Испукајте се

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Unfaithful18, Jun 3, 2010.

1. Lovely

Lovely Популарен член

Како можат и 2та мобилни да ти се исклучени, да те барам веќе 2 часа и да те нема. Пак си некаде каде што нема мрежа, а 100% сам сигрно ке ме излажеш дека и на 2та случајно им цркнала батеријата

2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

А да ми "дојде" веќе еднаш и да не ме боли стомак убаво би било!!!! ааааа мразам ПМС :@

3. velesanka

velesanka Популарен член

ако тебе некој те изнервирал не ја истурај нервозата врз мене !!! глупачка :@

4. mime87

mime87 Популарен член

добро бе зошто неможам да бидам среќна зошто ако љубовта ми е наклонета дома нешто ми се случва или обратно неможам поќе неможам немам сила оставетеме да љубам на раат оставетеме да ја осетам среќата што долго време ми фалеше оставетеме да се топлам во неговата прегратка и да бидам среќна дека има некого до мене оставете ме аман и фалимија и све нека фати п**ку матер онаму

5. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Не планирам оваа вечер да ја поминам дома! Или ќе одам на Бајага или имат по сите да пцујам! Договор е договор! И јас сум настината па ќе одам. А знам и да вратам душо! Да, да, многу убо знам! Ќе видиш колку ќе ми е мене слатко ко ќе те откачам во последен момент!!! Ама јас не сум како тебе. Ќе си се снајдам и ќе одам! Ќе одам и точка. Глупи суштества! :@ :@

6. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Неможам веќе ! ;(
    Ова ми е трета кутија денеска.. се препушив :doh:
    Лексилиум,дијазепам,парацетамол,б-комплекс...
    абе свашта проголтав.
    Најтешки ми беа солзите мои ;(
    Ми фали баба ми,ужасно ми фали..незнам како ќе издржам.
    Не ми се веруваааа ;(
    Сакам да се разбудам од овој проклет сон :devil:

7. nkaterina

nkaterina Истакнат член

добро кога ќе најдам работа, пуканав од седње дома, збеснав од готвење, миење садови, перење , пеглањње, чистење како пепелашка сум. за што учев факултет, за да седам дома и да се шуткам од соба во соба со крпата во рака....САКАМ ДА ОДАМ НА РАБОТА....сакам да имам вистински одговорности

8. Pinar

Pinar Истакнат член

УФФФФФ ОВА ДО СИТЕ ШТО СЕ ПРАВАТ ОНА ШТО НЕ СЕ : АК ТИ ФУКНАМ ДВА-ТРИ ШАМАРИ И ЕДНА КЛОЦА ИМА СО ПЛАЧЕЊЕ ДА СИ ОДИШ ДОМА....ПИ*КАТИ МАТЕР :D :devil: :@ :D

9. chica.bomb

chica.bomb Истакнат член

Зашо мора толку да ме мачиш МЕНСТРУАЦИЈО ГРДА!!!!!!??????????

Ааааааааааааааааааах стомакот!

10. solzuska

solzuska Истакнат член

..иииииииииииии јас само да си кажам дека си го голтнав јазикот кога се вклучив на фб и видов у врска.... у врска сиииииииииииииииииииииииииииииииииии?? :@ :@ :@ :@ :@ е ке пукнам, ке пукнам жими се. Па за тебе бар не мислев таков дека си мореее, па зашо ми даваше надежжжж?? ај мавни се у пичку матер! ако те погледнам уш еднаш слепа да останам :@ :devil:

scorpija986 and Danny.T like this.
  11. Danny.T

Danny.T Истакнат член

Добро до кога ќе те чекам?! Кажи ми, да или не.. Не ми давај лажна надеж... :@

solzuska likes this.
  12. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

И што ако си дознала последна? Важно си дознала! Ти мене ќе ми солиш памет што е подобро, ако си имаш некои планови договорени за утре оди оствари си ги, мене да не ме искористуваш. (ова се односеше на другарка) :@

caroline.costa likes this.
  13. Saya

Saya Популарен член

Не постојат доволно средни прсти, `рканици и меѓуножни клоци што можат да опишат колку си ми антипатичен. Не те мразам, само мислам дека животот ќе ми беше многу поубав и без твојата фаца да се убаци у него. Иди заглави си ја главата у шоља, или падни у некој ендек.

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Преку ку* ми е од се, уморна сум, ништо пред очи не ми се гледа и уште накај дома кучиња ќе ме изедеа :@ :@ :@

15. Devi

Devi Истакнат член

Твојата нечовечност и малоумност е неспоредлива. Иди режирај нов филм, овој не ти пали! И овие две реченици се многу! Не верувам дека постои вакво суштество и постолео некогаш во мојот живот. МИнато си тоа е најдоброто што се случило во овие две години! :devil:

16. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

све нека иде у ку*ац :devil: :devil:

17. sonce777

sonce777 Популарен член

колку да пукам вриштам се ми е заникаде.Колку ли лугето сакат да вреѓат што не ми се изнакажа на телефон,а јас културна со домашно воспитување збор навредлив не кажав.СЕ МРАЗАМ наивна,лека,проста само промашај до промашај правам да не знам ништо да проценам.НИКАКВА ЕДНА ''ЛАЈ ПРТКА''
    Ако ми е за се кога си ја давам душата народо гледа од интерес се да материјализира јас љубов,другарство,разбирање ненормална една.Каам се.Нека мие мака сега сама ке се вреѓам по не ме боле човечето направи ме''чергичка за кондурите да си ги брише''и многу ме доболе.
    Ставам пепел и продолжувам со нови сили......
    Ке живееам...... :devil:

18. blond

blond Популарен член

А БРЕ МОРОН НЕКОЈ, СЕ ОДИ НА ГОСТИ КОГА НЕКОЈ СИ ИДЕ ОД РАБОТА??????????Се знае дека после работа се јаде и се одмара од работа, ти оп троп одма на кафе.
    Да ти се мочам на кафето, на кафе се седи пола час, а не 2 часа !!!!!!!
    Сега сите седиме гладни поради морон како тебе !!!!!
    Станувај оди си бре, аман веќе.
    Поради тебе наместо ручек, треба да е ова вечера!!!
    Стани бре идиииииииииииии сиииииииииииииииииииииииии, МОРОООООНУ БЕЗ ОСЕТ !!!!!!!!!!!!!!
    ГОТОВО СЕ ИСПУКАВ !!!!!!!!!!!!!

nesa and ciribiribela like this.
  19. nesa

nesa Популарен член

Штоооо? Ти мене ќе ми се лутиш дека сабајле не сум ти направила кафе, а јас цела година што чекам кафе :x . Немој да ме натераш да те качам на авион со карта во еден правец. Е не ми се верува :devil:

20. marama

marama Форумски идол

Аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа не можам веќе!!!!!!!! Доста, аман од се! Ќе се затворам сама како некоја лудачка. Ајде па и ти, дојди си. МИ фалиш. Ајде дојди и доне си ми желба за живот. Ти мајко една, аман веќе, ако ми речеш уште еднаш дека сите ќе умрете од мене, јас ќе умрам ради вас. Така да си знаеш, не подонослива си! :@ :@ :@ :@ :@