Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Испукајте се

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Unfaithful18, 3 јуни 2010.

1. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.652
    Допаѓања:
    8.547
    Нема да ми се јавиш?Повторно мислиш дека си правиот?Повторно машкоста ја победува љубовта (ако воопшто ја има) нели? океј е ... и јас нема да се јавам... КРАЈ ќе да е по се изгледа.Вака не можам веќе :shake: ;(

2. Tabby

Tabby Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2010
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    25
    МЕ САКАШ ИЛИ НЕ ? ЗАШТО МОРА ДА БИДЕ ТОЛКУ ТЕШКО ? ;( ;( ;(

3. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Ѓубре еднооо :@ која ти е женска сега скапан еден?!?!?!?!?!Уфффф да ти е**м се по список фати упм :@ Вааааааааа зарем мораше да фатиш некоја сегааа ;( Мршшшшшшшшшшшшш

4. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Абе те сакам јас тебе или не те сакам? Ај некој нека ми каже алооооооооо :@

5. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    ајде сеа што сум ти..?аа ме сакаш или не? уфффффффф :@ :@ :@ :@

6. rainbow15

rainbow15 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    ;( ;(
    тешко ми е. зошто еднаш не си пробал да ме сфатиш?? и јас сум човек.и јас имам чувства. НЕ МОЖАМ ВИШЕ. лесно ти е да се исклучиш од мсн без да кажеш чао, и да ме оставиш да се чудам каде сум згрешила. па што ако не сакам да имам нишо со тебе ради бифшиот кој ти е другар? глупо ми е сфаќаш? како ќе го погледнам у очи после? дај порасни и престани да гледаш само за себе. ми значиш, сфати. и нејќам да се караме. само сакам да останеме добри другари. и НИШТО повеќе. ;( ;( ;( ;( ;(

7. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    лелееее зашто едноставно не можеш да сватиш дека МИ СЕ БИТНИ у животов е дека за ништо на светов не би ги менувала попрво ќе се откажам од тебе од колку од нив како не сваќаш дека си најголемиот кретен на планетава кој нема општа култура и иди таму приј си ги твоите братуичеки на моите зошто моите се пошнети за разлика од твоите ТЕ МРАЗАММММММММММММММММММММММММММ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

8. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.652
    Допаѓања:
    8.547
    Уште водиш инает а?? океј е бе ***** мн.ми е гајле....ич ама ич не се замарам да знаеш..Што сака нека биде е така...ако треба И КРАЈ ЌЕ СТАВАМ ама не ти се јавувам.Крај по се изгледа...еден огромен КРАЈ :(

9. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ти не ми вредиш, добро знам јас каков си.
    Што и да кажеш, ти за се си крив.
    Можеби мислиш јас ќе патам, но се лажеш ти, знај.
    Го чекав јас овој КРАЈ!

Абе од слон живци да имав, ќе ги изгубев. Прај шо сакаш!

10. libra5

libra5 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    пффф глупаци едни.сега не знаете ни да ме прашате како сум а заборавивте кој најмногу се трудеше вие да се фатите,кој за се беше крив заради вашите срања,од кого баравте помош а сега ке ми љубомориш мори козо што ми е другар, се знаеме уште од мали нозе а сега он ти е на прво место! :@ . а ти бе:порано секоја вечер ми се јавуваше ми правеше муабет(па нормално имаше корист се правеше другар) :@ :@ :@ а сега?? уффффф

11. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Бреј осет да се немало!!! По цел ден да се дреме по куќи :@ ни мир ни приватност никаква!!!

12. AliceInWonderland

AliceInWonderland Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    10
    Да те е**м глупакот, сакаш да бидеме заедно или не? одлучи се веќе еднаш, не прво ме игнорираш па после ме бараш :@

13. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Гледајте си ја вашата работа што мора да ве интересира се?

14. lalezzz

lalezzz Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    71
    Да ти се плукнам на ова старава комшивка,и сметало одењето по скали :@ па што треба да летаме ли??!!!! :fubar: Старо па изветреано!!и мене ми сметаат твоите разгалени внучишта и твоето развикување по нив, па збор не сум рекла а ми пиштите у влез...мразам што живеам у стан!!!!!!!! :envy: :@кука си е кука бре мирна главаааааааа

15. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    Е*ати глупата келнерка! НИКОГАШ повеќе немат да појдам во Dublin Irish Pub! Мамичето нивно неубо! Ај шо не знает да гответ, на сред јадење во позадина прает муабет за кој како свршил минатата ноќ! :puke: :@

16. IvanaIvanchica

IvanaIvanchica Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    82
    Мизерија!!! Денов од сабајле ми е тргнат у п.м. Да му е..м се по список на дебилот што ми излета сабајле на пат, а полагав градска вожња!!!!! :@ Среќа не го удрив, ама тој до мене што седеше закочи побрзо од мене и за жал паднав. Друго се беше ОК, ама ете заради тој: девојче ти супер возеше, ама требаше побрзо да изреагираш :@ ме бутнаа!!! Ама ајде, од првпат па не е страшно...знам дека супер знам, до сега супер сум научила, ама ете се најде некој дебил да ми излезе на пат, па уште и ми се смееше, ми идеше да излезам и да го задавам со голи раце, тука на лице место!!! И така, сега цел ден ќе ми биде скапан :@ :@ :@ Мразам такви простацииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Ооо да знаеш колку куќа не си е мирна глава... Јас што имам комшика напаст жива е, по цел ден ми квачи дома и сите домашни проблеми ги знае. Кога иде дечко ми со нас дреме во дворот, исто и со другарки кога ќе ми дојдат. Мама не е таква да ја набрка а и неа и смета, ама мене кај и да е при крај ми е филмот. |(

18. lalezzz

lalezzz Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    71
    Дарки,у кука си имаш поголеми предности,како сакаш речи но така е.а за оваа радозналава твоја стави и на столче неколку јајца барем да видис некаков ќар од неа-шала по смеа па што :D :D нека се чуди зосто кога не е досетлива

19. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Само ќе речам дека се осеќам безпомошна!
    И кај шо ќе сакаш да се скриеш и никој да не те дознајт, ти ќе најш дупче и ќе ѕиркаш!!!

20. zenska

zenska Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    339
    e znaci ne mozam vise da isdrzam...MAlce mi smesno koga ja vidov grupava ali dobra rabota bilo za isturanje onaka. Preku glava mi dojde vise. Ednas me otkaci za edna glupaca, ali ti prostiv se smirivme. Sea pak ja pravis istata rabota? Seriozna sum ako mi se desi pak istoto, ako imas gz da mi ja napravis istata rabota, nema da ostanes ziv za da ja raskazuvas. JASNOOOOOOOOOOOOOOOP??? :@:@:@:@:@:@:@:@::@:@:@