Значи поголемо копиле од тебе нема и нема да се роди. Гнил си од внатре во душата. Mораше цела фамилија да и ја додадеш на фејсбук сосе татко и. И после не си ја сакал незе. Арно ти направи те за**а а ти цел живот ќе си патиш по неа мислејќи дека уште те сака, ама таа си има дечко. Море мрш таму! Џабе се обидував да бидеме заедно, не заслужуваш.Гад.Скапи. Ќе ти вратам еден ден и тоа убаво.
незнам за другите девојки но јас знам да дешифрирам шифрирани пораки точките значеа букви???? знам, знам и се вклучи на чет и пак не ми пиша ПА ШТО ДА ПРАВАМ ЈАС???? биди храбар и пиши порака а не само некои шифрички-само денес леле аман бе, јас сум похрабра од тебе, ама не ти пишувам, да не направам некоја глупост а знам дека ке умрам од чекање белки тогаш ке ми ти дојт паметот
Мразам што е ладно смрзнав во училиште!!!!!!! цел ден со смрзнати ножиња,рачиња и црвени носиња... А да и ви го мразам бе на "вас " креветот што ви "крцка"
Море све шиптарско нека стане! Нека не земат под влијание нека владеат...тогаш Може ќе ќутиме и ќе ни текне дека треба да сме единствени!А не како сега, вакви партиски поделби,вакво понижување,ваква контрола на одредени групи...итн. никогаш не било! Пу срамота!!
Аххх јас кучка глупава. Што му направив на детено! Па барем да бев сгируна во одлуката. Ама не, јас сакам да сум слобдна, да шетам, да искачам, да се мувам со други, да да тоа сакам. А кога ќе се видиме пак му влевам надеж. И јас сакам да сум пак со него, а знам дека нема да иде, ама сепак сакам. Сакам сакам сакам се сакам. Колку сум себична не ми се верува
не дај боже да дознам нешто дека ме лажиш знајш каква казна ќе добиеш и што ќе ти се случи јас и варена и пржена сум дете не си играј со мене ќе те изгорам важно предупреден си ...
А бе ја те терав да го направиш тоа што не сакаше ??? Што сега ме замараш цел ден телефонски, не требало така, не требало вака. Па одозгора и јас сум била тврдоглава на моменти. Навистина ? Најде кој да ми кажува ете на кој сум цела метната Ако уште еднаш, само УШТЕ ЕДНАШ ми го кажеш тоа, ќе те треснам во фаца со истото и тоа ќе ти го довлечкам до пред врата Аман, ем ти иска ем ти стиска, ај у п.м
ТИ не знаеш колку те сакам...СТВАРНО не знаеш да ти напишам на челото...ИНАЕТ голем си до преска што ми зборуваше,а сега...таму не ти е местото да знаеш,местот ти е до МЕНЕ!!!
Не се пукам јас, тебе нека те испука нешто Море јас ќе те испукам!!! Знаеш колку ме изнервира е баш ваква сум чураааааам и знам дека тоа е иницијатива на брат ти... а ти не можеш против него Остани таму цела недела, да знаеш Заминувам и јас некаде, алоун Те љубааам
Што е ова, бе? Зошто србите да не можат една песна да научат на македонски? Како ние сите течно зборуваме српски, а тие демек не не разбираат? Дошле на концерт, во негова чест, ги пеат српските верзии на песните. Па мајка му стара, колку и да не можеш, два реда текст е тоа! Секогаш ние да попуштаме и да ги почитуваме сите, а нас кој? Ајде бе луѓе свестете се малку! Што е ова? Сите не газат и понижуваат, а ние глупави на сите редот да им го направиме. Нас кој? Кога ние ќе дојдеме на ред? Ова за песните на можеби ми беше само поттик за револт, можеби не сум во право затоа, но навистина во тој момент се почувствував згазено како македонец. А и ние се им дозволуваме на сите и никако да се свестиме дека сме никој и ништо за останатите народи (а и за дел од нашиот).
добро бе ајде раката ти е удрена не ти е фатена пичкаму матер да земиш една порака да пишиш глуп еден абе иди онаму упм па и јас шо се замарам со глупости ако сакаш цел фатисе барем така ќе знам дека воопшто не функционираш... псс тиква
неможам веке да ги поднесам моите дома... навистина претеруваат... а оној што мегу редови ми вели дека ме сака, а дефинитивно од мене ке си има мака досадни суштества што секогаш претеруваат!!!!!! Е ПА НЕМОЖАМ ВЕКЕ ДА ИЗДРЖАМ!!!!! малку фали да ја извадам картичката, и да се ослободиме таа од мене и јас од неа дали тоа ке биде со нова или кршење уште не сум одлучила а ако уште еднаш ме прашаш ти горе наведениот дали сакам да одиме на кафе, мислам дека ти ке станеш кафе, ама јас нема да бидам таа што ке го испие, туку ке го исплука па да незнае каде се наога ГЛУПАК!!!!!!!
Сите нека се носат у ку*** ....Не ми е гајле за никојј .....(во текот на овие 15 мин ) ахахахаххахаха после пак ке си бидам гревче............хахахх
Манете ми се! Цркнете! Уууууууууууууууууууууу! Колкав бес иам у себеееееее,не сум ни ја свесна! А ти само пиши ми уште еднаш!!!! Покварен еден!!!!!
Сите на мене ми се дерат. За се јас сум крива. Сите имаат свој маки. За нив сум секогаш тука , а кај се они кога ми требаат ?! Понекогаш се прашувам каде сум ..Што всушност барам Овде.. ! Понекогаш мислам дека на овој свет нема место за мене .. не сум потребна .! Помислата дека никој не се грижи за мене .. полека ме убива .! Сите гледаат само за себе.. Те сакаат само кога им требаш .! Толку се себични ...
да, сакам гости, да, ги сакам вујко ми и вујна ми и братучедите, ама сеа претеравте аххх не можам да поднесам никојјјјјј ама баш никојјјј па уште и ми вика „шо бара шољава со кафе пред компјутер???“ АЛОООООООО кај тебе дома можеш да ми кажеш кај да ја ставам шољата, а овде шо сакам тоа ке правам!!!