Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Зар мора да е скапам олку светов упм нека фатат :@ сите зошто мора најверната др. да ме предај и да кажува невистини за мене по град море глупачка :@ како може нз да си го дозволи то се то со го треска за мене се невистини ако мисли дека 4е ми го турни статусот и 4е ме понижи е се лажи нема така лесно невистините да ме турнаи ќе одам со крената глава и онака ти не си вредна да се нервира и да си го уништувам живото за тебе а се надевам дека господ гледа и се ке ти врати како што ми направи мене така и тебе некој др ќе ти направи :lol: е тогаш да видш колку боли грозотио една глупачка сејлачка толку ти верував се ти кажував со сите други другарки успеја да ме скараш :@ така сите не 4инеја курви биле и нз со а ти мори глупа каква си да не си нешто др. и јас глупа сум шо ти верував ама од сега ќе си знам веке да немам доерба во луѓето :@ единствено дечко ми остана покрај мене а ти и со него сакаше да ме скараш и тој не чинеше така :@ скапана па и покрај се со сите бивши стануваше другарка шо се занашаш мори со мислиш дека мн си уба и паметна па сите сакаат со тебе да се дружат хахахахахха :rofl: ти си најголемата ку... со ја познавам :@ и не можиш да сватиш мори дека тие се дружа со тебе од користиш ма оди е.и се гнасна една само то го знајш

2. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.686
    Допаѓања:
    10.147
    Умри!!!!!!!! ми ја расипа вечерта, денот, ма цел викенд!!!!!!! ма скапи се бре, цел ден те мислам до кај си, можеше една порака пишеш морону низаеден :@ :@ :@ :@ :@

3. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    ми се плачи веќе нема што да облечаммм!!!!!

4. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Не сум толку лута колку разочарана. И дали е ова од пмс-от или сум јас :(
    Зошто се почнува да ми смета?
    Се чини дека се помалку и помалку имаме убави заеднички моменти. Како јас да сум исполнвање на слободното време, зошто за викенд си ги имаш другарите.
    Нема врска, можда е до мене и до моево расположение во моментов. Не знам веќе! Не знам!
    Проклетство.
    Сакам само да се напијам, и да легнам да спијам.
    Кога сонувам ми е најубаво!

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Добро до кога планирате да ме пореметувате психички и да ме унакажувате за цел живот? ;(

6. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Идиотки! Ако сте нервозни не требит врз мене да се истурате! Зш јас знам и во последен момент да ви откажам и да си останите со г'зот в раце! Ми го покажавте лицето. Ви ја знам секоја една мислите и зато не ми терајте инает! Да ви се плукнам во дружењето што го имаме! :@ :fubar: :fubar:

7. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    значи таман се договориме нема излез вечер ке си седиме дома на топло еве ја госпожата и се излевало место не ја фаќало и сега што да правам јас :| да се спремувам за неа абе неее и неее ке си седам домаа и готово на никој не правам кејф бее преку глава ми е од неа :@ :@ со кој си сака нека си излезе патот и е слободен ајде сега шетај не ми сметај претплатникот не е достапен во моментот.....

8. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Скајјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј веќе вака самата да се зафркнеш , НЕЕЕЕЕЕЕ ]:) :@

9. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    Се заплеткав во сопствената мрежа.Можеби затоа што несигурно зачекорив, несигурно но сепак го направив тоа.Со недоволно самодоверба, самоволно згазнав на непријателска територија неподготвена да завладеам со неа.Примамливо изгледаше.Како јаболко црвено, сочно, одвнатре одвратно труло.Незнам дали овде во пеколот ми е пријатно топло или се изгорев од огнот.Веќе незнам.Длабока е бездна, длабоки рани и длабок страв,живот во неизвесност е опасно страшна работа.И глумата дека се е во ред е недолична а сепак неопходна.

Потпишав примирје со ѓаволот.А тој лукав е , мое е да внимавам каде и кого газам, мора да ја одберам ахиловата пета !

10. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    денес мн.ме изнервира тенеке едно
    ти изгледа не ме свакаш мене озбилно утре има да прајме муабет ако ти се прај ако не шетај онаму и пред врата кај мене да не се појавуваш...

11. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.267
    Допаѓања:
    81.830
    Mи играте чочеци по нерви и ти и дождот скапан! :@

На mime87 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Ме нервира една личност што се занаша многу и што навредувам ме нервира ме нервира од вчера притисоко ми го крена глупак првин женско сум па после машко упм нека фати бе упм за гревотичка е е така да си знај ..... имам дечко бе човече дечко сваќаш не ме замарај и гонисе :P

13. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Арррррр, збеснав беее :@ По ѓаволите со се :devil:
    Ќе се искачам на некоја планина и ќе врескам.
    Снегот ќе го истопам од нервоза :!:
    :@ :@ :@
    Ќе пукнам како балон :@

14. Squirrels

Squirrels Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2010
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    23
    Добро и ово сега мораше па у Т
    РИ ПИЧКИ МАТЕРИНИ СИТЕ ФАТЕТЕ
    Ти бе шо сакаш,че и се скаруваш на таја женска ти или не...ако и се скаруваш ај побрзо ако не ај у бестрага заедно со незе па неможам вака!!!!!!!!!!!!!
    Вие сите околу мене шо демек ме сакате че ме поддржите еднаш или слабо???? Па ако сакате арно ако не можам и сама , па толку пак мака ми е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :@ :@ :@ :@ :@ :@

15. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ти бе што се вели до вчера мое беше момче а пред малку ми се јавуваш за да ме прашаш која ми е која од пријателките на ф.б. :@ глупааааакккккк!!!!!! |( да не сакаш да ти договорам средба со нив а ?????

а ти бе воле едно никакво до кога ке те Чекам за да реагираш ( да не сакаш да ти пишам дека ми се допагаш и тоа многу во сандаче а ) срамежливко или незаинтересиранко за мене ИСКАЖИ СЕ ЈАСНО И ГЛАСНО!!!!!!!

16. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Да знаеш дека на лошото со ЛОШО се враќа.. Ти направи така да биде е да знаеш дека нема така да остане... Макар последно да ми е... Ќе наплатам за се :@ :@ :@ :@ да видиме дали друг пат ќе правиш така :@ :@ :@ :@ :@ :@

17. SweetCandy

SweetCandy Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    20
    Ууууу...Ме нервира ова татко ми ,уплати спортска а врска нема ,на живци ми иде неможам да го трпам неможам да му објаснам...Аааааа :@ :@ :@ :@ :@

18. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    533
    Абе гонете ми се сите сосе вуњите!!! :@ Уууфф која нервоза вриет во мене!!! :@ :@ :@ :swear: :swear:

19. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.950
    ај бе фаќај онаму магла гонисе тиквар еден ти мене утре ќе излезиме други ден има да чекаш одговор и да се изначекаш не грција си бил абе потаму зафати ако сакаш никогаш не се враќај :@
    ми иди да убијам некој бе толку сум нервозна ама ќе му кажам јас со кој си има фатено работа

20. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.092
    ГОВЕДО ЕДНО НЕЗАДОВОЉИТЕЛНО , УМРИ ПИЧК* ТИ МАТЕРИНА!!!
    Ноктите ќе ми паднат од нервози, а не косата.Ќе ми платиш за ова!

На Peperutche7 му/ѝ се допаѓа ова.