Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Жива сум,имам кров над глава и леб во уста - НИШТО друго не ми треба и не ме нервира ! :)

2. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Сеа стварно не можам веќе .. земи си ја бившата зашто нели модел е и подобра е . Го чекам денот кога нема да те сакам ! ;(

3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.644
    Допаѓања:
    8.523

Срцка не се нервирај...прочитав пред некој ден дека скоро си изгубила невиност,дали беше со дечково што сега го спомнуваш? тој цело време збори за бившата или ти имаш такво чувство како да ја набљудува?? Правете муабет нормален.Јас мислам дека ако ја сакал неа ќе бил со неа,а не со тебе! Не се нервирај мило :( :*

4. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Какви луѓе постојат значи, да земеш маче мало, само што прогледало....и да го тренснеш од земја да го усмртиш, каков човек си ти....мразам такви..те знам цел живот, како роднина на другарка ми те почитувам, сега те мразам, епа како ке ти биде твоето дете некој да ти го акне од земја...безчувствителен еден, ако несакаш животни подобро фрли го на улица, ама не го убивај.

5. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Он мисли дека измислувам и се ку*рчам и се . Ама не знае дека не кажувам кога сум љубоморна и ми смета нешто . Според него измислувам и само го правам крив . Пред малце се каравме , се тресев цела .. немам на кого да кажам а он мора све на сестра му , ништо без нејзе не може да пројде .. се ближи крајот .. само криво ми е што не гледа колку ми е важен..

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ајде беее!!!!! Ме нервирашшш! Не сакам да чекам... многу.
    ___________________________________________________________________________________________________________
    Како не ти е срам?! Како не ти е срам едно семејство под прашање да ставаш! А кој ќе ми плати за школувањето сега, а?! Да не го платиш ти случајно?!
    Можеби звучам како некоја баба 100-годишна, ама... уствари не. Не вреди на тебе да трошам такви зборови. Уште еднаш збор не ќе ми чуеш, затоа што НЕ ЗАСЛУЖУВАШ!
    Па и што се чудам јас: со татко ти и со брат ти немаш муабет, пак ќе си имал обзири за другите луѓе. Пфф глупости.

7. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Е ми кочи интернетот :@ :@ :@ :@

8. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.644
    Допаѓања:
    8.523

Мојот дечко пак е болно љубоморен.Јас од дома не излегувам,а на секоја караница исто ко тебе целата се тресам и немам на кого да кажам :( Не се нервирај,ако вистински те сака ќе те сфати,ако не-тогаш тој сигурно не е вистинскиот.Јас така се тешам :doh:

9. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Идиотка ни една јас ќе ја чекам а таа.Кој како ќе и каже така праве глупача.Јас сум била секогаш тука и малку ќе се зближе и ќе си даде слобода со некоја друга демек другарка тогаш кој ме шиша.Ако сум сакала покасно.Е ќе видиш ти не ти останувам должна!

10. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.758
    Врне, не ми се дреме дома, ме мрзи да читам, не ми се гледаат филмови, не сакам да флертувам со други, ми фалиш ти, а ти си кретен, аналогно на тоа не смеам и не сакам да ти се јавам, зошто ќе си дадеш на значење, а после кој ќе се враќа на почеток!

Крши глава море, кретену гаден глуп!

Има толку поубави и попаметни од тебе.
    Изглегов вчера со еден таков, да знаеш! И беше супер! А ти летај на небо, и после падни во гомна.
    Никој нема да те вади.
    Жал ми е за мајка ти.

Мрш.

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.075
    Допаѓања:
    66.893
    Секогаш истото се случува. Секогаш. А имам малку слободно време нема никој нигде. Се зафатени. А кога не знам кај да се свртам, тогаш сите се јавуваат, да одиме ваму,таму се нешто се случува. Или кога треба да станам во пет ипол, претходната вечер има нешто и се заглавува до сабајле, а јас мртва уморна не можам да мрднам и ќе си легнам во десет :@ :@ :@ Па до кога вака?

12. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.644
    Допаѓања:
    8.523
    Секогаш ли мора да си ваков го*но скапано ме нервираш мнооооооооооооооогуууууу зошто ме уценуваш секогаш мора да има нешто од тебе што уште од сабајле ќе ми го уништи денот и цел ден нема да се насмеам лелеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :@ :@ :@ :@

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Планираш да ме избегнуваш.... слободно!

14. Tabby

Tabby Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2010
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    25
    ЈА МРАЗАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    МРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :swear: :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

УФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ!!!! ЗА НЕА МЕ ОТКАЧУВАШ ? ДОБРО, ЧАО ДЕЧКО :swear:

15. Tabby

Tabby Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2010
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    25

Ако сака само слободно! Уф :swear:

16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.644
    Допаѓања:
    8.523
    Значи сакам да ми одговориш на едно единствено прашање-зошто го правиш сето ова?? зошто си таков себичен,такво гнасно гомно скапано многу ме нервирааааааааш :@ :doh: Значи 5 пати ти се јавувам дали ќе излегуваме и на секој пат ми викаш дека не,мислев се заебаваш ама излезе вистина сето ова...значи многу ми смета твоето понашање и извини ама не можам вака секој ден да ме користиш и уценуваш..ако не ова тогаш она..е не може така... не може ;(

17. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Не е вреден толку милооо .. не му се јавувај веќе . Другарките под рака и во живот . Те молам не се нервирај ;( :* :*

18. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.644
    Допаѓања:
    8.523
    :* :* :*

19. Bonny95

Bonny95 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    15
    Уф темава ми се допаѓа зошто форумов е анонимен и секој може да каже што му лежи на душа :)
    Некое време се нервирав за еден идиот со кој излегував некое време, но решив да не се нервирам повеќе за таквите како него :doh: Не ми е дечко, но неколку недели излегувавме заедно и одеднаш го снема...еднотавно исчезна човеков. Јас не планирав ништо сериозно со него зошто не сум спремна за врска, но немаше да се налутам ако ми го кажеше тоа лично зошто истото планирав јас да му го кажам некој ден. Денеска добив порака ко демек жива си?! :@ не се изнервирав нешто многу ама решив да го оставам малку во неизвесност и после некое време му пишав да жива сум, ме забораи ти... и он ми врати дека бил на пат. Како да знам дека ке иде на пат кога муабет неаме праено со недели?! :( глупости...машкиве некогаш знаат да бидат толку бесчуствителни :?:

20. katka-slatka

katka-slatka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    47
    аааааааааааа што испукајте се,се нервирам,од овој факултетов,аман више... Ке се откажам и крај...... МРШ