Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. katakomba24

katakomba24 Популарен член

ИДИОТЕЕЕ!!! Пази како возиш бре кретенууу!!! Не мислам повторно јас да страдам во сообраќајкиии!!! Кој ти дал бре тебе возоачка дозвола?! :@ Така ли се излегува на раскрсница?! :@ Ѓубре скапано! Гони се кај мајка ти!!! :swear: :swear:

2. yawn

yawn Истакнат член

Празници,делници,јадење,пиење,КАЛОРИИ,ново салце...Отиде диетава тримесечна во неповрат за не цели две недели :@ ..Најглупавото чувство,кога знаеш дека толкав труд паднал во вода!!!

Trendafilka likes this.
  3. yummy

yummy Истакнат член

Да ти се плукнем на факултетот ретардиран! Учи, учи и пак учи и нејќем бе више!!! Епа поубоо неписмена и наспана да шетам од колку со подочњаци до под колена! :@ :yawn: :yawn: :yawn:

4. broken099

broken099 Истакнат член

"Have you ever tried sleeping with a broken heart?
    Well you could try sleeping in my bed.
    Lonely, own me, nobody ever shut it down like you,
    You wore the crown, you made my body feel heaven-bound
    Why don’t you hold me, need me?
    I thought you told me you’d NEVER LEAVE ME!"
    ;( ;( ;( ;(

5. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Знаеш ли ти бе гнидо една на кого му го кршиш срцето?
    Сестра ми страда, а ти си расположен што КОНЕЧНО си сам.
    Немаш ни третина од внатрешната и надворешната убавина на сестра ми.
    Човек многу работи менува во име на љубовта, затоа сестра ми комплетно се смени а ти тука каде си? Што смени во овие 4 години за таа да се чувствува подобро?
    Ти не ја ни заслужуваш, а таа наивна страда. Ти посакувам никогаш да не најдеш девојка како неа. Веќе те гледам со девојка која ти ставила синџирче на вратот и те шетка како кутре наваму, натаму.

Како можеше на ваков начин да ја откачиш? Подло, расипано, мизерно? зарем до тука стигнавте? Никогаш не сум те сакала а се виде и зошто. :puke:
    Како можеше да и кажеш после 4 години: Незнам дали уште те сакам?!
    Во името на се што поминавте заедно сигурно постоеше друг начин да и кажеш дека е готово меѓу вас.
    Подобро и никогаш да не и се вратиш, не и треба човек како тебе а таа глупава со денови те чека и уште кој знае колку време ќе те чека со раширени раце.

Ти беше нејзиниот свет, сега светот и се урна. Да даде господ да се урне и твојот. Да незнаеш каде ти е главата а каде газот.
    Цел живот да те влечат за нос и да прават будала од тебе. Нај големата ку*ва за жена да ја земеш.
    Цел живот да бидеш болен од не возвратена љубов! Не ти посакувам ништо добро!

6. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Ако ти беше поважна '' славата '' немаше потреба да се '' јавиш '' :@
    Тотално се разочарав од тебе ! Толку време поминато заедно - а сега - уво те заболе !
    Некои луѓе не заслужуваат да се наречат пријатели ! Не знам како се излажав за тебе !
    И не очекував ! Не очекуваааааааааааааааааав !!!!!!

Се чувствувам ужасно ! ТИ си причината - или ЈАС ( глупата ) - не е ни важно веќе !
    Како животот знае да те зезне,и само што си помисил те зезнал на добро - сфаќаш дека некој те откачува лесно и брзо .. Без да размисли како беше некогаш ! :@

Епа супер ! Се најубаво ! :fubar: :hai: :hai:

7. Dafnee

Dafnee Популарен член

Депресијата е бес без ентузијазам...таму сум јас денес. Не знам дали можам да се ИСПУКАМ како што треба, без ентузијастичкиот дел, ама ќе се обидам... Никогаш проблемот не е во никој друг, туку во нашите сопствени перцепции за другите и за светот. Затоа, јас можам да идам у три лепе п**** м******* што сум така ограничена и неможам да ги заузда сопствените банално-патетични емоции... Така е. Дафни. Некогаш си многу глупава што придаваш значење на неважности и неважнИ. Ништо не се подразбира, на се треба да се работи. Ама трезвено. Излези од океанот на безвредни и ниски емоции и дигни го носот каде што му е место. ДО ТАВАН.

8. karina8

karina8 Популарен член

До кога ќе ме заебува само 1 утакмица на спортска :@ И тоа последната, и тоа во последните 10 мин ..ма ајде бе :(

9. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Мајмуне ако ти дојдам таму мам*то твое!!! :@ :@

10. mime87

mime87 Популарен член

ми шеташ по нерви бе лажиш сушиш абе прај што ќе правеш и моли бога да не научам ако научам рачно се поздравувам со тебе колку што сум фина и мила толку можам да бидам гнасна кучка уште не ме знаеш ти бе мене ако немаш расчистено све со таја бившата има јас тебе да те расчистам од мојот све немој да мислиш дека мн.си паметен од курназ има по курназ ако дознам нешто има гла со гла да ве мавам па ќе видиш дури тогаш што е исклучвање и што е скандал дури тогаш те толерирам уште некој ден почни да се поправаш инаку ќе добиеш едно големо чAO.........................

11. Srekicka

Srekicka Популарен член

Долго време го мислам ова...
    Ти ми ја уништи врската, ми го уништи сонот и мислењето што го имав за него, а што доби? Сега си среќна и сакана, верувај само најубаво ти посакувам и нескам никој да ти наштети како ти на мене, знаејќи во што се впушташ...ме уништи и ме повреди. Заради тебе сум се осеќала понижено, навредено, со набиени рогови. Уште па фина и мила се правеше. Ахх каде ќе ти оди душата?...Сакам да заборавам ама неможам, секоја вечер ми доаѓаат истите мисли од ново и од ново. За тебе беше зафрканица сетоа тоа, а прашај ме мене како ми беше. Јас бев свила и заспана во својот розев свет, а ти ми го направи црн и мрачен!
    За него: мислиш дека само еднаш си ме повредил и дека не е некоја голема работа....се лажеш. Ти неколку пати ме прободе со нож, без да бидеш свесен и искрено се надевам дека во скоро време, ќе можам се да ти кажам. Останаа многу работи недообјаснети. Жал ти е? Пашај ме мене како ми е!
    Како една лентка кога ќе се скине и ќе ја залепиш со салотејп...така уште ќе врти, ама салотејпот секогаш ќе се познава...(ова се твои зборови). Човечки е да се опростува и ти опростив...ама не заборавив!!!

12. annii

annii Популарен член

Стварно си гнасен. Одвратен. Можам уште илјада зборови да напишам, но со ниту еден не би можела да те опишам. Што мислиш дека ќе постигнеш ако ја донесеш неа пред мене? ЌЕ добиеш шамар, тоа да. Она ќе ти се смее во фаца, па после цел град ќе те збори. Мене ќе ми биде убаво. Нема јас да се посрамотам, туку ти. Размисли малку. Не избрзувај со одлуките. Нема да ја направиш неа љубоморна, ниту пак мене. Нема да го постигнеш она што го сакаш. Сите те зборат, добар си бил. Вака ли си добар? Дете без чувства.

13. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Донекаде ме радува што чувствата на болка се преточија во гнев.Огромен,ненаситен гнев.

Последиците на твоите сегашни кукавички грешки допрва ќе ги доживееш.

14. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

:@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ Умри!!!!!!!!!!!

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Ќе најдам ли јас работа во проклетиов град?!?! Ај да видам дали после 15ти баш!

Fearless likes this.
  16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

леле Офи, и јас се прашувам секој ден истово прашање, ама немам одговор ;(

и јас го имам истиот проблем ко и ти :sweat: :puke:

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Па на 100 места прашав, секаде ме акаат по ќерамиди! Денес бев на друго, да сум дошла после 15ти. Епа и тогаш ако не бива, а осеќам дека така ќе биде оти тогаш ќе речат немаш искуство. Епа каде да го најдам проклетото искуство кога никој нејќе да ме вработи ?

18. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Па нели работеше ти ? :^)

19. sesilija

sesilija Популарен член

A сакате зад мој грб да работите, а :devil: ?

Е нема, не сум глупава :devil:

Има да те средам тебе глупачо една лицемерна :punch:

20. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Ќе пукнам веќе. Мразам да ме гледаш како плачам ;( ;( ;( ;(