Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Е ќе дојде ред и ке ми ѕрнкаш на телефон и ке ми велиш,АА ДОМА СИ ? ЈАС САКАМ ДА ДОЈДАМ ВО ШТИП?
    Е тогаш јас ке ти дигнам слушалка после еден саат...Срамота ццццц :|

2. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Ти многу сакаш да си играш со женски срца а????
    Де со неа де со мене! Кој е трет?!?! Па ај одлучи се више што и кој сакаш може??
    Не сум создадена од камен! Па и јас имам чувства! Те мразам, несакам да те сакам веке!!
    Да ми е Господ напомош се да се среди. И ке се среди. Нема да дозволам никој да си игра со мене. Да така е, цврст карактер имам, мушка снага, нема трте мрте со мене :devil:
    ке те видам на нова година

На scorpija986 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Овој татко ми значи ! Не ми е јасно што сака! НЕ! Ај ве молам некој преведувач од глупо однесување на родители !

И незнам зашто воопшто ми пишува. ЗАШТО?! Да ме потсети? Епа нема. Ако сака да се кара нека се обрати на друго место. Доволно сум цивилизирана да преминам низ тие зборови без ниеден повратен. Ама нема проблем. Памти па врати. Ќе видиме во индина.

4. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен!
    Срам да ти е, ме оставаш без сон.
    Знам дека не си до толку дебил, ама знаеш дека јас од тебе секогаш најлошо очекувам....
    Лелееее тоа да се десииииииииииииииии
    Има да те убијам бе, нема да одговарам
    Ќе лежам во затвор, ама барем знам добро дело сум направила
    Може нема ни да лежам за тебе
    Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен!

АУуууууууууууууууууууууууууууу
    Си замислувам како и оваа нова година ми ја уништуваш..... онака репризно издание!!!

Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен! Кретен!

5. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Дојде еве Нова г, а јас се подепресивна и понерасположена!
    И не знаев дека сум била толку главна и популарна (шо би рекла Гоу) во моево гратче! Аааа да знаев јас, уште одамна ќе ги мавав шемите :devil:
    А всушност, ми ја кренаа цената до небо, вие сте виновни :!: , зборувавте за мене, дење и ноќе бев ваша тема... ми завидувате... ама носот до небо ми го испрчивте да Ви кажам :)
    Фала Ви.

Ама вечер не знам што ќе се случе :)
    Вечер се' ќе биде опасно по живот.

И дај престанете да се замарате за мојот живот, ок? :fubar:

Нема смисла, уште да сум ви на врв на јазик. Сингл сум, ете ви се направи ќеифот.... Ама не ги докрајчувате страстите!

На scorpija986 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    :) :) :) :) ......не не сум ја погрешила темата,туку сакав само да им се насмевнам на некои :makeup: ....до сега никогаш не бев дрска но овој пат морав,иако мислев дека форумот е место каде што ке можам да си ја олеснам душичката без чувство на совест и грижа..СУМ ЗГРЕШИЛА....Дошло време кога НЕ може човек да си ги каже маките, дошло време кога спорет маките се ПРОЦЕНУВААТ лугето ....
    :D :D :D :D

7. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.820
    Јас ќе одам да ги испукам доле оние со петардите што ми газат по нерви.
    Море, сабајле јас во 6 кога ќе станам, ќе им одам под прозор и има така да се распукам со секакви пиротехнички средства, па да да видат како е. И нека спијат после.

Beware!!!

8. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Абе добро... Зошто!?
    Зошто мора секогаш пред некоја прослава, било Нова година, роденден, Велигден, Прочка.... Мене да ми се појави херпес !!?
    Зоштооо!? ;( ;( :@
    Не е фер. С Е К О Г А Ш !
    Аман веќе, аман... ;( :@ :@ :@ :@

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    А јас незнам зошто од една тема, се пренесуваат кавгите во друга тема. Стварно не ми е јасноп. Ако јас на одредена тема не се согласувам со одредена форумџика, не значи дека треба да ја имам на пик и да не се согласувам и во останатите теми. Ко да треба очи да извадам со БоаВиста затоа што не се согласувавме во темата за кучиштата.

Друго да се испукам, што да се испукам, се испукав во вецено више, мразам двопек, грд е, без вкус и како да јадам сув леб исушен од пред 100 века :@ Ќе одам да какам сега во тоалетот на Коле, оти немам глејд распрнувач! Е така. Мрш годино глупава грда! Уште една ваква несакам! Мрш, Иш! Пиш! Деф! :@ :@

10. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    201
    Бреееееееееееееееееј све говеда околу мене :@ :@ :@ и сеа она грдоно бело-лилјаково суштество што ми се смее од другиот крај на собата и сака да го пуштам у штекер е се заебало НЕМА!!!Ме мрзи не ми е денот, па и уште да се масирам.
    И не е фер па колку убави работи има у град и се ми треба и сеа што да си купам? :envy: :@
    А ти мал мочко што моча поише и од најголемиот мочко оди прво научи дека не се моча у гаќи па после искачај без мене! РАЗБРА???? :fubar:

11. martincencee

martincencee Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    75
    УУффф каква омраза сега осеќам сега кон тебе ! Знаев дека ова ќе го направиш гад еден гадосан!МРШ нејќам да ми се појавувас пред очи!!! За мн кратко време успеваш да направиш на човек да му се повраќа од тебе! :@ Глупак безосетен.Нема да остане вака :!: аааааааааааааааааааааааааааааааааа :devil:

12. Monna99

Monna99 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    5
    Ахх колку ми одиш на живци незнам како те трпам секој ден !! Ќе пукнамм :@

13. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.059
    Да ме одбие на Нова Година... Јас да го поканам на танц тој да ме одбие... Нема да му го простам никогаш... :devil:

14. pink4ever

pink4ever Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2010
    Пораки:
    1.042
    Допаѓања:
    1.013
    да се плукнам во штиклите глупави. Нозете ми окапааа ем ниски беа. :@
    И во новата пијана година, што не ми почна убаво. :@
    Поминот барем не беше лош :P

15. Latinna

Latinna Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    108
    Ќе се исправам јас со мали деца !
    Ма носи се у пи*ку матер !!!!! :@

16. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Морам да се испукам за годинава добро да ми тргне.Да го извадам сето лошо што ми лежи на душа и да најдам начин да ги премолчам сите лај*на зашто и не ми преостанува нешто друго.
    Ти беше роденден мене ми беше ладно,си добив намалено поведение и настинка само затоа што сакав да те изненадам и ја барав маичката 2 дена цели |( Не , сеедно многу студеше , моја вина е што се трудев, сакав да направам да се чувствуваш посебно на тој ден. И ете така дури три пати се вратив од дома до книжарата каде што се печатеше истата.Бев до другиот дел на градот пеш и потрошив куп пари , за ете второто изненадување.Цела недела те молев да те имам за себе тој ден барем половина час ни помалку ни повеќе јас и ти сами,скромна сум ,барем така мислев. И долго време чекав да стивне бурата во мене , па да го напишам постов а да не изобилува со лутина, горчлива навредлива лутина.Не ги добив тие триесет минути кои ги вети , знаев дека не си доследен на ветувањата , вечерта ја поминав во кујна , не ме налути ни тоа.Кога дојде таа со тортата во раце , па и кога ти изеде цело парче од неа ,ми дојде да вриснам. Минатата година мојата некултурно ја одби , несакаше ни да ја мириснеш, знам дека не сакаш торта па што , од култура кажи благодарам.Време дојде да си одат и дури тогаш се сети дека и јас сум тука. Згора почна да ми приговараш на киселата фаца што сум ја ставила јас сум била вечно незадоволна. Не сакав да покажам не ми беше намерата понекогаш емоциите се силни и е тешко да се сокријат. Се инаетев до крај , знев дека доцнам за дома а сепак останав , знаеше и ти , веројатно едниствено што се знаеше е колку ми значиш.И ти ја дадов и во душа како со тап нож да ме пресече кога ми рече дека таа не би ја носел ни за спиење, ете толку болеше,на работ бев силно да се расплачам , а солзите ги претворив во грев.Почнав да се соблекувам тоа стриптизот ...за кого бре ,,,кога ти ама баш секоја секунда зја[аче во маичката и ме опоменуваше колку глупав потег е.Пробав да те смирам и си ја зедов дома , и од жал со неа спиев цели три дена. Со тешко срце ја фрлив :(
    И дали е воопшто фер што излегуваш во 11 навечер со омажена жена на кафе , ме гледаш во очи и ми велиш дека нема да дојдам и јас ,,дали е ?! Или кога конечно се решив дека од нас и нешто ќе биде ти ја најдов пораката во која на жена која тежи над 100 кг и велиш дека си слободен после 7 и 30 , си разменувате броеви без мое знаење , и во целата ситуација крива сум...повторно јас ?!
    И фер ли е да правиш пред народот од мене дворска будала , на секого да им ги раскажуваш нашите интимни проблеми а јас ...да молчам..зошто кога би проговорила лошо ќе ме снајде. Се што правам е ..погрешно , погрешно готвам ,погрешно се движам , погрешно е што оtкако ќе одам во бањата капакот на шолјата е спуштен,погрешно е што мислам дека е фер да ја знам твојата лозинка како што ти ја знаеш мојата , погрешно е што ја сакам со мајка ти , врвам многу време со неа или понекогаш можеби премалку , погрешно се местам и кога имаме секс , ете ни тоа нема да го имаме на твое задоволство , орално те задоволувам и тоа погрешно го правам ?! Има ли нешто што не сум го направила погрешно ?!

Ете целиот си грешка попусто се трудам да те исправам |(

Let it go....let it go :@

На UbavkaBube и martincencee им се допаѓа ова.
  17. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    да не си нем бе простаку низаеден отвори уста идам неидам не овде да дремам да не занма со да прам ај само стапни овде има да те отерам у три пи*ке материне треба мн.работи влице да ти се кажат ако не шетај онаму сељак еден знајш дека мн.не се замарам неможи новата година да почни со недоречени работи ...

18. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    псссс простак...бокс за овај и простување амин првата прилика пред него со друг да играш одма ако треба за партал да го завлечкаш некој :D

19. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.858
    И се што ќе се расипе по дома јас сум кривааа :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

20. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    :@ :@ :@
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Kako не ти е стам така на сила да се упикуваш, знаеш дека не си пожелна а сега морам да те трпам со твоите ефтини финти, ах ми го расипа денот, срамота, јас ли да те забавувам, покори се и полесно ќе ти биде, а не така да се упикуваш кај други и сега од куртуазија морам да бидам фина :@ :@ :@

Мразам кога морам да глумам, мразам кога морам да бидам фина со тебе, а не те сакам, зарем не примети до сега или се правиш блесава?

Дефинитивно има нешто чудно во тебе што ме плаши, што ме полудува, твоите очи ми будат морници, не сакам да си во моја близина, опасни се осамените чудаци како тебе :headbang: :headbang: :punch: