Абе 16 декември сме а мене интернетот ме зеза начисто!!!!!!!!! аааа ми се иди да го треснам компјутерот од земја,иако не е тој крив..
Ти си пореметена бре! А јас глупава што уште се занимавам со тебе ѓубре низаедно. Се ти угодувам, ти одам по ќејф и ти носот у вис само ако еднаш сакам да е по мое. Епа оди и три лепе не сум јас должна да ги трпам твоите фрустрации гнасо! Затоа ќе си сама и заклучена дома со твоите сајбер пријателчиња на кои им си совршена така од другата страна на компјутерот, а не те знаат што створење всушност си. За жалење си!
Дечко! Можеби цената ти е висока, ама вредноста ти е мала! Малку се имаш преценато! И не барај утеха онаму каде што неможеш да ја најдеш! Утеха за мене НЕМА!!! Шетај сега теле едно!!! Можда ќе најш некоја крава по пат!
Добро што ти е на тебе? Зарем до толку не ти е интересен твојот живот, па си зела да се замараш со мојот. Ај глеј си за себе, јас не се замарам со тебе, па немој ни ти со мене. Аман од вас, ама биди сигурна дека за скоро време пак ќе ми падеш во раце...затоа собери го јазикот, да не ти го соберам јас...пошо ако јас решам да отворам уста е тогаш мисли му ја!
ЦЦЦ фали ме усто да не те расчепам....ццццц девојки беееее!!! место да си се чувствувате убаво од внатре од вашите надворешни особини давате повод и чекате некој да ве пофали.... ______________________________________________________________________________ А и ај бе ти прекини да пишуваш на чат кој гавол ме тераше да те потсетам на тоа,сега се распишува,ај гледај си ја женската твоја...мене ме мрзи да пишувам ми смрзнаа прстињата ___________________________________________________________________________ Едит: Цел улаз во зградава смрди на расолница,на зелка
Абе се мразам ваква каква што сум заникаде !!!!!!!!!!111 и пак солзи и пак плакам си го мразам секој ден,го живеам без желба...само немојте да викате дека сум премлада да ги изговарам овие зборови...знам јасно ми е ....
ОК. Да. ПРЕМЛАДА СИ ДЕВОЈЧЕ. Издигни се над твоето (моментално) трагично секојдневие, секое чудо за три дена...ако е па дечко у прашање, тоа не е никакво чудо..му давам ден-два )) Ајде, уживај си во годините, легни во када со добра книга, иди во локал кај што има камин и пиј топло чајче во добро друштво..верувај сама себе ќе си се смееш за некој ден
Dear this week, Please go fast. I'm ready for Christmas break. Sincerely, every student. ПОЛУДЕЧУУУУ!
Зошто мора ова зошто? Не е во ред нешто со мене? Несакам.... Се стегам, здивот ми се запира Тешко ми е, претешко, сакам сила, сакам утеха
не знам како можеше само така да се поздравиш и да не ни застанеш на една минута со другарка што се дружиш 5години???или сега си имаш дечко, па не е битно толку, времето ти е пополнето. Само да те потсетам јас и кога фатив дечко секогаш имав време и да се видиме и да се чуеме, зашто си ми другарка. Ама изгледа јас тебе не сум ти како што сум мислела!
ДОБРО ДАЛИ Е МОЖНО????????? Цел живот кога ме прашуваат која песна сакаш да ја чуеш во живо apologize велам, и сега кога КОНЕЧНО One Republic закажаа настап во Виена, јас неможам да појдам оти следниот ден имам колоквиум Ееееееееее АМАН, АМАН. Зошто мораше баш тој ден, зошто не наредниот ?!
Преку глава ми е веќе од таквите дрољи кои што се прават препаметни,неможам органски да ги поднесем!Не си се гледаат самите себеси какви се,а први се да осудуваат други. Несосзреани личности,што патат за рејтингот на добиени поени од околината.Што во душата се злобни а на уста се слаткорчиви и секогаш се во право,па и уште цврсто си стојат зад кажаното,брејјјјјј. Не се способни да согледаат кога грешат,а солат памет на други....абе Бог да чува,личности со колмплекси кои што никогаш неможат са се излечат....дај жити се гони ми се оди дорасни прво па попувај ми-дрољаааа !!!!! Нашло магарето да му вика на зајакот да му вика дека има големи уши!!!! Сваштаааа