Не, не дволичност, незнам што е тоа во тебе........И молам, на кафе ќе ми поминеш??????? А нели ништо не се родило меѓу нас и нели нема ни да се роди??? Мочко!!!! Да да оној малиот мочко од а1 само во возрасно издание, или барем физички возрасно. Не знам зошто постојат вакви како тебе, па реши си се бе што сакаш, зошто ништо не е вечно, па ни јас...Ме бркаат други злато мое . И ај не биди љубоморен на секоја ситница, и доста се распрашуваш дали сум шетала па кај сум била, па кај ке одам. И доста ми даваш детален извештај на работната недела. Не сакам да се исповедам а нит да ми се исповедаш. Не веќе не ме збунуваш, сега ме мачиш.......
гонисе онаму гнасо низаедна копиле едно све се враќа све се плаќа јас ке ти наплатам си нашол со кој да фаќаш работа инсекту еден
И што да ти кажам за испадот денес а? Браво? Така треба? Еве ти едно браво , и едно така треба. Веројатно си сега среќен, и нема да се мешаш во мојот живот. Јес да си ми дечко ( што уште ни тоа не се знае ) но нејќам да ми чепкаш по мој живот! Океј сум зборувала со дечко сум зборувала. Ти си ми зборувал за твои бивши? Да?! А колку пати на ден? Не се брои така? Секој втор збор ти мора да ја спомнеш .. за да јас се напнам така. Втора работа. Те прашувам што правиш.. Еден туп одговор ќе ми дадеш колку да ме откачиш што побрзо, и на крај ќе си отидеш ! Без чао така? Браво Може и е до твојот нет, не сум ти се љутела за ова.. Ама сеа стварно се напнав! И да. Ме фати на инает. Ќе видиш колку Спичлес ќе ја има деновиве да ти пише!
Ти навистина си опседната со мене!!! Аууууу... Секој ден по некој доказ ми даваш, ај у пм, колку си била ти болнаааа
еееееееееее глупакккккк пааааааааааааааааааааааа,кажа ти да не го носеш апарато .Секогаш ти го носеш, кажа ти беее !! И сега расипан е епа расипан еееееееееееее Толку многу ќинкав за тој апарат и најубав ми беше и ја сега шипки
добро бе зарем е можно до толку луѓево да се опседнати со себе???? една работа да прозбориш за било што и одма имаш одговор КОГА ЈАС, И ЈАС, ИСТО И МЕНЕ, ДА ДА АМА МЕНЕ ДА ЗНАЕШ ШТО МИ СЕ ДЕСИ аман веќе па дајте сфатете дека некогаш треба да ја затнете чорапата за да биде трагедијата уште поголема недај боже ти да прозбориш нешто никој ни те ферма ни те слуша па може и некој друг сака да каже нешто и да биде сослушан и зошто после луѓето иделе на психијатар??? па таму барем те слуша некој
Не нема потреба сеа да ме бараш! У 3 и 20 у вторник? Молам....? Ако сакаш да се јавиш и да ме видиш у пристојно вреќе ќе се јавиш идиоту! Изгледа тогаш ти беше досадно а? Или можеби имаш несоници веќе цел месец! Ако! Сакам да те заборавам, а секој ден се повеќе ме разочаруваш и веќе на тој пат сум... да долг процес е тоа ама ќе помине!
Уфф како те мрзам идиоту!! Жалам што си трошев време на тебе и баш ми е мило што те откачив!!! Пати што никогаш не сакав нешто поеќе со тебе а со братучед ти сакав!!! За се што ми направи ќе ти се врати.. не се секирај Те мразам!!!
Лелееееееееее мразам јааааа зашо ми е мајкаааа Само знае да се дере да се меша у се се и се шо напраам и смета на неа лелее стварно ке избегам од дома неможам да ја поднесам векеее ке се убијааам!
Добро, што ви направив толку за да ми скратите еден милион работи? Што е тоа толку што ве повредив и навредив? Зошто за една моја потреба ми се изнавика толку, кажа многу работи кои не требаше....? Ме повреди мамо, ме навреди! Да знаеш Ќе тропнеш некогаш на мојата врата, ќе се прашам тогаш која си, да знаеш! Ќе ти затребам и јас некогаш, како ти мене сега што ми требаш, т.е ми требаШЕ. Но повеќе не, ти го урна поимот за тебе во мене, ти ми ги згасна сите желби и надежи... Ми го уништи животот. Сите околу мене се чудат како имам толку амбиции, желби, мечтаења... умеење... а немам прилика да ги покажам. Е па немам заради тебе и заради твојата горчина што ја криеш. И да ти кажам преку глава ми е од се' , од тебе... ОД мене повеќе ни збор нема да слушнеш... Никогаш нема да си тоа што си била некогаш. Ќе останеш сама... Па да те видам тогаш како ќе функционираш! И пак ќе кажам, ќе ме побараш, ќе чукнеш на моја врата... Ама јас ќе се прашам која си! Ми го излади срцето и чувствата кон се'!!! Е па види што ми стори!
Сите ме нервираааааааааааааат.... СИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ дури и сама себе си се нервирам, створ сум невиден........... сите нека пукнат пак сум јас најдобра, пукнете сите и знам дека ми љубоморите.... епа пукнете... пак сум боље од сите ( посебно од тебе разгалено девојчиштееееееее )
Ме мачи таа сива рамка на последната полица. Двајца прегрнати навидум среќни. Зошто секој ред му го посветувам нему? Зарем мојот живот е толку сив, па тој е единствената боја во него?
Ненормална!!! не можам да те поднесам повеќе, немаш попаметна работа од на секој збор да ми се контраш? Неподносливо суштество, кога ке се појавиш сите превртуваат очи, одвратна, зрачиш со негативност, милион пати ти имам кажано и влице, и продолжуваш. Престани да ме замараш, морам да те трпам оти заедно сме на факултет колку толку, инаку одамна ке беше пратена каде што сонцето не грее!