Зар мора да е скапам олку светов упм нека фатат сите зошто мора најверната др. да ме предај и да кажува невистини за мене по град море глупачка како може нз да си го дозволи то се то со го треска за мене се невистини ако мисли дека 4е ми го турни статусот и 4е ме понижи е се лажи нема така лесно невистините да ме турнаи ќе одам со крената глава и онака ти не си вредна да се нервира и да си го уништувам живото за тебе а се надевам дека господ гледа и се ке ти врати како што ми направи мене така и тебе некој др ќе ти направи е тогаш да видш колку боли грозотио една глупачка сејлачка толку ти верував се ти кажував со сите други другарки успеја да ме скараш така сите не 4инеја курви биле и нз со а ти мори глупа каква си да не си нешто др. и јас глупа сум шо ти верував ама од сега ќе си знам веке да немам доерба во луѓето единствено дечко ми остана покрај мене а ти и со него сакаше да ме скараш и тој не чинеше така скапана па и покрај се со сите бивши стануваше другарка шо се занашаш мори со мислиш дека мн си уба и паметна па сите сакаат со тебе да се дружат хахахахахха ти си најголемата ку... со ја познавам и не можиш да сватиш мори дека тие се дружа со тебе од користиш ма оди е.и се гнасна една само то го знајш
Умри!!!!!!!! ми ја расипа вечерта, денот, ма цел викенд!!!!!!! ма скапи се бре, цел ден те мислам до кај си, можеше една порака пишеш морону низаеден
Не сум толку лута колку разочарана. И дали е ова од пмс-от или сум јас Зошто се почнува да ми смета? Се чини дека се помалку и помалку имаме убави заеднички моменти. Како јас да сум исполнвање на слободното време, зошто за викенд си ги имаш другарите. Нема врска, можда е до мене и до моево расположение во моментов. Не знам веќе! Не знам! Проклетство. Сакам само да се напијам, и да легнам да спијам. Кога сонувам ми е најубаво!
Идиотки! Ако сте нервозни не требит врз мене да се истурате! Зш јас знам и во последен момент да ви откажам и да си останите со г'зот в раце! Ми го покажавте лицето. Ви ја знам секоја една мислите и зато не ми терајте инает! Да ви се плукнам во дружењето што го имаме!
значи таман се договориме нема излез вечер ке си седиме дома на топло еве ја госпожата и се излевало место не ја фаќало и сега што да правам јас да се спремувам за неа абе неее и неее ке си седам домаа и готово на никој не правам кејф бее преку глава ми е од неа со кој си сака нека си излезе патот и е слободен ајде сега шетај не ми сметај претплатникот не е достапен во моментот.....
Се заплеткав во сопствената мрежа.Можеби затоа што несигурно зачекорив, несигурно но сепак го направив тоа.Со недоволно самодоверба, самоволно згазнав на непријателска територија неподготвена да завладеам со неа.Примамливо изгледаше.Како јаболко црвено, сочно, одвнатре одвратно труло.Незнам дали овде во пеколот ми е пријатно топло или се изгорев од огнот.Веќе незнам.Длабока е бездна, длабоки рани и длабок страв,живот во неизвесност е опасно страшна работа.И глумата дека се е во ред е недолична а сепак неопходна. Потпишав примирје со ѓаволот.А тој лукав е , мое е да внимавам каде и кого газам, мора да ја одберам ахиловата пета !
денес мн.ме изнервира тенеке едно ти изгледа не ме свакаш мене озбилно утре има да прајме муабет ако ти се прај ако не шетај онаму и пред врата кај мене да не се појавуваш...
Ме нервира една личност што се занаша многу и што навредувам ме нервира ме нервира од вчера притисоко ми го крена глупак првин женско сум па после машко упм нека фати бе упм за гревотичка е е така да си знај ..... имам дечко бе човече дечко сваќаш не ме замарај и гонисе
Арррррр, збеснав беее По ѓаволите со се Ќе се искачам на некоја планина и ќе врескам. Снегот ќе го истопам од нервоза Ќе пукнам како балон
Добро и ово сега мораше па у Т Спојлер РИ ПИЧКИ МАТЕРИНИ СИТЕ ФАТЕТЕ Ти бе шо сакаш,че и се скаруваш на таја женска ти или не...ако и се скаруваш ај побрзо ако не ај у бестрага заедно со незе па неможам вака!!!!!!!!!!!!! Вие сите околу мене шо демек ме сакате че ме поддржите еднаш или слабо???? Па ако сакате арно ако не можам и сама , па толку пак мака ми е!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ти бе што се вели до вчера мое беше момче а пред малку ми се јавуваш за да ме прашаш која ми е која од пријателките на ф.б. глупааааакккккк!!!!!! да не сакаш да ти договорам средба со нив а ????? а ти бе воле едно никакво до кога ке те Чекам за да реагираш ( да не сакаш да ти пишам дека ми се допагаш и тоа многу во сандаче а ) срамежливко или незаинтересиранко за мене ИСКАЖИ СЕ ЈАСНО И ГЛАСНО!!!!!!!
Да знаеш дека на лошото со ЛОШО се враќа.. Ти направи така да биде е да знаеш дека нема така да остане... Макар последно да ми е... Ќе наплатам за се да видиме дали друг пат ќе правиш така
Ууууу...Ме нервира ова татко ми ,уплати спортска а врска нема ,на живци ми иде неможам да го трпам неможам да му објаснам...Аааааа
ај бе фаќај онаму магла гонисе тиквар еден ти мене утре ќе излезиме други ден има да чекаш одговор и да се изначекаш не грција си бил абе потаму зафати ако сакаш никогаш не се враќај ми иди да убијам некој бе толку сум нервозна ама ќе му кажам јас со кој си има фатено работа
ГОВЕДО ЕДНО НЕЗАДОВОЉИТЕЛНО , УМРИ ПИЧК* ТИ МАТЕРИНА!!! Ноктите ќе ми паднат од нервози, а не косата.Ќе ми платиш за ова!